Bρετανοί σκοτώνουν τα κατοικίδιά τους...


Status
Κλειδωμένο θέμα

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Bρετανοί σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας

Οι ιδιοκτήτες ασφαλίζουν τα άμοιρα ζωάκια και έπειτα τα σκοτώνουν, για να εισπράξουν το ποσό της ασφάλισης.

Περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια γάτες και σκύλοι ασφαλίστηκαν πέρσι, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών ασφαλιστών η ασφαλιστική απάτη έφτασε φέτος τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.

Τα κόλπα που έχουν επινοήσει οι διάφοροι ιδιοκτήτες, για να κερδίσουν το ποσό της ασφάλισης ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μερικοί πωλούν ή ακόμα σκοτώνουν τα φτωχά ζωάκια και έπειτα δηλώνουν πρόωρο θάνατο ή εξαφάνιση.

Άλλοι, τραυματίζουν τα κατοικίδια τους με "στημένα" ατυχήματα, ώστε να κρύψουν προϋπάρχοντα σημάδια που δεν καλύπτονται από το συμβόλαιο ασφάλισης.

Μία άλλη απάτη θέλει τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν την εξαφάνιση του ζώου τους, καθώς κάποιες εταιρίες καλύπτουν την περίπτωση εξαφάνισης ή κλοπής των κατοικίδιων.

Ο αριθμός των ασφαλιστικών αιτήσεων που σχετίζονται με απάτες που είτε αποδείχθηκαν είτε όχι αυξήθηκε κατά 440%, αφού οι κτηνιατρικές εγγραφές των ζώων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν.

Bρετανοί σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας | www.tsekouratoi.gr
 




Status
Κλειδωμένο θέμα