Chuckit fetch games

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Kαλο το ματσουκι,αλλα υπαρχουν και καλυτερα.....
Κατι διακριτικο και ευκολοφορετο,ιδανικο για την καθημερινη βολτα στο παρκο :twisted::mrgreen::mrgreen:

View attachment 40037
εκτοξευτης πατατας δεν ειναι αυτο?
Λες να ετοιμασω Diy vol2?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Όσο χαζό και αν φένεται το ματσούκι βολεύει τρομερά, το έχω δει και εγώ εν δράση και αξίζει τα λεφτά του.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
και η μπαλα που πουλανε πρεπει να ειναι ωραια.
υπαρχει αντιπροσωπος ελλαδα?
Ποία μπάλα λες, για το ματσούκι ή για τον εκτοξευτής της Σελίν;;
Για το ματσούκι βάζει απλό μπαλάκι του τέννις.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
κάποιος πρέπει να σας σταματήσει! με βάζετε σε σκέψεις! λυπηθείτε το άνεργο ρε παιδιά! :(
θα με κλείσουν μέσα για χρέη παιχνιδιών! :p
πώς λειτουργεί ετούτο το διαόλι? έχει κάποιο κουμπάκι και πετάει τη μπάλα?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Βρε παιδιά αυτοί που μένεται σε πόλεις που θα το χρησιμοποιείστε και δεν θα σας πίανει ταχυκαρδία όταν ο σκύλος πάει να μαζέψει το μπαλάκι και μυρίζει κάτι. Γιατί με το ματσούκι η μπάλα φεύγει πολύ μακρυά μα πολύ μακριά

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το χρησιμοποιώ στο ΟΑΚΑ ή σε παραλίες. Σε μέρη όπως πάρκα που μπορεί να κάνει μια στάση για να μυρίσει/κατουρήσει και μετά να ψάχνω να ξετρυπώσω το μπαλάκι σε θάμνους, το έχουμε κόψει.
Είναι πολύ καλό.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
κλαιν... μπαλακια του τενις πετα παιδι μου...
ξερεις ποσα μα ποσα μπαλακια θα χασεις με αυτο το μαραφετι... σιγα μη τα χρυσοπληρωσεις και απο πανω...
καπου ειχα διαβασει οτι τα μπαλακια του τεννις εχουν μια κολλα η οποια ειναι επικινδυνη για τα δοντια των σκυλων και για αυτο πρεπει να αποφευγονται

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
καπου ειχα διαβασει οτι τα μπαλακια του τεννις εχουν μια κολλα η οποια ειναι επικινδυνη για τα δοντια των σκυλων και για αυτο πρεπει να αποφευγονται
Εγώ για την τσόχα έχω διαβάσει ότι τρίβει το δόντι.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
κλαιν... μπαλακια του τενις πετα παιδι μου...
ξερεις ποσα μα ποσα μπαλακια θα χασεις με αυτο το μαραφετι... σιγα μη τα χρυσοπληρωσεις και απο πανω...
ρε συ αυτη ειναι μπαλα μεγαλη σαν ποδοσφαιρου δεν ειναι για το μαραφετι αυτο. απλα το βγαζει η ιδια εταιρεία . φερνεις εσυ τετοια μπαλα?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ααα.. οκ.. νομιζα βρε οτι ειναι μπαλα που ειναι και καλα ειδικη για το μαραφετι..
οχι, σορυ.. δεν την εχω υπ'οψην.. :rolleyes:

τα 2 παραπανω σχολια, παιδια.. εχουμε καταναλωσει απειρα μπαλακια τενις.. τιποτα δεν εχω συναντησει αρνητικο.. ουτε κανενας φιλος μου..
νταξει.. μη το παρακανουμε..