χαθηκε ο σκυλος μου

tonigi

New Member
2 Απριλίου 2016
4
2
45
γεια σας, ειμαι νεος στο forum αυτο , σας παρακαλω πολυ , εαν καποιος βρει η δει το σκυλο μ ,να επικοινωνησει αμεσα μαζι μου!
ειναι king Charles cavalier 4 1/2 χρωνων απρο καφε με μια μικρη μαυρη βουλα πανω απο ουρα τ, χαθηκε στισ 21-03-2016 πλατεια αριστοτελουσ θεσσαλονικη ακουει στο ονομα τονι κ εγω λεγομαι γιωργος
ευχαριστω πολυ, το κιν μ ειναι 6946-980-888

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Θα βοηθούσε πολύ αν έβαζες κ μια φωτογραφία. Και αν κολλήσεις αφισάκια σε μια ακτίνα γύρω από την περιοχή που χάθηκε, με φωτογραφία. Στο φμπ σε σελιδες φιλοζωικών κτλ έψαξες για σκυλιά που βρέθηκαν;

• Like
Reactions: LaCat

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Το σκυλι φερει μικροτσιπ ; Απο τις 21/3 εως σημερα ποιες κινησεις εκανες ακριβως ;

maria.mrn06

Member
31 Μαρτίου 2016
16
2
33
το καλυτερο ειναι να ρωτησεις στο φιλοζωικο σωματιο της περιοχης σου ή να κανεις μια ανζητηση στο facebook..ολα και καποιος 8α γνωριζει κατι :) μακαρι να βρεθει συντομα!!!

• Like

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Φτιαξτου αλμπουμ κ προσθεσε λινκ fb εδω να κοινοποιησουμε,οπως επισης κοινοποιησε το στις σελιδες ολων τω φιλοζωικων σωματειων (ανεξαρτητως περιοχης-πανελλαδικα) κ σελιδων στυλ "χαθηκε-βρεθηκε",υπαρχουν απειρες,φτιαξε αφισες κ γεμισε την Θεσσαλονικη,επισκεψου κτηνιατρεια κ αστυνομικα τμηματα κ ζητησε τους να αναρτησουν την αφισα σου σε καποιον πινακα ανακοινωσεων (στην αστυνομια να ενημερωσεις κιολας επισημα)...γενικα...οσοι πιο πολλοι το μαθουν τοσο το καλυτερο!
Καποιου θα παρει το ματι εαν καποιος ξαφνικα εμφανισε απτο πουθενα ενα ενηλικο κινγκ τσαρλς...αλλα κυριως μη σταματας να τον ψαχνεις!

• Like

tonigi

New Member
2 Απριλίου 2016
4
2
45
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους, σημαντικη βοηθεια μεχρι τωρα απο εσασ,
τι επραψα μεχρι τωρα , εχω αφησει τηλ μ και περιγραφη σκυλου σε αρκετα μαγαζια σε εκεινη τη περιοχη , ενημερωσα 2 αστυνομικουσ που γυριζουν στο κεντρο με ποδηλατα μιλησα με 2 κτηνιατρουσ και 1 pet shop, εχω βαλει ανακοινωση στο τειχο μ στο facebook.
(ειναι τσιπαρισμενοντο σκυλακι)
απο δω κ περα θα κανω μια αφησοκοληση οπωσ λετε και θαμιλησω με φιλοζωικεσ
κ παλι σας ευχαριστω.