Barf...ψαρακας

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα, έχω ξεκινήσει δειλα δειλά τις τελευταιες μερες να δίνω barf στον Μικρό...Υπάρχουν αρκετα θεματα, αλλα από όσο έχω διαβασει έχω αναπάντητα ερωτήματα...
1. Διαβασα ότι πρέπει να ξεπλένω τα κρέατα πριν τα καταψυχω. Ισχύει; Αν ναι για ποιο λόγο;
2. Ροδάκινο. Κάνει ή όχι; Οι αποψεις διίστανται.
3. Αν λερώνουν τα πλακάκια, ένα απλο σφουγγάρισμα αρκεί; Επίσης για τον παγκο κ τη βαση κοπης; Διάβασα να ξεπλένω με χλωρινη. Είναι αναγκαίο; δεν τα βρίσκουμε με τη χλωρίνη...Τσακωνόμαστε συνέχεια :p
4. Όποιος θέλει και μπορεί, θα ήθελα να μου προτείνετε κρεοπώλες στη βαρβάκειο, και στις περιοχές Άνω Λιόσια, Μενίδι, Αγ. Αναργύρους, Ίλιον, Καματερο.
5. Σήμερα περασα μια βόλτα από βαρβάκειο. Τα κοτόπουλα είναι λίγο πιο ακριβά απο super. Πλατάρια πολύ φθηνά. Στα υπόλοιπα μεγάλες διαφορές στις τιμές. Πχ αρνί 4€ εώς και 10€...Στα ψάρια το ίδιο
Σαρδέλες από 1€ εώς 3,5...
Έχετε καποιον συγκεκριμενο που ψωνιζετε;
6. Για σκυλιά 90 κιλων στο συνολο τι καταψυκτη μου προτείνετε;
7. Οι οικιακοι καταψυκτες μέχρι ποια θςρμοκρασία φτανουν;
8. Θα δίνω μικρα ψαρια. Τα λέπια πως τα αφαιρώ; μόνο με πλύσιμο είμαστς οκ;
9. Τα κοτόπουλα τα δίνω ατεμάχιστα; Μς φοβίζουν τα μπουτια...Τα πλατάρια τα κατεβάζει σε μεγάλα κομμάτια...Νομιζω οτι ζοριζεται...Να τα τεμαχίζω;
10. Που θα βρω μικρά και φθηνά ταπερ; Δε βολευουν τα σακουλάκια...

Αυτά προς το παρον :D
Ευχαριστώ

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλησπέρα, έχω ξεκινήσει δειλα δειλά τις τελευταιες μερες να δίνω barf στον Μικρό...Υπάρχουν αρκετα θεματα, αλλα από όσο έχω διαβασει έχω αναπάντητα ερωτήματα...
1. Διαβασα ότι πρέπει να ξεπλένω τα κρέατα πριν τα καταψυχω. Ισχύει; Αν ναι για ποιο λόγο;
2. Ροδάκινο. Κάνει ή όχι; Οι αποψεις διίστανται.
3. Αν λερώνουν τα πλακάκια, ένα απλο σφουγγάρισμα αρκεί; Επίσης για τον παγκο κ τη βαση κοπης; Διάβασα να ξεπλένω με χλωρινη. Είναι αναγκαίο; δεν τα βρίσκουμε με τη χλωρίνη...Τσακωνόμαστε συνέχεια :p
4. Όποιος θέλει και μπορεί, θα ήθελα να μου προτείνετε κρεοπώλες στη βαρβάκειο, και στις περιοχές Άνω Λιόσια, Μενίδι, Αγ. Αναργύρους, Ίλιον, Καματερο.
5. Σήμερα περασα μια βόλτα από βαρβάκειο. Τα κοτόπουλα είναι λίγο πιο ακριβά απο super. Πλατάρια πολύ φθηνά. Στα υπόλοιπα μεγάλες διαφορές στις τιμές. Πχ αρνί 4€ εώς και 10€...Στα ψάρια το ίδιο
Σαρδέλες από 1€ εώς 3,5...
Έχετε καποιον συγκεκριμενο που ψωνιζετε;
6. Για σκυλιά 90 κιλων στο συνολο τι καταψυκτη μου προτείνετε;
7. Οι οικιακοι καταψυκτες μέχρι ποια θςρμοκρασία φτανουν;
8. Θα δίνω μικρα ψαρια. Τα λέπια πως τα αφαιρώ; μόνο με πλύσιμο είμαστς οκ;
9. Τα κοτόπουλα τα δίνω ατεμάχιστα; Μς φοβίζουν τα μπουτια...Τα πλατάρια τα κατεβάζει σε μεγάλα κομμάτια...Νομιζω οτι ζοριζεται...Να τα τεμαχίζω;
10. Που θα βρω μικρά και φθηνά ταπερ; Δε βολευουν τα σακουλάκια...

Αυτά προς το παρον :D
Ευχαριστώ

1. Με τίποτα
2. Σιγά μη δώσω ροδάκινο, ούτε εγώ τα τρώω
3. Βάλε Dettol
4. Βαρβάκειο, σαν να ψωνίζεις για σένα και σε όποιον σου γυαλίσει, προσέχοντας πάντα να μην έχει χοιρινά μαζί με άλλα κρέατα
5. Το ίδιο με το 4
6. Το μεγαλύτερο μπαούλο
7. Δεν ξέρω αλλά μια χαρά δουλειά κάνουν
8. Πόσο μικρά; πολλά μικρά δεν έχουν καν λέπια
9. Πλατάρια, μια χαρά ολόκληρα
10. Αν βάζεις ωμά σε τάπερ για 90 κιλά σκυλιά, θα πρέπει να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα για αγορές ή να πάρεις 5-6 καταψύκτες

• Like
Reactions: Elrandir and mareco