βρήκαμε σήμερα πριν λίγες ώρες 2 κουτάβια (4 μηνών περίπου?) στην εθνική οδό και τα φέραμε εδώ στη γλυφάδα αλλά δεν μπορώ να τα κρατήσω λόγω πολυκατοικίας κ λόγω του ότι έχουμε ήδη πολλά ζώα. είπα ψέμματα ότι τα βρήκα μες στην αυλή γιατί έτσι κ καταλάβουν ότι τα έφερα εγώ θα γίνει χαμός από γονείς και λοιπούς κατοίκους.
ήταν πολύ φοβισμένα αλλά ήδη έχουν ξεθαρρέψει και παίζουν με τα σκυλιά μου. είναι πολύ γλυκά, αρσενικά και τα 2.
ήδη φοβάμαι μήπως αύριο το πρωί ανοίξει κανείς την εξώπορτα και φύγουν τα σκυλιά ή τα βγάλουν έξω.
όποιος μπορεί να τα φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 693 63 26 948. θα τα φέρουμε όπου χρειαστεί. έξοδα για εμβόλια και τροφές, δικά μου.
ευχαριστώ,
άννα-μαρία
ήταν πολύ φοβισμένα αλλά ήδη έχουν ξεθαρρέψει και παίζουν με τα σκυλιά μου. είναι πολύ γλυκά, αρσενικά και τα 2.
ήδη φοβάμαι μήπως αύριο το πρωί ανοίξει κανείς την εξώπορτα και φύγουν τα σκυλιά ή τα βγάλουν έξω.
όποιος μπορεί να τα φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 693 63 26 948. θα τα φέρουμε όπου χρειαστεί. έξοδα για εμβόλια και τροφές, δικά μου.
ευχαριστώ,
άννα-μαρία