το κουταβι μου δεν πινει νερο

amstaff7

Member
17 Δεκεμβρίου 2017
11
0
44
παιδιά καλησπέρα,'έχω ένα κουταβάκι 2 μηνών και τις τελευταίες μέρες δεν πίνει νερό ενώ έπινε κανονικά.όρεξη έχει κανονικότατα!νιμίζω ότι το φοβάται γιατί πριν λίγες μέρες καθώς έπλενα το μπαλκόνι μου(το κουτάβι κοιμόταν μέσα στο σπίτι και δεν είχα την έννοια του εκείνη την ώρα)βγήκε στο μπαλκόνι και γυρνόντας με το λάστιχο(δεν ήξερα ότι είναι πίσω μου)καταλάθος το έβρεξα και απο τότε δεν πλησιαζει στο μπολ του νερου!τι να κάνω φοβάμαι μην πάθει καμια αφυδάτωση!

amstaff7

Member
17 Δεκεμβρίου 2017
11
0
44
Καλώς ήρθες!

Αντιστρέφω την πρόταση σου και ρωτάω:

Πόσο νερό πίνει το κουτάβι σου?
δεν πινει καθόλου δεν πλησιαζει το μπολ καθόλου οταν βλεπει οτι εχει νερο,το φαγητο το ισοπεδωνει κανονικα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δεν νομίζω ότι συσχέτισε το κοινό που έχουν μεταξύ τους μπολ και λάστιχο, δηλαδή το νερό!

Αν τρόμαξε το ζώο από την κίνηση τότε συνδύασε την κίνηση και όχι το νερό!

Τι τροφή το ταίζεις? Ξηρά, κονσέρβα?

amstaff7

Member
17 Δεκεμβρίου 2017
11
0
44
ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι το νερο γιατι με το που ανοιγω βρυση εξαφανιζεται...b.a.r.f του δίνω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βρε συ μόνος σου το λες!:D
Αν ανοίξεις την βρύση εξαφανίζεται, άρα έχει συσχετίσει την βρύση και τον ήχο του τρεχούμενου νερού, όχι το στεκούμενο νερό στο μπολ!:)

Αν δηλαδή του πας το μπολ με το νερό χωρίς να έχει ακούσει την βρύση που γεμίζει το μπολ πάλι θα εξαφανιστεί?

Αν η BARF που ταΐζεις περιέχει ζουμερά προϊόντα οφείλεται στο ότι λαμβάνει την υγρασία μέσω του φαγητού!

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

amstaff7

Member
17 Δεκεμβρίου 2017
11
0
44
Στελιο διορθωνω τον ηχο απο το νερο,γιατι ας πουμε στον νεροχυτη δεν κανει καποιο ηχο η βρυση,οταν ακουει το νερο τοτε φευγει....λες να ειναι η b.a.r.f? παντως ορεξη εχει και για φαγητο και για παιχνιδι στο φουλ,,και απο ουρα αλλο τιποτα:LOL:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ναι, λέω να είναι η BARF!
Όταν ο σκύλος σιτίζεται με BARF ελαττώνει κατακόρυφα την λήψη νερού!

• Είναι χειμώνας
• Η BARF εξ'ορισμού έχει πολλά υγρά και εξ'ορισμού τα ημερήσια ποσότητα θα καταναλώνει είναι αρκετή
• Είναι κουτάβι και έχει μικρό στομαχάκι

Αν ουρεί σημαίνει ότι από κάπου παίρνει αυτά τα υγρά!

• Τι προϊόντα χρησιμοποιείς για την BARF?
• Πόσο γραμμάρια δίνεις?

• Like
Reactions: Δημητρα_kme