εκτοξευτης πατατας δεν ειναι αυτο?Kαλο το ματσουκι,αλλα υπαρχουν και καλυτερα.....
Κατι διακριτικο και ευκολοφορετο,ιδανικο για την καθημερινη βολτα στο παρκο :twisted::mrgreen::mrgreen:
View attachment 40037
Λες να ετοιμασω Diy vol2?
εκτοξευτης πατατας δεν ειναι αυτο?Kαλο το ματσουκι,αλλα υπαρχουν και καλυτερα.....
Κατι διακριτικο και ευκολοφορετο,ιδανικο για την καθημερινη βολτα στο παρκο :twisted::mrgreen::mrgreen:
View attachment 40037
Ποία μπάλα λες, για το ματσούκι ή για τον εκτοξευτής της Σελίν;;και η μπαλα που πουλανε πρεπει να ειναι ωραια.
υπαρχει αντιπροσωπος ελλαδα?
αυτην λεω
Chuckit! Fetch Games
καπου ειχα διαβασει οτι τα μπαλακια του τεννις εχουν μια κολλα η οποια ειναι επικινδυνη για τα δοντια των σκυλων και για αυτο πρεπει να αποφευγονταικλαιν... μπαλακια του τενις πετα παιδι μου...
ξερεις ποσα μα ποσα μπαλακια θα χασεις με αυτο το μαραφετι... σιγα μη τα χρυσοπληρωσεις και απο πανω...
Εγώ για την τσόχα έχω διαβάσει ότι τρίβει το δόντι.καπου ειχα διαβασει οτι τα μπαλακια του τεννις εχουν μια κολλα η οποια ειναι επικινδυνη για τα δοντια των σκυλων και για αυτο πρεπει να αποφευγονται
ρε συ αυτη ειναι μπαλα μεγαλη σαν ποδοσφαιρου δεν ειναι για το μαραφετι αυτο. απλα το βγαζει η ιδια εταιρεία . φερνεις εσυ τετοια μπαλα?κλαιν... μπαλακια του τενις πετα παιδι μου...
ξερεις ποσα μα ποσα μπαλακια θα χασεις με αυτο το μαραφετι... σιγα μη τα χρυσοπληρωσεις και απο πανω...