Anima, ένα αξιολάτρευτο διαβολάκι

Animaki

Active Member
23 Απριλίου 2014
25
9
30
Γεια σας και από εμένα! Πριν από 3 χρόνια, στις 4 Μαίου απέκτησα το ανιμάκι μου! Την βρήκαμε μέσω του ΣΠΑΖ και μας την φέρανε από Ερέτρια, μόλις 2 μηνών μωράκι. Είναι ένα απίστευτα έξυπνο σκυλί, πονηρό και παρότι θηλυκό φέρεται σαν ένα μικρό αντράκι! Μπορεί ώρες ώρες να μας κάνει την ζωή δύσκολη αλλά ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να την φανταστούμε χωρίς αυτή τη φατσούλα. Πλέον είναι ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας που μας γεμίζει χαρά με την ζωντάνια και τις αταξίες της.
Με τις παρέες της είναι πολύ επιλεκτική και αν κάποιος σκυλάκος δεν της γεμίζει το μάτι μπορεί και να τσακωθεί. Φοβάται λιγάκι τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους από μωρό που ήταν αλλά δεν επιτίθεται και άμα συναντήσουμε κανέναν βάζουμε λίγο τις φωνές για να τους τρομάξουμε. Με τα παιδιά δυστυχώς δεν τα πάει καλά μετά από μια βόλτα πριν 2 χρόνια που κάτι παιδιά έξω από τις κούνιες της πέταξαν πέτρες αλλά ευτυχώς αρκείται στο να τα αποφεύγει.
Αυτά λοιπόν για το ανιμάκι!
Καληνύχτα από εμάς!!

• Like
Reactions: Scalpel

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθατε κ να χαιρεσαι τη σκυλοφατσα σου! :)

Τα προβληματα που αντιμετωπιζετε,λυνονται ωραιοτατα με καλη εκπαιδευση! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Πολλά μπράβο, για την υιοθεσία της μικρής σου.
Εύχομαι, να είναι υγιής, μέχρι τα βαθιά της γεράματα :)

Animaki

Active Member
23 Απριλίου 2014
25
9
30
Να το χαίρεσαι το μωρό σου!!!σου εύχομαι τις καλύτερες εμπειρίες!!!
Ευχαριστω πολυ και ανταποδίδω για το ομορφο φατσακι της φωτογραφίας!
Καλώς ήρθατε! πανέμορφο πλάσμα αλλά... είσαι φάουλ!!!! Φωτογραφίες τώρα!!!!;)
δεν εχω ιδεα πως να ανεβάσω άλλες φωτο περα απο αυτή στο προφίλ μου..βοήθεια;;;
Καλως ηρθατε κ να χαιρεσαι τη σκυλοφατσα σου! :)

Τα προβληματα που αντιμετωπιζετε,λυνονται ωραιοτατα με καλη εκπαιδευση! ;)
το ξερω αλλα δυστυχώς δεν τα παω πολυ καλα με την εκπαίδευση γιατι μου εχει παρει τον αέρα..