Bella η κουταβουλα

Status
Κλειδωμένο θέμα

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Σήμερα το πρωι βρήκα αυτήν την κοπέλα να περιφέρεται στους δρόμους του Πειραιά ανάμεσα στα αυτοκίνητα!Ειναι 6-7 μηνών,ήσυχη,χαδιαρα και πολυ γλυκιά,εχει τσιπακι αλλα δεν ειναι καταχωρημένο!Αυτη τη στιγμη φιλοξενείται σε πανσιον αλλα επείγει να βρει μια Φιλοξενεια ή ένα καλο Σπιτι!Δυστυχως μπόρεσα να πληρώσω μόνο για ένα μήνα τη Φιλοξενεια Οποτε αγχωνομαι για μετα!Οποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει στο 6947490565

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εφόσον είναι ημίαιμη, δεν μπορεί να βρέθηκε τυχαία με microchip. Δεν είναι δηλαδή όπως τα κουτάβια από τα pet shop που το έχουν από πριν και πολλοί δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει ή ότι πρέπει να το καταχωρήσουν. Κάποιος το τοποθέτησε επί τούτου και το βρίσκω αρκετά απίθανο να έβαλε τσιπ και μετά να την πέταξε στο δρόμο.

Στη θέση σου θα έβαζα οπωσδήποτε αφίσες και θα επικοινωνούσα και με όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία. Μπορεί να είχε μόλις υιοθετηθεί ή να βρισκόταν σε φιλοξενία και γι'αυτό να μην έχει καταχωρηθεί.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μου κανει εντυπωση το τσιπακι ομως. Κουταβι ημιαιμο και να φοραει τσιπακι? ισως οντως να το εχει χασει καποιος. βεβαια φαινεται και αδυνατο και ταλαιπωρημενο. Αν θες βοηθεια για αφισοκολληση μου λες!

δεν παιρνεις και ενα τηλεφωνο το Δικεπαζ μηπως ξερουν τιποτα?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Έβαλα κάποιες αφίσες εκει που τη βρηκα,μακαρι να έχει χαθεί!Το απόγευμα θα βάλω και αλλες!Τη βρήκα κοντα στη γειτονιά μου και δε την έχω ξαναδεί...αν δεν επικοινωνήσει κάποιος μαζι μου,ζητάει υιοθεσία και Φιλοξενεια απο τον άλλο μήνα!Την καταχώρησα και στη σελίδα του κτηνίατρικου συλλόγου μπάς και...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
'Exoυν δίκιο τα κορίτσια ημίαιμο κουτάβι με τσιπ είναι περίεργο, κάποιος την έχει χάσει!
Μπράβο Αργυρώ που την μάζεψες, ελπίζω να βρει φιλοξενία έστω σύντομα.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Τη μικρη όπως φαίνεται δε την ψάχνει κανεις!Ψαχνω φιλοξενία/υιοθεσία γιατι θα μείνει μόνο αυτο το μήνα στην πανσιον,μετα θα αναγκαστω να την αφήσω πάλι στο δρόμο...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για το τσιπάκι, εγώ σκέφτηκα πως ίσως αγοράστηκε από pet shop σαν τζακ ρασσεσλ, φέρνει λίγο και έχει και κομμένη ουρά... αλλιώς ναι, είναι πολύ περίεργο που έχει τσιπάκι.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Για το τσιπάκι, εγώ σκέφτηκα πως ίσως αγοράστηκε από pet shop σαν τζακ ρασσεσλ, φέρνει λίγο και έχει και κομμένη ουρά... αλλιώς ναι, είναι πολύ περίεργο που έχει τσιπάκι.
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ...μεγάλωσε διαφορετικά απ'ότι περίμεναν και την εγκατέλειψαν στο δρόμο όπου σίγουρα δε θα επιβίωνε!Η μικρή ψάχνει φιλοξενία και υιοθεσία....περιμένει τη βοήθεια όποιου μπορεί!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
43
www.proudtobegreek.eu
Αν μπορείτε Βοηθήστε οπου θελετε με προώθηση τη μικρη...ευχαριστω!Στο Facebook έχω το όνομα Argiro Valvi(Mucca) και το άλμπουμ της ειναι στις φωτο μου!

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea