τρέμουλο,συνάχι κ κάνουμε πιπι σα κοριτσάκια

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
Ο Μπιλλάκος είναι 3χρονών , πριν μερικούς μήνες στειρώθηκε , γενικά δεν έχει πάθει ποτέ κάτι σοβαρό ούτε αρρωστένει συχνά ..

την κυριακή το απόγευμα παρατήρησα πως είχε ζεστή μύτη κ ρούφαγε μυξούλες αλλά όρεξη για φαγητό είχε κ βόλτα βγήκε κανονικά

τη δευτέρα το πρωί μέχρι να πάω για δουλειά ήταν ξαπλωμένος αλλά δεν ανησύχησα γιατί αυτό κάνει συνήθως κ ειδικά όταν δεν θέλει παιχνίδια με τον Φίνιαν(1έτους) , όταν ήθελα να τα βγάλω μια πριν φύγω για δουλειά ο Μπιλλάκος δεν ήθελε - βγήκε με το ζόρι κ τα πόδια του έτρεμαν , έψαχνε μέρος να ξαπλώσει , έκανε με το ζόρι κακά του κ στην ίδια στάση έκανε πιπί του

το απόγευμα τον πήγα στην κτηνίατρο , δεν είχε πυρετό κ ήταν καλύτερα , του έδωσε με μια ένεση αντιβίωση κ παυσίπονο κ μας είπε ότι θέλει να μας δει αύριο(δηλ. σήμερα)

ο Μπιλλάκος έφαγε το βράδυ κανονικά κ το πρωί πάλι τα ίδια , μόνο το απόγευμα που ξαναπήγαμε στηνκτηνίατρο ήταν καλύτερα , του ξαναέκανε ένεση κ θέλει να μας δει κ αύριο , επίσης την παρασκευή θα κάνουμε εξέταση αίματος για καλαζάρ εκεί είπε η κτηνίατρος θα φανούν περισσότερα ...

μήπως μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας

δεν έχει κάνει εμετούς ούτε διάρροια κ κάθε φορά που φεύγουμε απο το κτηνιατρείο σηκώνει το πόδι του για να κάνει πιπί αλλά με μια μικρή δυσκολία ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έλλειψη ενεργητικότητας, κόπωση, κατάπτωση και επίμονες εκκρισεις από τη μύτη και τα μάτια είναι κάποια από τα συμπτώματα της λεϊσμανίωσης.
Κάντε τις εξετάσεις αίματος που σας πρότεινε ο κτηνίατρος και με βάση τα αποτελέσματα ακολουθήστε το κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα.

Ευχομαι περαστικά στο σκυλάκι σου. :)

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
:eek::eek::eek::eek::eek: λες ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ακόμα δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση ..

θα δω κ θα σας πω όταν θα έχω νέα

με τρόμαξες πάντως , έχω αρχίσει να σκέφτομαι που θα βρω καλύτερη δουλειά για την θεραπεία ..:shock:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:confused:
Γιατί σε τρόμαξα? Δεν σου είπα κάτι παραπάνω από αυτό που σου είπε η γιατρός σου:

επίσης την παρασκευή θα κάνουμε εξέταση αίματος για καλαζάρ εκεί είπε η κτηνίατρος θα φανούν περισσότερα ...

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
ROTTIE η κτηνίατρος δεν είπε τίποτα για καλαζαρ απλά θέλει κ τις εξετάσεις αίματος για να είναι σίγουρη πως δεν είναι κάτι σοβαρό .. όταν διάβασα για το καλαζαρ φρίκαρα επειδή τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω την θεραπεία κ έτσι θα πρέπει να βρω άλλη δουλειά αν υπάρχει έστω κ η παραμικρή πιθανότητα να δείξουν κάτι τέτοιο οι εξετάσεις κ θα υπάρχει πολύ άγχος κ για τα άλλα δυο ζώα του σπιτιού .. η συμπεριφορά της κτηνιάτρου όμως δεν μου δίνει κανένα λόγο να ανησυχώ για κάτι τέτοιο ... απλά μαζί με την τυπική εξέταση που θα κάναμε για καλαζαρ θα φανούν κ άλλα μιας κ έτυχε να αρρωστήσει τώρα

σήμερα ο κύριος Μπίλλυ ήταν καλύτερα , ήθελε βόλτα μέχρι το πάρκο , σήκωνε πόδι για να κάνει πιπί , χαιρόταν σε όλους κ φυσικά είχε όρεξη για φαγητό , έχει κέφια κ δεν κρύβεται πια :)

πήγαμε ξανα στην κτηνίατρο για την ένεση κ μας θέλει κ αύριο , την παρασκευή θα κάνουμε την εξέταση αίματος κ βλέπουμε

απο Μπίλλυ : γαβ γουβ σας ευχαλιστώ πολύ για το ενζιαφέλον σας γαβ γαβ :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
απλά μαζί με την τυπική εξέταση που θα κάναμε για καλαζαρ θα φανούν κ άλλα μιας κ έτυχε να αρρωστήσει τώρα
Ποια είναι τα "άλλα" που θα φανούν? :confused:
Το μόνο που θα φανεί είναι αν είναι ορολογικά θετικός στη νόσο ο σκύλος.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Σχεδον απιθανο τα συμπτωματα που περιγραφεις να οφειλονται σε καλαζαρ.

Ναι , το καλαζαρ μπορει να προκαλεσει καταπτωση αλλα οχι μεσα σε μια μερα ...

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
Επιτέλους πήραμε τις εξετάσεις αίματος , του κάναμε γενικές για να τα καλύψουμε όλα , βγήκε αρνητικός για καλαζάρ κ όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά το μόνο που είχε παραπάνω απο το κανονικό είναι η φωσφαταση αλκαλικη - ο Μπίλλυ έχει 122,00 ενω το κανονικό είναι απο 0,0 εως 90,00 , δηλαδή λίγη λάσπη στη χολή

η κτηνίατρος λέει πως ακόμα δεν είναι κάτι σοβαρό απλά να το κοιτάζω σε κάθε εξέταση αίματος , να έχουμε το νου μας με λίγα λόγια :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εκανες και υπερηχο???

Και μενα στην Σοκο μου βγηκε η αλκαλικη φωσφαταση υψηλη (και κατι αλλα).

Προς το παρον της δινω αντιβιωση και βλεπουμε.

Ειναι σοβαρο σου ειπε??? Πρεπει να αλλαξεις κατι απο την καθημερινοτητα σας??

Εμενα καθυσυχαστικος ηταν ασχετως αν εγω ειμαι σουπερ αγχωμενη!

patrycja

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
48
0
37
Athens
πριν τις εξετάσεις έκανε ένεση αντιβίωσης με παυσίπονο για μια βδομάδα κ έγινε καλύτερα

η κτηνίατρος αφου πήρε τις εξετάσεις μου είπε ότι προς το παρόν δεν πρέπει να ανησυχώ απλά να το κοιτάζουμε όποτε κάνουμε εξετάσεις αίματος για να βλέπουμε αν συνεχίζει να ξεπερνά το όριο ..

προς το παρόν δεν έχουμε κάνει αλλαγές ούτε σε φαγητό ούτε σε κάτι άλλο - εσείς ;

περαστικούλια στο δικό σου κ να του δώσεις κ ένα τεράστιο φιλί απο μας , μακάρι να μη γίνουν χειρότερα :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν και το οριο της Αλκαλικης φωσφατασης ηταν πολυ υψηλο, δεν μου ειπε να αλλαξω την τροφη.

Στις 5 Δεκεμβρη θα κανουμε επαναληπτικες εξετασεις αιματος για να δουμε τους δεικτες παλι και αναλογως θα πραξουμε.

Βεβαια το τι εχω ακουσει δεν λεγεται, πολυ αγχος.

Πολυ ευχαριστουμε για τα περαστικα το ιδιο ευχομαστε και σε εσας!

Αν εχω νεα θα postaro παλι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87