υιοθεσία γκρένενταλ 3 ετών και μικρό παιδί








Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
-val- πολυ ομορφη η μαυρη χνουδωτη παρεα σας. Εχει στυλ η μικρη! Να σας ζησει, να χετε μια ευχαριστη συμβιωση και να μας βαλεις αργοτερα και φωτο και με τα δυο μαζι...
 
Last edited:
  • Like
Reactions: -val-






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Eίναι πανεμορφη!

Εγώ προσωπικά εκτίμησα πολύ στο πρώτο σου ποστ αυτό που έγραψες ότι την έχω στο κήπο αλλά δε φαίνεται να της αρέσει και σκέφτομαι να τη μετακομίσω μέσα.

Εμένα αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο που "βλέπει" και "ακούει" τον σκύλο και όχι έναν ξερόλα που δεν μετακινείται ρούπι από αυτά που πιστεύει.

Πιστεύω ότι με συνεχή επίβλεψη παιδιού σκυλιού αφού πρώτα γίνει αξιολόγηση από έναν καλό εκπαιδευτή όλα θα πάνε καλά.
 










-val-

Member
21 Ιουλίου 2013
17
47
Κρήτη
Το λιγότερο 28 γιατί την είχα ζυγίσει όταν την πήρα. Πάντως έχεις δίκιο Tara, στη φώτο δείχνει πολύ μικρόσωμη, ιδίως στην καθιστή. Τώρα όσο για το" τι ψάχνουμε" φίλη Μαρία και Ήρα, το είπα και παραπάνω, ποσώς με ενδιαφέρει αν είναι γνήσια. Ηρεμη, γλυκεία και ευτυχισμένη κοντά μας να είναι, αυτό έχει σημασία (y)
 


-val-

Member
21 Ιουλίου 2013
17
47
Κρήτη
Η Λούσι βρήκε τη θέση της κοντά μας. Είναι ένα υπέροχο σκυλί με πολύ καλό χαρακτήρα. Με το παιδί στην αρχή ήταν συγκρατημένη, όσο περνάει ο καιρός μετατρέπεται σε στοργική και τρυφερή. Κάθεται πάντα δίπλα μου και κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι μου. Πάμε βόλτα 3 φορές την ημέρα, όπου κάνει και την "τουαλέτα" της, ποτέ μέσα!. Και το κυριότερο, είναι πια ευτυχισμένη, και αυτή και εμείς λοθσι.jpg