τρεμουλο

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
για πιο λογο μπορει ενα κουταβακι να τρεμει επειδη φοβαται επειδη ειναι αρρωστο??

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
μολισ το πρωτοπειρα αρχισε να τρεμει και να με γλυφει ειναι επειδη μπορει να φοβοτανε ; ή επειδη κρυωνε;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
να σου ζήσει...
το πρωτο πράμα που εγώ θα έκανα θα το πήγαινα στον κτηνίατρο να το εξετασει, θα του έλεγα την πασα αλήθεια από που το πήρα και θα ζήταγα συμβουλές για τις πρωτες ημέρες μαζί του... φυσικά είμαστε κι εμείς εδώ... αλλά για θεματα υγειας παντα ενας κτηνιατρος είναι καλυτερος από το internet...;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα κουταβια τρέμουν από πολλούς λόγους...κρύο, φόβο, υπερένταση...αλλά επειδη είναι μωρο, καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρο. Και άμεσα, αν συνεχίζει να το κάνει...:)

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
ενταξει την πηγα απο εκει και ειναι υγιεστατη ισως φοβοταν.. σας ευχαριστω πολυ ολους!!

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
ναι απλα ξερεις τωρα ειναι η μανεια που ασχολεισαι μαζι του συνεχεια χαχαχαχα θα βαλω ομως αμεσα για να την δειτε :D

mixos

Member
11 Δεκεμβρίου 2009
21
0
Στα κουταβακια, προσοχη με τα σκουληκακια. Κοντεψα να χασω κουταβακι απο σκουληκια στην κοιλια. Οταν το πηρα χαμπαρι (ειχε πρηξιμο στην κοιλια ΚΑΙ ετρεμε μαζι με την αδιαθεσια που ειχε) με ενα σιροπι που του δωσαμε μεσα σε 24ωρες ξερασε 2 σκουληκια σαν μακαρονια! Την επομενη ημερα ητανε τελειως καλα, ομως θα μπορουσε να ειχε πεθανει αν δεν το προλαβαιναμε.

Αφου σου ειπε οτι ειναι υγιες, τοτε μην ανησυχεις.

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
οταν το πηγε μου ειπε οτι ακομα δεν θελει εμβολιο και οτι σε μια βδομαδα να το παω για να του κανει αποπαρασιτωση.. τι να πω...μου εδωσε ενα σιροπι και θα το ξαναπαω σε μια αλλη που ειναι πιο καλη να το δει για να ειμαι 100%σιγουρη...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν έχει κάνει τα πρωτα του εμβόλια, ναι. Αν έχεις βιβλιάριο υγείας που να γράφει πότε έκανε αποπαρασίτωση τότε ίσως να έχει δίκιο ο κτηνίατρος.
Το σιρόπι για ποιό λόγο στο έδωσε?

vassia

Active Member
29 Ιανουαρίου 2010
30
0
δεν εχει κανει ακομα αποπαρασιτωση και εκεινη μου ειπε σε μια βδομαδα αλλα εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο και ετσι θα την παω αυριο σε αλλον...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Vassia συγγνώμη αλλά έχω ένα θέμα με το να αφορίζουμε γιατρούς χωρίς να ξέρουμε γιατί; Ξέρεις κάτι παραπάνω από τον γιατρό και σου φάνηκαν περίεργα όσα σου είπε; Ρώτησες να σου πει γιατί θεωρεί ότι όσα σου λέει είναι τα καλύτερα για το σκυλάκι σου; Δεν ήξερε; Αρνήθηκε να σου πει; Σου είπε και δεν κατάλαβες; Μπορεί πράγματι να υπάρχει και καλύτερος γιατρός αλλά έχεις τα "προσόντα" να το κρίνεις ή απλώς ακούς τι σου λέει ο ένας και ο άλλος; Και αν ξέρεις ότι υπάρχει καλύτερος γιατρός γιατί δεν πήγες σ' αυτόν εξ' αρχής; Αυτά...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αν καταλαβα καλα το σκυλουνι ήρθε από το εξωτερικό...
ο γιατρός θεώρησε δεδομενο ότι το σκυλουνι δεν εχει κανει εμβολια και αποπαρασιτωσεις... αλλα καλου κακού κρατα το ενδεχομενο και θα προχωρησει με μια εβδομαδα καθυστερηση..... σωστά?