amstaff blue διατροφή

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
καλησπερα και από εμενα είμαι καινούργιο μέλος και από βδομάδα έχω παραγγείλει να μου έρθει η σκυλιτσα μου ένα american staffordshire blue επειδή διαβάζω πολλά στο internet θα ήθελα και την γνώμη σας. πια τροφή μου προτείνεται να διαλέξω για το κουτάβι μου? ξέρω πως πρέπει για αρχή να ξεκινήσω με την puppy μέχρι και να φτάσει τους 12 μήνες θα με ενδιέφερε να μου πείτε μια καλή εταιρία που να αξίζει τα λεφτά τις...

αν και πήρα για αρχή ένα τσουβάλι που μου προτείνανε η τροφή λέγεται : privilege puppy large breeds

σας ευχαριστώ πολύ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Big chef καλως όρισες! Υπάρχουν διάφορες καλές τροφές για κουτάβια και σε διάφορες μάρκες... Όταν λες "έχω παραγγείλει να μου έρθει"? Από που την παρηγγειλές? Δεν πήγες να τη δεις από κοντά? Α! Και... Υπάρχουν μπλέ άμσταφ?

Last edited:

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
την έχω παραγγείλει από το dogcenter.gr που βρίσκετε στην κερατέα ο άνθρωπος που το έψαξα εκτρέφει k9 και staffordshire.

περιμένω από βδομάδα να μου έρθει εννοείτε πως έχω πάει στον χώρο του έχουμε μιλήσει για το τι ακριβώς χρειάζομαι και θέλω να μου προσφέρει ο σκύλος και εννοείτε πως θα παω όταν τον φέρει θα τον δω πρώτα και αν είναι σωστός τότε θα προχωρήσω στην αγορά

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Όντως πολύ όμορφα. Δεν το έχω ψάξει και είχα μεινει με την εντυπωση ότι τα μπλε ειναι πιτ...

Ξέρεις από που προμηθεύεται σκυλιά το dogcenter? Πιθανότατα από εδώ---> https://www.google.gr/#hl=el&gs_nf=...cp.r_qf.&fp=d3d87491b002c52e&biw=1440&bih=785

Αν σου κάνει καρδιά... περίμενε την μικρή σου... Αν αυτά που δεις στο λινκ σε "αγγιξουν" σκέψου μήπως ακυρώσεις την "παραγγελία"... Ένα σκυλί... Ένα συντροφάκι... δεν είναι αξεσουαρ να το παραγγείλουμε... Είναι ζωντανός οργανισμός και καλό είναι να έχουμε δει και το περιβάλλον που γεννηθηκε και πέρασε τις πρώτες μερες της ζωής του, αλλά και τη μαμά (τουλάχιστον) που το γέννησε...

Big_Chef_38

Member
5 Οκτωβρίου 2012
15
0
34
eleysina
κοίταξε να δεις δεν ξέρω από που προμηθεύεται σκυλιά αλλα δεν έχω ακούσει κακά λόγια για τα σκυλιά του μέχρι τώρα. ισα ισα που έχουνε διακριθεί κιόλας μερικά από αυτά. και αν τύχη να πάει κάποιος στον χώρο του θα αντικρίσει και ένα δωμάτιο γεμάτο μετάλλια.... βεβαια από την στιγμή που μου χορηγεί βιβλιάριο και γραπτή εγγίσει εφόρου ζωής όπως ισχυρίζεται δεν νομίζω πως θέλει να μαυρίσει το όνομα του φερνοντας κακής ποιότητας σκυλιά.... και όπως είπα και πιο πριν όταν το φέρει θα πάω από κοντά και θα το δω και αν είναι σωστό θα το πάρω... τυχαίνει να έχω στην οικογένεια άτομο που ασχολείται 30 χρονια με την εκπαίδευση σκύλων και ξέρω πολλά :)

και ο λόγος που περνώ από αλλου σκυλί και όχι από το άτομο τις οικογενειας μου είναι πως τα έχουμε τσουγκρίσει και δεν μιλάμε και για αυτό ρωτάω εσάς για τροφές και περνώ και από αλλου την σκυλίτσα μου

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλως ηρθες... :)
το dogcenter ειναι πετ σοπ ή εισαγωγεας αν σου ακουγεται καλυτερα... πραγμα που σημαινει ... puppy mill (αν δεν ξερεις τι εστι, βαλτο στο google). Γραπτη εγγυηση εφ ορου ζωης δεν υπαρχει για ζωντανο οργανισμο. Αν αυτα τα 2 απο μονα τους δε σε προβληματιζουν εστω και λιγο...
Γνωριζεις τι ειναι η παρεγκεφαλιδικη αταξία?
Το ιδανικο θα ηταν το κουταβι να συνεχισει να τρωει αυτο που ετρωγε στο εκτροφειο για να αποφυγεις διαφορα προβληματα.

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
...
και ο λόγος που περνώ από αλλου σκυλί και όχι από το άτομο τις οικογενειας μου είναι πως τα έχουμε τσουγκρίσει και δεν μιλάμε και για αυτό ρωτάω εσάς για τροφές και περνώ και από αλλου την σκυλίτσα μου
Το ιδιο εγκληματικες ειναι και οι δυο περιπτωσεις! Καταδικαζεις την αθλια μανα του κουταβιου που θα παρεις να πεθανει δινοντας φτηνα κουταβια σε εσενα και σε αλλους που δεν γνωριζουν. Ακυρωσε την παραγγελια και ψαξε για εκτροφεα. Για την σελιδα που αναφερεις δεν μπορεις να μιλας για εκτροφειο αλλα για ελεεινο σκυλεμπορα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Παιδιά, τι κόπτεστε... Εδώ έβαλα απευθείας link το google search για puppy mills... Δεν είναι μόνο η ποιότητα του κουταβιού... Είναι και η συνθήκες ζωής των γεννητόρων... Είναι... πολλά... όσο για τα μετάλλια... Ψαξ'το και γι'αυτό... Να ξέρεις ότι κανείς από εμάς δεν θα είναι κάπου πίσω σου να σε κυνηγάει. Μόνο η συνείδησή σου. Αν είναι ήσυχη, δεν θα σε κυνηγάει. Η δική μου πάντως δεν με αφήνει να πάρω κουτάβι από τέτοιες πηγες... Εδώ δεν με αφήνει να πάρω από άλλες πηγές, πιό καθαρές... Αλλά αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο (και άλλου νήματος ανάλυση)

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αν θέλεις να πάρεις ένα υγιή σκύλο ο οποίος να είναι και καθαρόαιμος, μην πάρεις σίγουρα από εκεί!! Ο μελλοντικός σου σκύλος θα είναι από puppy mills.

τυχαίνει να έχω στην οικογένεια άτομο που ασχολείται 30 χρονια με την εκπαίδευση σκύλων και ξέρω πολλά :)
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις και τόσα πολλά.....όπως για παράδειγμα την σωστή απόκτηση ενός καθαρόαιμου σκύλου.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.650
11.060
Athens
Αμσταφ μπλε υπάρχουν αλλα ειναι ανεπιθύμητο το χρώμα...όπως τα ολολευκα..
Αυτή θα ήταν η ερώτησή μου. Επειδή τον ίδιο νταλκά έχουμε και με τα γαλλικά τελευταία - όπου νά 'ναι θα σκάσουν μύτη και στην Ελλάδα και τότε να με δω αν μπει κανείς εδώ μέσα με μπλε γαλλικό... :mad:

Το μπλε συνδέεται με προβλήματα στα αμσταφ; Ή απλώς είναι εκτός προτύπου? Ξέρω μόνο ότι τα μπλε μάτια συνδέονται με γονίδια τύφλωσης αλλά δεν ξέρω για το τρίχωμα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τα μεταλλια στον τοιχο σε δελεσαν?
Προερχονται απο την εκτροφη σε αμσταφ? (Που αυτο ειναι το ζητουμενο για σενα)
Πως μπορει να σου πουλησει ενα σκυλακι για αμσταφ που ειναι εκτος προτυπου ηδη?

Κριμα μιας και υπαρχουν πολυ καλα εκτροφεια αμσταφ στην χωρα μας.