φοβερο βιντεακι !

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
[video=youtube;QVUJPZZUvuM]http://www.youtube.com/watch?v=QVUJPZZUvuM&mode=related&search=[/video]

awwwwwwwww cute :oops:

ROTTIE: Το θέμα μεταφέρθηκε στην «Εικονική κυνο-βιβλιοθήκη»

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πολύ καλό reignman! :wink:
Παρεμπιπτόντως έχω την εντύπωση πως οι γάτες τώρα τελευταία έχουν αποθρασυνθεί τελείως! :?

Πριν 1 μήνα περίπου είχαμε βγάλει το σκύλο έξω, για την καθιερωμένη βραδινή του βόλτα. Συνήθως τον κρατάω εγώ όταν πηγαίνουμε και ο άντρας μου όταν επιστρέφουμε. Κατά την επιστροφή περνάμε πάντα από ένα παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μας…

Εκείνη την αποφράδα νύκτα λοιπόν μια γάτα είχε έρθει στο πάρκο με τα μικρά της. Όταν την είδα είπα στον άντρα μου να απομακρυνθεί γρήγορα με το σκυλί γιατί παρόλο που ήταν στο λουρί μπορεί να γάβγιζε και να ενοχλούσε τη γάτα τα γατάκια. Που να ‘ξερα…
Ανοίξαμε το βήμα μας (ο άντρας μου μπροστά με το σκυλί και εγώ πιο πίσω) και αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε. Δεν προλάβαμε να πάμε 15 μέτρα παρακάτω και ξαφνικά και στα καλά καθούμενα, γυρίζω πίσω και βλέπω την γάτα να έχει σηκώσει την τρίχα «κάγκελο» και να έρχεται βολίδα κατά πάνω μας! :shock:

Δεν πρόλαβα να πω «κύμινο», καλοί μου φίλοι.. Έμεινα έκπληκτη να παρακολουθώ τη γάτα να επιτίθεται σαν αστραπή στον άντρα μου, να του κάνει τα πόδια «τρίλιζα» (φόραγε βερμούδα), να χώνει και μια γρατσουνιά στο μουσούδι του Iggy που προσπάθησε να τον υπερασπιστεί και να εξαφανίζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου! :shock: :shock:

Μείναμε όλοι εμβρόντητοι και σοκαρισμένοι να κοιτάμε ο ένας τον άλλον (άνθρωποι και σκύλος) και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε! :shock: :shock: :shock:
Στο τέλος καταλήξαμε στο σπίτι για τις πρώτες βοήθειες…:eek:din:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78