Chow chow Δερματίτιδα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κι εγώ δεν το καταλαβαίνω
αλλά ο εδώ κτηνίατρος τουλάχιστον, αυτό κάνει
κοιτάει - λέει "κάτι δερματικό είναι" βάλε celestoderm και βλέπουμε πως θα πάει"
όταν του "την είπα" μου απάντησε "το σωστό είναι αυτό που λές αλλά και η εμπειρία μου μετράει-βάλε αυτήν την αλοιφή κι αν δούμε ότι δεν "ακούει" τότε κάνουμε εξετάσεις"
και να σου πώ
για κάποιες περιπτώσεις σωστό είναι και αυτό....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Να πας σε άλλο κτηνίατρο
Αυτο πανω απ'ολα και να ασχολεισαι πιο πολυ με τον σκυλο, να χτισεις σχεση εμπιστοσυνης μαζι του. Δεν εισαι ξενος για να παει να σε δαγκωσει. Θελει υπομονη και επιμονη.

Σε ποια περιοχη βρισκεσαι μηπως σου συστησουμε καποιον αλλο κτηνιατρο?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
kokoni διαφωνω δεν κανουμε το σκυλο πειραματοζωο για να δουμε την εμπειρια του γιατρου και αν ακουει ή οχι στη φαρμακευτικη αγωγη απο διαγνωση οφθαλμου ,κατα αρχην θελω οπωσδηποτε να ξερω τι εχει ο σκυλος μου ,αν δεχτουμε τα μηπως τοτε δεν πρεπει να πηγαινουμε καθολου στο γιατρο παρα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις ναμην πληρωνουμε κιολας ,γιατι εχουμε μεγαλη εμπειρια ως ιδιοκτητες και γνωριζουμε καταστασεις και φαρμακευτικα σκευασματα και αν τελικα αυτα αποτυχουν τοτε να πηγαινουμε ,αν ειναι δυνατον ,ασε που για μενα γιατρος που εχει επαρση και καυχιετε για την εμπειρια του ειναι εντελως ακαταλληλος

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
περίμενε
λές κάτι-και συμφωνώ μαζί σου
και μετά διαφωνείς μαζί μου???
δηλαδή διαφωνείς με τον εαυτό σου :lol: :D :D :D

πέρα απο την πλάκα-έχεις και βέβαια δίκιο-και πάρα πολύ

αλλά εδώ ο κτηνίατρος είναι ένας-και ο άλλος απέχει δύο ώρες πηγαινέλα
και εκεί πάω γιά σοβαρά θέματα

αλλά η celestoderm δεν είναι δα και κανα φάρμακο απο τα βαριά...
και πράγματι αυτή την μία φορά το είχε πετύχει ο ημιάσχετος που λέμε
κι αλλη μία φορά που του πήγα ένα σκυλάκι φίλων με προχωρημένη Μόρβα -είχε πεί χωρίς εξετάσεις "εγκεφαλοπάθεια" και είχε δώσει κορτιζόνη
στην πάθηση είχε πέσει δίπλα-στην κορτιζόνη μέσα
φύγαμε αμέσως για τον σωστό κτηνίατρο ο οποίος έκανε αιματολογικές-διέγνωσε μόρβα και έκανε θεραπεία-με επιτυχία
το παιχνίδι όμως είχε κερδιθεί με την κορτιζόνη του ημιάσχετου

που θέλω να καταλήξω?
στα απλά καλή είναι και η εμπειρία του ιδιοκτήτη ή ενός ημιάσχετου κτηνίατρου

kmanikas13

Member
22 Νοεμβρίου 2010
19
0
θα δω πως θα παει αυτες τις δεκα μερες που ειναι η αγωγη και θα παω σε αλλον κτηνιατρο αν δεν εχει αποτελεσμα , ρε παιδια πληρωσα 63 ευρω για την κρεμα , το σαμπουαν και την αντιβιωση και να μ ελεγε να του κανω εξετασεις δεν βασταζα οικονομικα για την επομενη φορα το συζηταμε

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι βρε συ,
όμως αυτό το ξέρουμε πριν αποκτήσουμε σκύλο,
πάντα πρέπει να έχουμε στην άκρη λεφτά για κάτι απρόοπτο.