το κουταβι μου εχει διαρροια

18 Απριλίου 2013
9
0
εκανα βλακεια με το κουταβακι μου (11 εβδομαδων) , εχθες το πρωι αναμεσα πρωινου και μεσημεριανου, του εδωσα μακαρονια που ειχαν περισσεψει , απο το μεσημερη και μετα αρχισε τις διαρροιες, στην αρχη εκανε εκανε πολυ μαλακα κακακια και αργοτερα καθε φορα που τον εβγαζα τα εκανε σαν νερο, δεν ειναι ανεξελεγκτα ,δηλαδη περιμενει να τον βγαλω εξω να τα κανει,δεν εχει καποιο αλλο συμπτωμα ,ειναι ευδιαθετος και με πολυ ορεξη για παιχνιδι ,το βραδυ ειχε ορεξη για φαγητο, ειπα οτι περασε αλλα τωρα το πρωι που τον εβγαλα ,παλι εκανε διαρροια και πολυ μαλιστα, διαβασα για parvo και φοβηθηκα,παιζει? εχουμε κανει ενα εμβολειο πενταπλο και 2 φορες αποπαρασητωση με μισο χαπακι, τωρα μεσα αυτου του μηνα ειναι να κνουμε μια επαναληψη το εμβολειο, μπορει ακομα και τωρα που εχει κανει ενα να κολλησει τιποτα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.977
20.414
Να επικοινωνήσεις οπωσδήποτε σήμερα το πρωί, όσο το δυνατόν νωρίτερα, με τον γιατρό σου. Και τίποτα να μην είναι, καλό θα είναι, να σου δώσει φουλ οδηγίες, για να μην τρέχεις Πασχαλιάτικα και δεν φτάνεις...

Και μην κάνεις πειράματα με την διατροφή του. Είναι πολύ μικρός ακόμη.

18 Απριλίου 2013
9
0
θα παρω αν κανει αλλη μια διαρρροια , η αληθεια ειναι οτι εχω πειραματιστει πολυ με την τροφη του, δεν εβρισκα κροκετα που να του κατσει καλα, νομιζω οτι τωρα την βρηκα και συνεχιζω με αυτη.......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.977
20.414
Αν σου κάνει την επόμενη διάρροια [γιατί συνήθως έτσι γίνεται], μόλις έχει κλείσει ο γιατρός, ο οποίος θα ξανανοίξει σε 3-4 μέρες, τι θα κάνεις;

18 Απριλίου 2013
9
0
πηρα τηλεφωνο ,μου ειπε οτι αφου ειναι ορεξατο και θελει να φαει να μην ανησυχω τοσο, να του δωσω πολυ λιγη τροφη, μου συστησε να του δωσω και τσαι......θα παω απο βδομαδα για επισκεψη.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
πηρα τηλεφωνο ,μου ειπε οτι αφου ειναι ορεξατο και θελει να φαει να μην ανησυχω τοσο, να του δωσω πολυ λιγη τροφη, μου συστησε να του δωσω και τσαι......θα παω απο βδομαδα για επισκεψη.
Οραιος κτηνιατρος!
Κουταβι με ελλειπεις εμβολιασμους ( ενας δεν φτανει για να βρει εξω) με επαναλαμβανομενες διαρροιες- και να μην ανησυχησεις??
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα- αλλιως- εαν ειναι- χλωμα να αντεχει μεχρι την τεταρτη!