Bρέθηκε μικρόσωμο σκυλάκι Πτολεμα'ί'δα

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Καλησπέρα στο forum!!!! :)

Πριν δυο μέρες και ενώ η μαμά μου έκανε βόλτα τον Κάρλος, πετάχτηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο ένα μικρούλι, λευκό, θηλυκό σκυλάκι! Το χιόνι στην Πτολεμα'ί'δα φτάνει γύρω στους 20 πόντους, οπότε η μητέρα μου το πήρε σπίτι.

Την ημέρα πριν το βρει, ένας κύριος ρώτησε τον μπαμπά μου μήπως είδε ένα μικρό άσπρο σκυλάκι, που εικάζουμε πως είναι αυτό που έχουμε τώρα σπίτι μας.

Αύριο θα πάει ο μπαμπάς μου να το δηλώσει στην αστυνομία, και να κοιτάξει στον κτηνίατρο για τσιπάκι. Θα πάω και εγώ το ΣΚ να βοηθήσω με αφίσες κλπ. Δυστυχώς δεν έχω φωτό...

Μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του...αν και από ότι έχω καταλάβει, η μαμά μου δεν βιάζεται και ιδιαίτερα να το ξεφορτωθεί... :D

Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, ας μου στείλει πμ.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Α ρε Καιλαριώτες!!! Σοφούλι αν δεν κάνω λάθος είσαι απλά φοιτήτρια στην Κοζάνη, άρα γλύτωσες... :p Αστειεύομαι... :)

Το σκυλάκι βρέθηκε κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο πνευματικό κέντρο. Ράτσα δεν πρέπει να είναι, είναι πάντως πολύ μικρόσωμο κατηγορίας toy από τις περιγραφές των γονιών μου. Απλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω στοιχεία για την εμφάνιση κλπ, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γιατί θέλω να μου τα πει αυτός που θα ισχυριστεί ότι το έχασε. Αν μάθετε κάτι παιδιά, ενημερώστε με.

Α...όσο για το κυνοκομείο, η τελευταία ενημέρωση που είχα, είναι ότι λειτουργεί μόνο με την δράση κάποιων φιλόζωων και ότι η κατάσταση είναι απελπιστική...

Γενικώς η Πτολεμαίδα έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Nαι φοιτήτρια αλλά τείνω να γίνω μόνιμος κάτοικος :p
χαχα

άντε όταν ρθείτε προς τα δω να πάμε σκυλοβόλτα!
Εμείς κτηνίατρο πάμε Πτολεμαίδα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78