Όταν είδα τo avatar , ήθελα πολύ να σε ρωτήσω για αυτές . Όταν βλέπω κυνηγόσκυλα αραγμένα σε καναπέδες χαίρεται η ψυχή μου

Πες δυο λόγια παραπάνω, πόση εκτόνωση χρειάζονται την ημέρα , χαρακτήρα , πώς τα πάνε μεταξύ τους...και:
Βρήκατε τι είναι τελικά;
Έχει ένα απόστημα στο ούλο της τελικά το οποίο δεν φαινόταν γιατί ήταν εσωτερικό αύριο θα μας τα πει αναλυτικά ο κτηνίατρος που θα έχει ξεπρηστεί για αρχή μόνο παυσίπονο κ αντιβίωση !
Στο θέμα της εκτόνωσης τώρα

η cookie είναι αρκετά πιο δραστήρια γιατί την έχω από μωρό κ είναι καλομαθημένο βγαίνουμε τουλάχιστον 2-3 ώρες την απογευματινή μας βόλτα το χειμώνα τα πάω στο βουνό θέλουν να μυρίζουν κ να σκάβουν σαν κυνηγόσκυλα

το καλοκαίρι παράλια ή πάρκο!Γενικά συνολικά τη μέρα θέλουν ένα 4ωρο για να πεις ότι θα πέσουν να κοιμηθούν σαν πουλάκια αλλιώς έχει μουρμούρα!

Η μάγκι επειδή ήταν κακοποιημένη κ έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα κλουβί όταν την πήρα στη μια ώρα είχε βιδώσει τα πόδια κ δεν ακολουθούσε πλέον έχει γίνει και αυτή μουρλή και κάνει σαν κατσίκι

Μεταξύ τους τα πάνε άψογα παίζουν αγαπιούνται κοιμούνται μαζί κ μάλιστα η μάγκι κλέβει κ λίγο απ το φαγητό της κουκι αλλά κάνει μάλλον πως δεν το βλέπει αχαχα!Η κούκι σαν χαρακτήρας είναι αρχηγόπουλο

δεν μπαίνεις σπίτι χωρίς την έγκριση της είναι πολύ δυνατό σκυλί κ με πάρα πολύ καλό χαρακτήρα είναι βέβαια λίγο πεισματάρα αλλά πολύ κοινωνική παίζει με γάτες σκύλους...Η μάγκι είναι ένα σκυλί που δεν έχει δει τον έξω κόσμο την πήγα θάλασσα και απ τη χαρά της κυλιόταν κ μου γλειφε τα χέρια , τρελαίνεται για σκυλιά γάτες κ αυτή απλά είναι φοβική ακόμα με τους ανθρώπους κ το δουλεύουμε αυτό το κομμάτι για να αρχίσει να μάθει...Της έχει λείψει ύπνος ανέμελος για αυτό και τον καναπέ τον έχει εργολαβία!