Apolon και εγω..Γεια σε ολους σας

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Καλησπερα ειμαι ο γιωργος και ο σκυλακος μου ειναι ο apolon,ειναι ενα ροτβαιλερ αρσενικο 19 μηνων.
Καταρχην συγχαρητηρια για το site σας και την ωραια παρεα που εχετε εδω μεσα με αυτα τα λιγα που εχω διαβασει
Η αγαπη μου για αυτην την ρατσα ξεκινησε πριν 3 χρονια σχεδον ,ειδα ενα ροτβαιλερ και τρελαθηκα με το επιβλητικο του υφος και τα αγαπησα πολυ,θελοντας να αποκτησω και εγω ενα.
Τον apolon τον πηραμε υστερα απο σκεψη πολυ,ολοι οι γνωστοι μας ,λεγανε να μην παρουμε αρσενικο αλλα να παρουμε θυληκο νομιζοντας οτι εχουν πιο ηπια συμπεριφορα τελικα πηραμε αρσενικο,μας τον φεραν 6 ημερων και καναμε εγω και η γυναικα μου πολλες προσπαθειες για να το μεγαλωσουμε αφου το ειδαμε και το αγαπησαμε.
Αφου ειχε φτασει 2 μηνων αρχισε να σχηματιζετε στο στηθος του μια ασπρη τουφα και οσο μεγαλωνε το ζωο μεγαλωνε και η λωριδα , αρχισαμε να ανυσηχουμε οτι δεν ειναι καθαροαιμο ροτβαιλερ και οτι ειναι ημιαιμο,ολοι μας λεγανε οτι ειναι ημιαιμο αλλα τους γονεις του,τους ειχε δει ο κτηνιατρος μας και μας ειχε πει οτι ειναι καθαροαιμα ροτβαιλερ και οτι μονο η μαμα του ειναι νευρικη, εμεις ομως τον αγαπησαμε....και καναμε τα παντα για το σκυλακο μας,συγνωμη αν σας ζαλισα ,αν και εχω πολλα ερωτηματα σχετικα με την συμπεριφορα του σκυλου μας θα μιλησουμε στο αναλογο topic.
Αναμενεται και η φωτογραφια του apolon
:wink: :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μάλιστα… Από πού να αρχίσω? :roll:

Μάλλον από το καλωσόρισμα!
Καλώς ήρθες στο Dogforum apolon! Aπ’ ότι βλέπω έχουμε πολλά να πούμε…

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς ήρθες.

το ότι σας το φέρανε 6 ημερών ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.

το ότι καταφέρατε να το μεγαλώσετε μπράβο σας.

περί άσπρων τριχών ότι είπε και ο Denis

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Καλησπερα σας , τον apolon τον πηραμε 6 ημερων αλλα δεν ξεραμε τιποτα για τα σκυλια οτι πρεπει να τα παρεις αφου θηλασουν απο την μαμα τους δηλ. περιπου 50 με 60 ημερων και δεν μας διαφωτισε τοτε κανεις .
Ειχαμε παλαιοτερα πολλα αλλα σκυλια οπως γερμανικο ποιμενικο και θυληκο και αρσενικο αλλα τα ειχα παρει μεγαλα σχεδον ενος χρονου οποτε δεν ηξερα και την πατησαμε με τον apolon και μας τον εδωσε ο τυπος 6 ημερων , να μου πειτε οποιος δεν ξερει ρωταει ναι σωστα εμεις ρωτησαμε και δεν ειπε κανεις τιποτα :(
Θελαμε να παρουμε ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ απλα οταν μας ειπε καποιος οτι γεννησε η θυληκια και οτι δεν θα τα κρατησει παρα θα τα δωσει κατευθειαν χωρις εμεις να ρωτησουμε και πολλα το πηραμε το σκυλι και καναμε μεγα λαθος οταν πλεον καταλαβαμε οτι το στερουμε απο την μαμα του και οτι θα επρεπε να το παρουμε τουλαχιστον 50 ημερων η να ψαχναμε μια πιο καταλληλη γεννα και ας αργουσε περισσοτερο θα περναμε κατι καλυτερο.
Του διναμε το καλυτερο γαλα σε σκονη με μπιμπερο ανα 3 ωρες το ταιζαμε το σκυλι καναμε τουλαχιστον οτι περνουσε απο το χερι μας για το καλο του,σιγουρα το μητρικο γαλα ειναι το καλυτερο και η σχεση με τα αδερφακια του πολυ καλο ,δυστυχως εμας δεν γνωρισε ουτε μαμα ουτε αδερφια και δεν κοινωνικοποιηθηκε σωστα το σκυλι και το αποτελεσμα τωρα να ειναι οξυθυμο με τα σκυλια και τους ανθρωπους(προσεχουμε υπερβολικα πολυ τωρα) ααα ειναι και κρυψορχεις του εχουμε κανει υπερηχο και ο 2ος ορχεις του ειναι δεξια απο την κοιλιτσα του .
Το σκυλι περιπου 4μιση μηνων το πηγαμε σε εκπαιδευτηριο για την βασικη εκπαιδευση επειδη ηταν νευρικο και δεν ακουγε πολυ καλα και ισως για να προλαβουμε μπας και γινοταν και κοινωνικο βλεποντας αλλα σκυλακια.
Τωρα πλεον ο σκυλος ειναι μια χαρα σχεδον σε ολα του απο βασικη υπακοη αλλα ειναι τελειος ακοινωνιτος.
Καθε μερα προσπαθω τον παω βολτες κανουμε εκπαιδευση κανουμε οτι μπορουμε αλλα δεν μπορουμε απο οτι βλεπω να τον κοινωνικοποιησουμε ,να ειναι φιλικος με τους ανθρωπους και τα αλλα σκυλια ασχετα αν του γαβγιζουν στο δρομο αυτος να μην αντιδραει και να ειναι νευρικος.
Αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα με την πολυ μικρη ιστορια του apolon.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αφού καταλάβατε ότι ήταν λάθος η απόκτηση τόσο μικρού σε ηλικία σκύλου πάλι καλά.

δεν πειράζεί όμως.

όλοι την πάθαμε .

το θέμα είνα ότι μάθαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το θέμα με τον δεύτερο όρχει είναι σοβαρό.

δεν πρεέπι να μείνει εκεί.

δεν σου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να τον αφαιρέσετε γιατί μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον?

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Το ξερω οτι το καταλαβαμε αργα τουλαχιστον ενημερωνομαστε για το μελλον σιγουρα γιατι τα αγαπω πολυ τα ροτβαιλερ.

Τωρα για τον δευτερο ορχει στο γιατρο που πηγαμε για τον υπερηχο μας ειπε οτι αν θελουμε του τον αφαιρουμε πρεπει να γινει χειρουργειο σχεδον μια ωρα και οτι εαν μεινει μεσα μπορει να δημιουργηθει καρκινωμα.
Και ο δικος μας κτηνιατρος στην περιοχη μας δηλ. μας ειπε να μην το ταλαιπωρησουμε το σκυλι κανοντας την εγχειρηση και οτι σπανιες περιπτωσεις σκυλων δημιουργουν καρκινωμα μπορει λεει να φτασει και 10 χρονων και να μην εχει τιποτα ο σκυλος

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
64
Chania
www.chaniatown.gr
Τι έγινε με τους όρχις του μετά τον υπέρηχο , κάνατε επέμβαση ?
έχε στα υπ όψιν ότι εάν δεν κάνετε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για καρκίνο.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πού ζούμε ρε παιδιά ...
Αυτός που έκανε την γέννα κι έδωσε το σκυλί είναι για μήνυση καραμπινάτη ... :evil: :evil:

Ευτυχώς που ίσιωσες όσο μπορούσες την κατάσταση ...

Βγάλε τον όρχη, είναι καλύτερα ... :wink:

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
Παιδια κανω οτι μπορω για να ισιωσω την κατασταση του σκυλου

Τωρα που ρωτησα την γυναικα μου μας ειχε πει και ο πρωτος γιατρος που μας εστειλαν εκει για υπερηχο οτι δεν ειναι απαραιτητο να βγει ο ορχεις...

apolon

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
50
0
denis said:
Πού ζούμε ρε παιδιά ...
Αυτός που έκανε την γέννα κι έδωσε το σκυλί είναι για μήνυση καραμπινάτη ... :evil: :evil:

Ευτυχώς που ίσιωσες όσο μπορούσες την κατάσταση ...

Βγάλε τον όρχη, είναι καλύτερα ... :wink:
Μας ειχε πει το παιδι οτι η μανα του σκυλου ειναι τρελη και οτι θα φαει τα παιδια της αφου σκοτωσε το ενα απο τα 5 που εκανε και για αυτο και καλα μας ειπε οτι τα δινει ημερων,τωρα δεν ξερω αν ειναι για μηνυση η αν εγινε αυτο για να σωσει τα σκυλυκια το θεμα ειναι οτι την πατησαμε εμεις και επρεπ χωρις πολλες γνωσεις να μεγαλωσουμε απο το μηδεν ενα σκυλι ,βεβαια και εγω φταιω κατα πολυ που το πηρα οπως ειπα αλλωστε επρεπε να ξαναρωτησω να μαθω και να παρω το καταλληλο ροτβαιλερ

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Kαλως ηρθες..
Διαβασα τα παραπανω και..τι να πω ..
Τι ανθρωπος ηταν ο ιδιοκτητησης της σκυλας?
Και αφου η σκυλα ηταν τρελλη γιατι την ζευγαρωσε και δεν την στειρωσε?
Για να μην χαθει η γραμμη αιματος της??

Θεωρω οτι πρεπει να βγει ο ορχεις για να μην υπαρχει σοβαρο προβλημα στο μελλον..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
καλως ηρθες κι απο μενα..να πω ,οτι ειχα καποτε ,πριν 18 χρονια,σκυλι(ποιντερ) με κρυψορχια ,(πετ σοπ ΟΛΕ!)ειχα ρωτησει 3 κτηνιατρους που δεν εκριναν απαραιτητο να γινει εγχειρηση .
το σκυλι επαθε καρκινο,αλλα ποτε?
12 ετων...οποτε δεν ξερω εαν αυτο ηταν η αιτια,μαλλον οχι.
εαν ξαναβρισκομουν στην ιδια θεση,δεν θα το ρισκαρα,εξαλλου ειναι αρκετα απλη επεμβαση και με πολυ γρηγορη αναρρωση (την επομενη μερα θα ειναι περδικι)
αυτααα :D