2 θέματα... τρώμε το κρεβάτι μας & τσίσα.....

AnnaKar

Member
2 Μαϊου 2017
13
15
52
Καλημέρα, η Ραλού (ημίαιμο φουλ) πλέον 18 μηνών, στειρωμένη εδώ και 6 μήνες παρουσιάζει ακόμα ατυχήματα που λένε με την ανάγκη της. Από τη στείρωση και μετά όπως μου είπε κι ο γιατρός, είναι σαν να το πάμε από την αρχή το θέμα τσίσα όπως κουτάβι, γιατί λόγω χειρουργείου δεν μπορεί να κρατηθεί. Κάναμε υπομονή και κάθε 2 ώρες βγαίναμε στο μπαλκόνι. αυτό αραίωσε σιγα σιγά. στο κλουβί δεν τα κάνει πια, παρά μόνο στην αρχή 2-3 εβδομάδες. Όμως ακόμα και τώρα κάτι άσχετες στιγμές εκεί που πάω στο σαλόνι, τσουπ! λιμνουλα! όχι δεν τη μαλώνω γιατί δεν την είδα να τα κάνει. Επίσης, για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει ότι σιγά σιγά είναι ώρα να μείνει ανοιχτή η πόρτα του κλουβιού τα βράδια και να μάθει να είναι ελεύθερη μέσα στο σπίτι, λάθος; σε αυτές τις στιγμές δεν περιμένει την πρωϊνή βόλτα, κάνει και τσίσα και κακά στο σαλόνι! :(αν υπάρχει και πατάκι ακόμα καλύτερα!:mad: όχι όμως στο κλουβί της! Ο χώρος της κυρίας καθαροκ@λας του κουτιού! κάθε φορά που τα κάνει μπαλκόνι την παίρνει τη λιχουδιά της, αλλά άμα αυτή αποφασίσει η δουλειά γίνεται μέσα...και πάντα χωρίς να τη δούμε.
2. Όταν λείπω στη δουλειά μένει στο κλουβάκι της (λυόμενο 2χ1), όταν γυρίζω τις περισσότερες φορές σιγοτρώει το κρεβάτι της. Το τι λεφτά έχω πληρώσει σε κρεβάτια, πατάκια, χαλάκια κλπ όπως και flexi οδηγούς δεν λέγετε! κάτω χωρίς τίποτα τη λυπάμαι να την αφήσω... μέσα στο κλουβί, της αφήνω παιχνίδια, κόκαλα, kong που της αρέσει αλλά σε 1 ώρα το πολύ το έχει τσακίσει... τρομερή ενέργεια! όλοι μου λένε ότι επειδή είναι μικρόσωμη μετά τα 2-3 έτη θα ηρεμήσει. Βόλτες πάμε 2 φορές τη μέρα, μία 6 το πρωί περίπου 20 λεπτά και μία το απόγευμα 6μμ περίπου για 45΄.
Καμία βοήθεια;;; :(