Η ερωτηση μου δεν ηταν αν μου προτεινετε να αγορασω. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Που μπορω να βρω να αγορασω. Το σκυλι αυτο μαρεσει για την εικονα του. Καπως ετσι ειναι εμφανισιακα το κλασικ μπουλυ που θα μου αρεσε.Να ΜΗΝ αγοράσεις τέτοιο σκύλο.
Είναι μια τεχνητή φυλή, με πολλά και μεγάλα προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς, που αποσκοπεί μόνο στην εμφάνιση. Καθαρή αμερικανιά.
Έχει ξανασυζητηθεί εδώ : https://www.dogforum.gr/community/threads/american-bully.9370/
Αν επιμένεις να αγοράσεις, μόνο από Αμερική και με πολύ ψάξιμο. Μην το κάνεις όμως.
Και το επίσημο πρότυπο : https://www.ukcdogs.com/docs/breeds/american-bully-breed.pdf
Έβαλα το πρότυπο κυρίως για να δεις οτι είναι απολύτως άχρηστα ως φύλακες : Aggressive behavior towards humans is uncharacteristic of the breed, and highly undesirable μιας και 2-3 γνωστοί μου που ήθελαν μπούλυ, νόμιζαν οτι είναι καλοί φύλακες, μήπως αυτός είναι κι ο λόγος που θέλεις κι εσύ .....
Λογικός άνθρωπος εδώ μέσα δεν νομίζω να σου απαντήσει από που να αγοράσεις ακόμη κι αν ήξερε. Στη σελίδα που έβαλες διαφημίζουν το προϊόν αυτό με ατάκες για τα πανηγύρια "δες κοκαλάρες και κεφαλάρες" - ψώνισέ τον από εκεί λοιπόν. Επίσης να ξέρεις ότι το κόψιμο αυτιών απαγορεύεται - κοινώς αν σε πάρει χαμπάρι κανένας εσένα ή το παλικάρι που τα παράγει στον κτηνίατρο με το ψαλίδι στο χέρι, πάτε ομαδικώς για καταγγελία μαζί και με τον κτηνίατρο.Η ερωτηση μου δεν ηταν αν μου προτεινετε να αγορασω. Η ερωτηση μου ηταν σαφης. Που μπορω να βρω να αγορασω.
η φωτογραφια ειναι μια τυχαια φωτογραφια που βρηκα στο γκουγκλ. εγω θελω απλα καποιος να μου προτεινει ενα εμπιστο ατομο. αν θελει ας μου στειλει και προσωπικο μηνυμα. το πως θελει ο καθενας να μοιαζει το σκυλι του ειναι δικο του θεμα.Λογικός άνθρωπος εδώ μέσα δεν νομίζω να σου απαντήσει από που να αγοράσεις ακόμη κι αν ήξερε. Στη σελίδα που έβαλες διαφημίζουν το προϊόν αυτό με ατάκες για τα πανηγύρια "δες κοκαλάρες και κεφαλάρες" - ψώνισέ τον από εκεί λοιπόν. Επίσης να ξέρεις ότι το κόψιμο αυτιών απαγορεύεται - κοινώς αν σε πάρει χαμπάρι κανένας εσένα ή το παλικάρι που τα παράγει στον κτηνίατρο με το ψαλίδι στο χέρι, πάτε ομαδικώς για καταγγελία μαζί και με τον κτηνίατρο.
Ο σκύλος, όπως και ο άνθρωπος - και σχεδόν κάθε έμβιος οργανισμός - είναι πολλά περισσότερα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αν μένεις μόνο σε αυτή, τα κριτήρια επιλογής σου είναι πολύ εσφαλμένα. Το πώς μοιάζει ένας σκύλος, ελάχιστη ως καθόλου σχέση έχει με τη συνολική του προσωπικότητα, τις ικανότητές του, την ψυχοσύνθεσή του, τη δύναμη της ψυχής του .... Πολύ φιλική συμβουλή, κι ας μη σε ξέρω, κι ας μην θέλεις συμβουλές : ΠΡΙΝ πάρεις σκύλο, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.το πως θελει ο καθενας να μοιαζει το σκυλι του ειναι δικο του θεμα.
εχω βρει σε αυτες τις 2 φυλες που ανεφερες σκυλακια παρα πολυ κοντινα σε αυτο που ψαχνω. το θεμα μου ειναι οτι αλλα ειναι κοντινα και αλλα οχι. οταν ενα σκυλακι ειναι κουταβακι δεν μπορω να καταλαβω αν θα γινει ετσι η οχι.αν η εικονα της φυλης που εχεις στο μυαλο σου ειναι σαν αυτη του σκυλου που εβαλες, γιατι δεν κοιτας τα american staffordshire terrier ή τα staffordshire bull terrier;
υπαρχουν και για τις δυο φυλες εκτροφεια στην ελλαδα.
το πως θα γινει το κουταβακι το οριζει το προτυπο της φυλης.εχω βρει σε αυτες τις 2 φυλες που ανεφερες σκυλακια παρα πολυ κοντινα σε αυτο που ψαχνω. το θεμα μου ειναι οτι αλλα ειναι κοντινα και αλλα οχι. οταν ενα σκυλακι ειναι κουταβακι δεν μπορω να καταλαβω αν θα γινει ετσι η οχι.