alaskan malamute

paulos95

New Member
29 Αυγούστου 2019
2
0
29
καλησπέρα ! μήπως γνωρίζει κάποιος κανέναν εκτροφέα για alaskan malamute ? φυσικά με όλες τις πιστοποιήσεις !ευχαριστώ !

Solvap

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2018
167
250
Από γρήγορο γκουγκλάρισμα, υπάρχει κάποιο εκτροφείο στα Γιάννενα. Η ιστοσελίδα πάντως δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα επαγγελματική και δεν θα απευθυνόμουν εκεί χωρίς περαιτέρω συστάσεις.

paulos95

New Member
29 Αυγούστου 2019
2
0
29
Από γρήγορο γκουγκλάρισμα, υπάρχει κάποιο εκτροφείο στα Γιάννενα. Η ιστοσελίδα πάντως δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα επαγγελματική και δεν θα απευθυνόμουν εκεί χωρίς περαιτέρω συστάσεις.
Ναι εκανα και εγω ενα γκουγκλαρισμα και το ειδα και εγω !! συμφωνώ απόλυτα !! Έχω φτάσει σε ένα αδιέξοδο για αυτό ρώτησα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι ( ίσως κάποιος που έχει πάρει ενα μάλαμουτ ! )

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιες από τις επόμενες εκθέσεις του ΚΟΕ να δεις αν υπάρχουν συμμετοχές και ανάλογα να κινηθείς.
Αν δεν υπάρχουν συμμετοχές, ψαξε στο εξωτερικό και ξεκινα από ομίλους της φυλής.

• Like
Reactions: mareco and GRDANE

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιες από τις επόμενες εκθέσεις του ΚΟΕ να δεις αν υπάρχουν συμμετοχές και ανάλογα να κινηθείς.
Αν δεν υπάρχουν συμμετοχές, ψαξε στο εξωτερικό και ξεκινα από ομίλους της φυλής.
[/QUOTE]

ondin

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2018
209
124
Είναι το μοναδικό στην Ελλάδα...τώρα αν σε καλύπτει είναι δικό σου θέμα. Εγώ δεν το αποκτησα από εκεί. Ξέρω όμως πολλα κουτάβια που έχουν γίνει ωραία και υγειεστατα σκυλιά.