υπνοσ σκυλου

manito

Active Member
29 Σεπτεμβρίου 2012
31
0
γεια σας!θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι..εχω ενα σκυλακι 6 μηνων ειναι λαμπραντορ με ποιμενικο..τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι κοιματε πιο πολυ..βεβαια ειναι ζωηρος τις υπολοιπες ωρες κ παιζει κ παμε βολτα κ τρωει κανονικα αλλα οταν δεν του δινουμε σημασια ή ξαπλωνω κ εγω παει κ αυτος στο καναπε του κ κοιματε μια δυο ωρες..ειναι φυσιολογικο ???

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα την κυριακη ετρεχε ολη μερα στα χωραφια,, το βραδυ ηρθαμε αθηνα και κοιμοτανε μεχρι το πρωι της τριτης με διαλειμα μονο για φαγητο ==))

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
γεια σας!θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι..εχω ενα σκυλακι 6 μηνων ειναι λαμπραντορ με ποιμενικο..τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει οτι κοιματε πιο πολυ..βεβαια ειναι ζωηρος τις υπολοιπες ωρες κ παιζει κ παμε βολτα κ τρωει κανονικα αλλα οταν δεν του δινουμε σημασια ή ξαπλωνω κ εγω παει κ αυτος στο καναπε του κ κοιματε μια δυο ωρες..ειναι φυσιολογικο ???
Νομίζω φυσιολογικότατο.
Όταν θέλω να ξαπλώσω, τον βάζω στο crate και κόβουμε τούφες πάρεα :zzzz:

Αν παίζεις και βολτάρεις μαζί του, οι ενδιάμεσες ώρες είναι πολύτιμες για ξεκούραση και το ξέρει.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Δεν ειναι κάτι που πρεπει να σε ανησυχεί!
και εγω οταν ξαπλώνω ξαπλώνει κ αυτη! Τα σκυλια κοιμούνται πολυ περισσότερο απο τους ανθρώπους!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
εμενα την κυριακη ετρεχε ολη μερα στα χωραφια,, το βραδυ ηρθαμε αθηνα και κοιμοτανε μεχρι το πρωι της τριτης με διαλειμα μονο για φαγητο ==))
δεν κατούρησε ούτε τα έκανε?

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Από την μικρή εμπειρία μου θα σου πω και εγώ πως δεν το θεωρώ ανησυχητικό.
Η δικιά μου η κοπελιά(ημίαιμο λαμπραντόρ) ταβλιάζεται επί ώρες όλη μέρα:zzzz: και κοιμάται,αλλά στις βόλτες και στα παιχνίδια είναι ντούρασελ.Άμα τον εκτονώνεις καλά κάθε μέρα λογικό είναι να θέλει να ξεκουράζεται και να κοιμάται κιόλας ενδιάμεσα.