Black - Groenendael

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Για σας απο σερρες είμαι ο black, Groenendael 9μηνων και σας χαιρετώ όλους Μόλις γυρίσαμε απο το βουνό 3 ωριτσες βόλτα σήμερα πετύχαμε ένα λαγό στο βουνό και έπεσε πολυ κυνηγητό, γρήγορος πολυ ο λαγός αλα και ο black σφεντονα είναι ακόμα μικρος όμως και μας την έσκασε ο λαγός. Καλός σας βρήκα

Last edited by a moderator:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Άμα σου πω οτι παλεύω απο το πρωί να βάλω φωτό αλα επειδή χάλασε το λάπτοπ μιλάω απο το iPhone και δεν μπορώ να βάλω φωτο

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Ο μικρος φοβερός πολυ τρέλα,ενέργεια στο φουλ.τον εχω πάρει απο Serbia και και είμαστε αχωριστοι.αν και τον εχω σε κήπο κάνουμε μεγάλες βόλτες κάθε μέρα 3 ωριτσες.τώρα το χειμώνα συνήθως βουνό στα χιονιά και περνάμε πολυ ωραια

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Ασε και με αυτές της τροφές εγώ του έδινα acana grassland και τώρα του ξεκίνησα acana Pacifica με ψαράκι που είναι και δίνω και ομα κάποιες φορές

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
είπε να φάει και ένα λαγό ..... αλλά δεν τα κατάφερε ... δεν πειράζει την επόμενη .....:D

να σου ζήσει ... καλώς ήρθες!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Είναι η Τρίτη μέρα που του δίνω και την τρώει κανονικά.τώρα θα δούμε στην πορεία

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες μαύρε....:)
Η Σερβία έχει μερικά καλά εκτροφεία...ξέρεις τους γονείς του σκύλου σου;

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Όταν πάω σπίτι θα δω το pedigree και θα σου πω γιατι είμαι έξω ΕΣΥ απο που τον πήρες ?