όταν στα περιττώματα υπάρχει λίγο αίμα?

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
καλησπέρα! το πιτμπουλάκι μου είναι 2 μηνών και σήμερα στα περιττώματα του είδα πολύ λίγο αίμα..πήρα τον γιατρό και μου είπε εαν συνεχιστεί και αύριο να τον πάω..είναι φυσιολογικό φαινόμενο αυτό;έχει τύχει σε κανέναν άλλο ιδιοκτήτη; είμαι νέα ιδιοκτήτρια και αγχώνομαι με οτιδήποτε:(
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Περιμένεις και βλέπεις αν θα συνεχιστεί , το χρώμα του αίματος , την ποσότητα και αν συνεχιστεί και αύριο ΤΟ ΠΟΛΥ μεθαύριο , τότε το πας .

Αποπαρασίτωση έχει κάνει ;

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
Περιμένεις και βλέπεις αν θα συνεχιστεί , το χρώμα του αίματος , την ποσότητα και αν συνεχιστεί και αύριο ΤΟ ΠΟΛΥ μεθαύριο , τότε το πας .

Αποπαρασίτωση έχει κάνει ;
ήταν πάρα πολύ λίγο αίμα ίσα ίσα που το διέκρινα δηλαδή. έχει πάρει τα 2 χάπια αποπαρασίτωσης..α να αναφέρω και το εξής: δεν έχει βγει έξω στο δρόμο γιατί σε 2 εβδομάδες θα κάνει το 2ο εμβόλιο και ο γιατρός δεν αφήνει μέχρι να το κάνει. απλά τρώει απο το μπαλκόνι λίγο χώμα, βασικά γλύφει κάτω συνέχεια και αφού σφουγγαρίσω.μήπως φταίει το απορρυπαντικό? δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο..

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Μην ανησυχείς , εφόσον μιλάμε για τοοση μικρή ποσότητα .
Αν ξερωγω τα δείς να είναι σαν την φανέλα του Ολυμπιακού ( αλλα αντί για άσπρο να είναι...καφέ ) ε , καλό θα ήταν να το πας

;)

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
χαχα καλά αν ήταν τόσο πολύ θα τον είχα πάει κατευθείαν από το άγχος μου. σ ευχαριστώ πάντως πολύ γιατί ανακουφίστηκα λίγο. τώρα στην αρχή όλα δύσκολα μου φαίνονται:D

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
εμενα παντως οταν ειχε αιμα τον πηγα στον κτηνιατρο και μου ειπε πως εχει σκουλικια (και επισης τρωει χωματα και οτι βρει) αλλα αφου εχει παρει χαπι δεν ειναι σκουλικια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3