Bullmastiff - Κυριακή στη θάλασσα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ένα-δυό τηλεφωνήματα και μας προέκυψε εκδρομούλα στη ζεστή θάλασσα του Οκτώβρη, προς όφελος των αγαπημένων αδελφών Solo και Μόκας, που το ευχαριστήθηκαν με το παραπάνω.:)
Επαιξαν τόσο πολύ, που η Μόκα κοιμάται από τη στιγμή που μπήκαμε σπίτι:D

Χαρήκαμε ιδιαίτερα που συναντήσαμε (εκτός από τον αγαπημένο μου Solo) τους "εραστές" των bullmastiff, (τι όνομα να είχαν άραγε?;)) Θοδωρή και ...Θοδωρή (Ricos και toshko18):)

Attachments

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ηταν πολυ ωραια σημερα Γιαννη, και χαρηκα που γνωρισα και τον συνονοματο Θοδωρη (toshko1) απο κοντα. O Solo εφαγε και επεσε ξερος επισης.
Να το ξανακανουμε με περισσοτερα μπουλμαστιφ την επομενη φορα!;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Να το ξανακανουμε με περισσοτερα μπουλμαστιφ την επομενη φορα!;)
Οφείλουμε να το κάνουμε. Είδες πως ευχαριστήθηκαν?
Τώρα που προχωράει το φθινόπωρο και οι παραλίες αραιώνουν, θα είναι φανταστικά για τα σκυλιά!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χμ... κλειστό το κύκλωμα της παρέας.... :D
Ωραίες φωτό. Κολύμπησε κανένα τους?
Το μόνο κλειστό κύκλωμα είναι αυτό του ονόματος ...Θοδωρής!!! Δεν έχω ακόμα καταλάβει πως γίνεται αυτό!
Η Μόκα κολύμπησε ελάχιστα, ακολουθώντας τη μαμά της, αλλά επειδή εγώ ήμουν έξω, έβγαινε σχεδόν αμέσως

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Έτσι είναι... τα κορίτσια έχουν αδυναμία στον πατέρα!
Να περνάτε καλά παιδιά, όσο κρατάει ο καιρός. Μακάρι να μπορούσαμε κι' εμείς, αλλά η δουλειά δεν βοηθάει.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Χμ... κλειστό το κύκλωμα της παρέας.... :D
Από την άλλη, οφείλω να πω ότι (τους τελευταίους 8 μήνες το κατάλαβα αυτό) τα bullmastiff είναι κάτι σα ...θρησκεία. Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τέτοιο χαρακτήρα σκυλιού!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Μπράβο Γιάννη και Θοδωρήδες, είμαι σίγουρος ότι τα αδέρφια θα ψόφησαν στο παιχνίδι...:):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Αδέλφια, ξε-αδέλφια, εγώ τον Solo στην πρώτη φωτό, τον βλέπω με πονηρό ύφος :cool::p

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Bullmastiff κύκλωμα!!! :) μας σνομπάρετε όλους εμάς χωρίς Bullmastiff ε? Για αυτό δεν μας καλέσατε.....χε χε χε χε. =) (Just kidding) =)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Φτου φτου φτου...:)
Ναι, :) φτού φτου......φτού σας (χε χε)
που στερήσατε στην Ζήβα τον δεύτερο έρωτα της ζωής της.....τον κούκλο Solo
. (Είπαμε η Ζήβα το παίζει σε διπλό ταμπλό αν δεν τις κάθετε ο Ντιέγκο τότε θέλει Solo) :) :)

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
σκάμμα το έκαναν :D:D:D.

Απλά συγκρίνω τα σημάδια που αφήνει στην παραλία ο Δίας όταν παίζει με τα σημάδια στις φώτο. Είστε αλλού εσείς... Μιλάμε για βάρος...!!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης