Καλησπέρα,
είμαι ένας απεγνωσμένος ζωόφιλος. Ενοικίασα ένα διαμέρισμα προ 4 μηνου και έφερα τον σκύλο μου που είχα στο εξοχικό μου.
Ο σκύλος είναι ράτσας rotweilerκαι είναι 7 ετών.
Έχω απίστευτο πρόβλημα τριχόπτωσης 7 χρονιά και 365 ημέρες τον χρόνο.
Τώρα στο διαμέρισμα όπως καταλάβετε το πρόβλημα είναι εντονότατο.
Το ιστορικό έχει ως εξής:
Oσκύλος έμενε στο εξοχικό και η τροφή που του περνάμε από ένα ντόπιο δεν ήτανε τελικά και τόσο καλή. Λόγω του ότι έχουμε εστιατόριο του πηγαίναμε και αποφάγια κάθε τοσο, όχι όμως λιπαρά αλλά κρέατα επί το πλείστον.
Τώρα που τον έχω μαζί μου του δίνω την AΚANAκαι μου είχε πει ο άνθρωπος από το petshopότι η τριχόπτωση οφείλετε σε έλλειψη βιταμινών και ότι σένα 5 μηνο θα έχει σταματήσει.
Μετά από 4 μήνες δεν έχω δει καμιά διαφορά και δεν ξερώ τι να κάνω.
Δοκίμασα και κάτι βιταμίνες αλλά τα έξοδα είναι πολλά και δεν μπορώ να αγοράζω και ακριβή τροφή και βιταμίνες.
Θα ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το θέμα τις τριχόπτωσης και τι μπορώ να κάνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος Αντουβας
είμαι ένας απεγνωσμένος ζωόφιλος. Ενοικίασα ένα διαμέρισμα προ 4 μηνου και έφερα τον σκύλο μου που είχα στο εξοχικό μου.
Ο σκύλος είναι ράτσας rotweilerκαι είναι 7 ετών.
Έχω απίστευτο πρόβλημα τριχόπτωσης 7 χρονιά και 365 ημέρες τον χρόνο.
Τώρα στο διαμέρισμα όπως καταλάβετε το πρόβλημα είναι εντονότατο.
Το ιστορικό έχει ως εξής:
Oσκύλος έμενε στο εξοχικό και η τροφή που του περνάμε από ένα ντόπιο δεν ήτανε τελικά και τόσο καλή. Λόγω του ότι έχουμε εστιατόριο του πηγαίναμε και αποφάγια κάθε τοσο, όχι όμως λιπαρά αλλά κρέατα επί το πλείστον.
Τώρα που τον έχω μαζί μου του δίνω την AΚANAκαι μου είχε πει ο άνθρωπος από το petshopότι η τριχόπτωση οφείλετε σε έλλειψη βιταμινών και ότι σένα 5 μηνο θα έχει σταματήσει.
Μετά από 4 μήνες δεν έχω δει καμιά διαφορά και δεν ξερώ τι να κάνω.
Δοκίμασα και κάτι βιταμίνες αλλά τα έξοδα είναι πολλά και δεν μπορώ να αγοράζω και ακριβή τροφή και βιταμίνες.
Θα ήθελα μια ενημέρωση σχετικά με το θέμα τις τριχόπτωσης και τι μπορώ να κάνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος Αντουβας