Cocker + Cocker ?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δες εδω και

εδω

Κανε μια αναζητηση στο φορουμ "στειρωση αρσενικου σκυλου" και θα δεις κι αλλα θεματα.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
47
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλημέρα σε όλους σας :)

Ήθελα απλά να αναφέρω κάποιες αποφάσεις / απόψεις με τα όσα διάβασα , ανάλυσα , συζήτησα με εσάς εδώ όπως επίσης με τους 2 κτηνιάτρους μου!
Δυστυχώς ή ευτυχώς το νέο cockerάκι ήδη κάνω ενέργειες για να του βρω σπίτι! Το μεγαλύτερο θέμα είναι πως τελικά οι περισσότεροι το "απορρίπτουν" λόγο ηλικίας και μετά λόγο του ότι έως τα 2 του χρόνια (περίπου) ζωής ως τώρα δεν έχει "περάσει" από κτηνίατρο. Κοινώς δεν έχει καν βιβλιάριο υγείας ασχέτως πως ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται πως είναι υγιέστατο ένα "κουτάβι" που ζει σε μπαλκόνι χωρίς καν τις απαραίτητες προλήψεις...(προσωπική άποψη, λάθος!).
Το λάθος είναι καθαρά του ιδιοκτήτη απλά από καρδιάς είπα να ασχοληθώ μιας και πιστεύω θα μπορούσε ή να μην το είχε αποκτήσει εξ αρχής αφού "κανόνιζε χωρίς τον ξενοδόχο" ή τουλάχιστον να το είχε αφήσει σε μια φιλοζωική!(προσωπική άποψη επίσης, λάθος!).

Τελικώς όσον αφορά το γεγονός συμβίωσης δεν προτίθεμαι να το ρισκάρω μιας και οι δύο έχουν "φτιάξει" χαρακτήρα και δεν θέλω να αποφύγω τα απρόοπτα! Ναι όλα καλά με τα παιχνίδια , χαρές κλπ κλπ , αλλά όταν θα βρεθούν μόνα τους το θέμα θα είναι ήδη εκτός ελέγχου. Επίσης λόγο του έκτακτου γεγονότος θα μου είναι πολύ δύσκολη η συντήρηση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την οικονομική αποκατάσταση των ιατρικών "κύκλων" όπως επίσης και την τροφή τους.
Στο βάθος υπάρχουν επίσης κάποια καθαρά προσωπικά ακόμα "κολλήματα" που δεν τίθεται θέμα συζητήσεως...

Ξέρω πως τα βέλη θα είναι αρκετά αλλά προσπάθησα να βρω άκρη στο θέμα και δεν μπόρεσα να το τελειώσω. Όλα θα ληφθούν πάντως με χαμόγελο γιατί έτσι έχω μάθει ;)

Το καλύτερο αυτή τη στιγμή που μπορώ να κάνω είναι να προωθήσω σαν μήνυμα ότι υπάρχει ένα "κουτάβι" με ελάχιστα πάντα στοιχεία μιας και ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάτι επίσημο πλην το όνομα που του έχει δώσει...

Ευχαριστώ :)

Last edited: