τρεμουλο,τσιριγμα,δυσκολια

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
τρεμουλο,τσιριγμα,δυσκολια
αυτα τα 3 χαρακτηριζουν το ντολμαδακι μου (μιλαμε για ιμιαιμο κοκερ 2 χρονων και 6 μηνων),τον τελευτεο καιρο εχει αρχησει απο την τριτη το πρωι μεχρι κ σημερα,λογο επαρχειας δεν ειναι ευκολη η εξετασει σε κτηνιατρο για αυτο ζηταω βοηθεια απο εδω ή καποια γνωμη...
το ντολμαδακι την τριτη το πρωι καθως εφευγα για την δουλεια παρατηρησα οτι με το ζορι κατεβενε απο τον καναπε για να του δωσω ενα μπισκοτακι που της ειχα πει και ειχα δειξει....βεβαια η αμφιβολια αυτη εγεινε βεβαιοτητα οταν το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο κρεβατι μου κ αντι να πηδηξει και να ανεδει πανω ως συνηθως σηκωθηκε στα 2 ποδια και εκλεγε για να την ανεβασω εγω και το χειροτερο θα ελεγα σημερα το μεσσιμερι της εβαλα ενα μπισκοτακι πανω στο καναπε και οταν πηγε να ανεβει(πηδοντας) τσιριξε κ αρχησε και ετρεμε σαν κομπρεσερ....επισης το τελευτε καιρο εχει ερθει ο πατερας μου στο σπιτι ανθρωπος π μισει τα ζωα (οταν ζουν μαζι του)και την φοβεριζει και μπορει να την εχει χτυπησει κιολας οταν δεν ημουν μπροστα!...καποιος αν μπορει να με βοηθησει να μου κατει τι να προσεχω τι οχι τι μπορει να φταιει ανησυχω....γιατι αμα μπορει να ειναι σοβαρο να κανω ταξιδι 3ς ωρες για να παω σε κτηνιατρο..!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να τον ρωτήσεις αν τη χτύπησε ή αν έγινε κάτι όσο έλειπες γενικότερα.

Έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται να πονάει στα πόδια της, οπότε δε νομίζω να γλιτώνεις τον κτηνίατρο.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
διάγνωση απο το ιντερνετ θες να σου κάνουμε ;

τελοσπάντων , αυτό που προκλυπτει με σιγουριά είναι οτι σίγουρα αφορά πρόβλημα σε επιγονατίδες/αγκώνες .

Αν επιτρέπεται , σε ποιό μέρος μένεις και ο κτηνίατρος είναι τόοσο μακρυά ;
Για να σε βοηθήσουμε με κάποια λύση για Κτηνίατρο εννοώ

Last edited:

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
τωρα που μιλησα για γιατρο (για αυτον σημαινει λεφτα)..μου ειπε οτι την εσπρωξε στο κεφαλι λιγο με το χερι του δεν την χτυπησε απλος την εδιωξε

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
διάγνωση απο το ιντερνετ θες να σου κάνουμε ;

τελοσπάντων , αυτό που προκλυπτει με σιγουριά είναι οτι σίγουρα αφορά πρόβλημα σε επιγονατίδες/αγκώνες .

Αν επιτρέπεται , σε ποιό μέρος μένεις και ο κτηνίατρος είναι τόοσο μακρυά ;
Για να σε βοηθήσουμε με κάποια λύση για Κτηνίατρο εννοώ
γορτυνια,πελοποννησος

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.975
7.552
τωρα που μιλησα για γιατρο (για αυτον σημαινει λεφτα)..μου ειπε οτι την εσπρωξε στο κεφαλι λιγο με το χερι του δεν την χτυπησε απλος την εδιωξε
Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά εμένα αυτό μου λέει εμμέσως στην καλύτερη "την έσπρωξα = την πέταξα πέρα και σταμάτησε χτυπώντας κάπου ή έφαγε καμιά τούμπα στο δρόμο και στραμπούληξε κάτι".

Μην κάθεσαι να το συζητάς άλλο. Κτηνίατρο, χθες όπως είπε η kritikopoula.

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά εμένα αυτό μου λέει εμμέσως στην καλύτερη "την έσπρωξα = την πέταξα πέρα και σταμάτησε χτυπώντας κάπου ή έφαγε καμιά τούμπα στο δρόμο και στραμπούληξε κάτι".

Μην κάθεσαι να το συζητάς άλλο. Κτηνίατρο, χθες όπως είπε η kritikopoula.
ναι δεν το αποκλειω γιατι τον ξερω αλλα το εκανε και πρωτα αυτο που δυσκολευοταν κτλπ

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Άρα δεν έχει να κάνει με την παρουσία του πατέρα σου..

Μήπως θυμάσαι να έγινε κάτι άλλο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δεν μπορεί κανείς, να σου κάνει διάγνωση από την περιγραφή σου, μέσω ιντερνετ.
Τα σκυλιά είναι αρκετά ανθεκτικά στον πόνο. Μπορεί να έχει κάτι πολύ σοβαρότερο και να μην το δείχνει.
Θα πρέπει να κανονίσεις να την δει γιατρός.

Χαίδεψέ την με ελαφριά πίεση, σε όλο το μήκος του σώματός της, να δεις αν σε κάποιο σημείο αντιδράσει ιδιαιτέρως. Στα πλευρά, στην κοιλιά, στην σπονδυλική, στις αρθρώσεις.

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
οχι απολυτος τιποτα και μαλιστα χτες που η αδερφη μου ετρωγε κτ παξιμαδια η σκυλιτσα ανεβενε στον καναπε και κατεβενε στο αψε σβησε αυτο μ κανει εντυπωση κ οχι οτι μου το πε...αλλα το ιδα κιολας

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.975
7.552
Έχει δεν έχει να κάνει με τον πατέρα σου βρε παιδί μου, το σκυλί έχει σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του, δε χρειάζεται να στο πούμε εμείς. Ή ξεκίνα τώρα για το ταξίδι ή αν δεν είναι ανοιχτός ο κτηνίατρος το απόγευμα πάρτον τηλέφωνο, πες του όλα τα συμπτώματα και πήγαινε αύριο πρωί πρωί.

Διάγνωση από δω μην περιμένεις.

ntolmadaki

Member
28 Φεβρουαρίου 2013
24
1
Δεν μπορεί κανείς, να σου κάνει διάγνωση από την περιγραφή σου, μέσω ιντερνετ.
Τα σκυλιά είναι αρκετά ανθεκτικά στον πόνο. Μπορεί να έχει κάτι πολύ σοβαρότερο και να μην το δείχνει.
Θα πρέπει να κανονίσεις να την δει γιατρός.

Χαίδεψέ την με ελαφριά πίεση, σε όλο το μήκος του σώματός της, να δεις αν σε κάποιο σημείο αντιδράσει ιδιαιτέρως. Στα πλευρά, στην κοιλιά, στην σπονδυλική, στις αρθρώσεις.
το εκανα αυτο και παρατηρησα στο δεξι πισω μπουτακι της,της αρεσε σαν να τη χαλαρωνε αρχιζε και εκλεινε τα ματακια της σιγα γλαρωνε καπως ετσι