Δεν ηταν υπερβολικα μεγαλες οι μεριδες (του τυπου ,μπολακι με 300 γραμμαρια φαγητο για να φαει οσο θελει)επειδη εχει 6 κουταβια 3 φορες την ημερα απλα μαλλον και αυτο της επεσε βαρυ.Τι να κανω ρε παιδια ξαναλεω η απαντηση που πηρα βασει ερωτησης ειναι δωσε να φαει οσο θελει λογω μωρων και λογο οτι πριν την γεννα ετρωγε μικρες ποσσοτητες λιγο πιο συχνα για να βγαλει τα μωρα πιο ευκολα λογο του οτι ηταν 6.Λεω και εγω ετσι θα ειναι φαε κοπελα μου τωρα αφου πηρα και την εγκριση να ευχαριστηθεις.Στεναχωρηθηκα παρα πολυ με ολο αυτο γιατι ολη η εγκυμοσυνη κυλησε νερακι και εγω ημουν απο πανω της με αρκετες πληροφοριες για τα κιλα της ,τους υπερηχους της,μετραγα τις ημερες της,παρακολουθουσα αντιδρασεις και στο τελος που εγινε η γεννα και ολα πηγαν καλα την πατησα απο το φαγητο.Το φαρμακο επρεπε δυστηχως να το παρει γιατι μετα τον πρωτο εμμετο που μιλησα παλι με την κτηνιατρο μου δεν πηρα ποτε την πληροφορια οτι επρεπε να κανει αφαγεια και να μεινει χωρις νερο για 10 με 12 ωρες.η απαντηση ηταν δωστης pirperan και η ερωτηση μου ηταν αν κανει τωρα που θυλαζει και η απαντηση ηταν ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ.Μετα λοιπον απο αυτο της εδωσα σε 4 ωρες να φαει παλι αφου πηρε το χαπι.τα ξαναεβγαλε λοιπον και το σκυλι δεν ειχε ηλεκτρολυτες καιο ειχε μεινει πετσι και κοκκλαο.εκει αρχισα να ψαχνομαι.καταλαβαινεις λοιπον την οργη μου