Billy the Exterminator

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είναι ο τίτλος ενός reality show. Είναι ένας περίεργος τύπος που τον φωνάζουν όταν έχουν προβλήματα με κατσαρίδες, φρικτά ζώα διαφόρων ειδών όπως racoon, τερμίτες, κλπ. Σήμερα είχε ένα επεισόδιο για προβλήματα που έχει ένα no-kill καταφύγιο σκύλων και γατιών στη Λουιζιάνα. Δεν κάνουν δηλαδή ευθανασία και είναι αρκετά διάσημοι διότι είναι καλό καταφύγιο, καθαρό και φροντίζει τα ζώα του. Το κακό βέβαια είναι ότι βρίσκεται στη Λουιζιάνα.

Έχω ζήσει στη Λουιζιάνα τρία χρόνια (στη Νέα Ορλεάνη) και είναι μια φρικτή φρίκη από άποψη περιβάλλοντος. Καταρχήν πρόκειται για βάλτο κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Θυμάμαι έκανα τζόγκινγκ και το μόνιτορ της καρδιάς μου έλεγε σε κάποια φάση ότι βρισκόμουν 150 μέτρα κάτω από τη θάλασσα!! Επιπλέον το κλίμα είναι υγρό και απαίσιο και γενικώς ευδοκιμούν φρικτά ζώα όπως κατσαρίδες, ποντίκια και αλλιγάτορες τα οποία εμφανίζονται όπου και όποτε τους καπνίσει, π.χ. υπήρξε αλλιγάτορας που κυκλοφορούσε στην εθνική οδό μέσα στην πόλη!!

Τελοσπάντων, το επεισόδιο του Μπίλλυ του τρομερού αφορούσε πλημμύρα αρουραίων στο καταφύγιο λόγω του ότι ταΐζουν και ποτίζουν τα ζώα. Έβαλε ποντικοπαγίδες (διότι ΜΟΝΟΝ έτσι τα πιάνουν ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ!!) και βρήκε περί τα 100!!!!! Και επειδή είναι καλός άνθρωπος και αγαπάει τα ζώα, είπε, τους έκανε δώρο φεύγοντας ένα χρόνο τσάμπα καθάρισμα αρουραίων (έχουν και δάσος γύρω τους, τρομάρα τους!). Το κακό είναι ότι κουβαλάνε πανούκλα και λύσσα και τέτοια απαίσια πράματα.

Α, στο τέλος ο Μπίλλυ πήρε και μια γατούλα από το καταφύγιο και την πήγε δώρο στη γυναίκα του για την επαίτειο των γάμων τους λέγοντάς της το αχτύπητο ρομαντικό: "συνήθως μπαίνω στα σπίτια να βγάλω/καθαρίσω ζώα, σήμερα όμως, αγάπη μου, σου φέρνω ζώο"!!!!! Μιλάμε η γυναικούλα έγινε σούπα.....

Ορίστε η σελίδα του καταφυγίου:

http://www.petsaversshreveport.org/index.php

και φυσικά του Μπίλλυ:

http://www.aetv.com/billy-the-exterminator/index.jsp

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρομαντικοτατος οντως :D
Ειχα δει παλια μια εκπομπη με μια ομαδα δυο παλαβων που ψαρευαν αδεσποτους αλιγατορες απο λιμνες κοντα σε κατοικημενες περιοχες. Το ελεγε η καρδια τους παντως.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini