cookie και maggie!!!

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
cook22.jpg cook3.jpg cook4.jpg magg1.jpg magg2.jpg
Καλησπέρα και από μας σε όλους!

Η cookie μου είναι 2 χρόνων ιταλικός ιχνηλάτης την βρήκα στο βουνό όταν ήταν 45 ημερών!
Η maggie μου είναι 4 χρόνων ημίαιμο γκέκας με beagle την υιοθέτησα πρόσφατα από τα κακοποιημένα σκυλάκια!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Όταν είδα τo avatar , ήθελα πολύ να σε ρωτήσω για αυτές . Όταν βλέπω κυνηγόσκυλα αραγμένα σε καναπέδες χαίρεται η ψυχή μου:D
Πες δυο λόγια παραπάνω, πόση εκτόνωση χρειάζονται την ημέρα , χαρακτήρα , πώς τα πάνε μεταξύ τους...και:
Καλησπερα εχω υιοθετησει εδω κ 5 μηνες περιπου ενα κακοποιημενο σκυλακι 4χρονων θηλυκο οταν την πηρα ηταν πολυ φοβικη με το παραμικρο κ ειχε κ τασεις φυγης αλλα με υπομονη με τη βοηθεια της σκυλιτσας που ηδη ειχα ξεπερασε αρκετα απο αυτα...Τον τελευταιο μηνα ομως μου κανει κατι περιεργα την πιανει κατι σαν λοξιγγας κ κουναει το κεφαλι της λαχανιαζει βγαζει αρκετα σαλια κ θελει να φαει οτι βρισκει μπροστα της.την πρωτη φορα νομιζα οτι απλα κατι της ειχε σταθει στο λαιμο γτ μετα απο λιγο ηρεμησε...ομως την επιασε παλι προχτες που ελειπα κ γυρισα την ειδα ετσι παλι λαχανιασμενη κ συν οτι ειχε φαει λιγο απ το σεντονι της κ απο την κουρτινα κ βγηκε στην αυλη κ ετρωγε χορτα φυλλα κτλπ :(...Διαβασα οτι παρομοια συμπτωματα εχει η αλλεργια αλλα αυτο που τρωει κ διαφορα πραγματα δεν το αναφερει...Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον?
Βρήκατε τι είναι τελικά;

• Like
Reactions: spyv and tzinaki_21

tzinaki_21

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2013
48
99
Όταν είδα τo avatar , ήθελα πολύ να σε ρωτήσω για αυτές . Όταν βλέπω κυνηγόσκυλα αραγμένα σε καναπέδες χαίρεται η ψυχή μου:D
Πες δυο λόγια παραπάνω, πόση εκτόνωση χρειάζονται την ημέρα , χαρακτήρα , πώς τα πάνε μεταξύ τους...και:

Βρήκατε τι είναι τελικά;
Έχει ένα απόστημα στο ούλο της τελικά το οποίο δεν φαινόταν γιατί ήταν εσωτερικό αύριο θα μας τα πει αναλυτικά ο κτηνίατρος που θα έχει ξεπρηστεί για αρχή μόνο παυσίπονο κ αντιβίωση !
Στο θέμα της εκτόνωσης τώρα :Dη cookie είναι αρκετά πιο δραστήρια γιατί την έχω από μωρό κ είναι καλομαθημένο βγαίνουμε τουλάχιστον 2-3 ώρες την απογευματινή μας βόλτα το χειμώνα τα πάω στο βουνό θέλουν να μυρίζουν κ να σκάβουν σαν κυνηγόσκυλα :p το καλοκαίρι παράλια ή πάρκο!Γενικά συνολικά τη μέρα θέλουν ένα 4ωρο για να πεις ότι θα πέσουν να κοιμηθούν σαν πουλάκια αλλιώς έχει μουρμούρα!:rolleyes: Η μάγκι επειδή ήταν κακοποιημένη κ έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα κλουβί όταν την πήρα στη μια ώρα είχε βιδώσει τα πόδια κ δεν ακολουθούσε πλέον έχει γίνει και αυτή μουρλή και κάνει σαν κατσίκι:LOL: Μεταξύ τους τα πάνε άψογα παίζουν αγαπιούνται κοιμούνται μαζί κ μάλιστα η μάγκι κλέβει κ λίγο απ το φαγητό της κουκι αλλά κάνει μάλλον πως δεν το βλέπει αχαχα!Η κούκι σαν χαρακτήρας είναι αρχηγόπουλο :LOL: δεν μπαίνεις σπίτι χωρίς την έγκριση της είναι πολύ δυνατό σκυλί κ με πάρα πολύ καλό χαρακτήρα είναι βέβαια λίγο πεισματάρα αλλά πολύ κοινωνική παίζει με γάτες σκύλους...Η μάγκι είναι ένα σκυλί που δεν έχει δει τον έξω κόσμο την πήγα θάλασσα και απ τη χαρά της κυλιόταν κ μου γλειφε τα χέρια , τρελαίνεται για σκυλιά γάτες κ αυτή απλά είναι φοβική ακόμα με τους ανθρώπους κ το δουλεύουμε αυτό το κομμάτι για να αρχίσει να μάθει...Της έχει λείψει ύπνος ανέμελος για αυτό και τον καναπέ τον έχει εργολαβία!:p