COWHOCKED DOG

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
Συγνώμη για τον αγγλικό τίτλο αλλα δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνκά! Στο θέμα μας λοιπόν ξέρει κανείς καμία άσκηση για να βοηθηθεί το κουταβάκι μου(cane corso 5 μηνών)!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σε τι βαθμό το εχει το κουτάβι σου? γιατι από μια πρόχειρη περιήγηση είδα ότι αν ειναι σε μικρό βαθμό μπορεί με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης των πισω ακρων, μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση!

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
το πηγα σε κτηνιατρο δε μοθ μιλησε για βαθμουσ μονο αρκεστηκε να μου πει οτι θα φτιαξει.....απλα θεωρω οτι ολο και κατι θα υπρχει για να βοηθησω το σκυλο!

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
με τον καιρο θα φτιαξει,,,μολις δυναμωσουν οι μυες και τετοια....ορθοπεδικο κτηνιατρο δεν εχει!

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
http://www.dogforum.gr/v3/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-17/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82.%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%BF%CE%AF-12906/

Το παραπάνω είναι παρόμοιο θέμα...
Η κεντρική ιδέα είναι να μην πατάει γλιστερές επιφάνειες, να μην το κουράζεις πολύ, να μην του δίνεις τροφή με υψηλή πρωτεΐνη και να μην του δίνεις ασβέστιο....(Νομίζω η κολύμβηση βοηθάει...)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν θέλει καθόλου γλυστερές επιφάνειες....καθόλου άτσαλα παιχνίδια, μόνο χαλαρό περπάτημα (όχι σε τσιμέντο και άσφαλτο). Πρόσεχε το βάρος του...Μπορείς να του δίνεις βιταμίνη c .

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Καλημερα !
Προτεινω συμπληρωμα cose cuin(κοσε κουιν προφερεται,τωρα για την αγγλικη μου ορολογια πρεπει να ειναι γραμμενη λαθος ,τσεκαρετο καπου θα το βρεις εδω μεσα σωστα γραμμενο) το βρισκεις σε πετ σοπ κ σε κτηνιατρους , βοηθα στις αρθρωσεις ,κοκκαλα,σκελετικη δομη, χρησιμοποιειται για τετοια φαινομενα οπως κ το δικο σου, ειναι ανεξαρτητου ηλικιας (κ δεν χρειαζεται ιατρικη εγκρισει, ρωτα τον κτηνιατρο σου να δεις τι θα σου πει).

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Να μην τρέχει μέσα στο σπίτι σε μάρμαρα και πλακάκια, να μην ανεβοκατεβαίνει σκάλες, να μην πηδάει, να τον περπατάς αλλά αν τον δεις ότι κουράζεται να κάνεις μια στάση 10λεπτη.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
cosequin λέγετε....αλλά η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη.
Και εγώ νομίζω ότι θα σε βοηθήσουν αυτές οι κάψουλες έχουν μέσα και βιταμίνη Ε.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν μπορει να δωσει συμπληρωμα γλουκοζαμινης-χονδροιτινης σε κουταβι επειδη του το ειπανε σε ενα φορουμ διοτι μπορει να εχει αντιθετο αποτελεσμα. Θελει συμβουλη καλου ορθοπεδικου κτηνιατρου αυτο και εμπειρου εκτροφεα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πάντως για την ιστορία έδωσα χάπια γλουκοζαμίνης χονδροιτίνης στον Έλβις από 3 μηνών, με το οκέυ φυσικά του κτηνιάτρου.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Εννοείτε ότι πρέπει να ρωτήσει τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα πρώτα, δεν θα πάει να πάρει τις κάψουλες επειδή του το είπαμε εμείς!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.....μπορεί ένας σκύλος τελείως υγιής να πάρει συμπλήρωμα γλουκοζαμίνης - χονδροιτίνης ή αυτά δίνονταο αποκλειστικά σε σκυλιά που έχουν πρόβλημα??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εννοείτε ότι πρέπει να ρωτήσει τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα πρώτα, δεν θα πάει να πάρει τις κάψουλες επειδή του το είπαμε εμείς!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.....μπορεί ένας σκύλος τελείως υγιής να πάρει συμπλήρωμα γλουκοζαμίνης - χονδροιτίνης ή αυτά δίνονταο αποκλειστικά σε σκυλιά που έχουν πρόβλημα??
Είναι συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχεται και στις καλές ξηρές και κάνει καλό και σε σκύλους χωρίς πρόβλημα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι καθαρά γονιδιακό. Αν είναι έτσι το σωματότυπο του λιγα μπορεις να κάνεις να το αλλάξεις.

jmrkvr

Active Member
17 Οκτωβρίου 2010
31
0
σας ευχαριστω πολυ ολους....ελπιζω να μην τον επηρεασει και να μην εχει καποιο κινητικο προβλημα..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
cowhacks ταρσοι αγελαδος..
συνηθως εμφανιζεται σε υπερβαρα κουταβια, εκεινα που ανεβοκατεβαινουν σκαλοπατια...
η ειναι κληρονομικο το προβλημα..
αντιμετωπίζεται με διαιτα..., αγκαλια στις σκαλες.....,
σε περιπτωση κληρονομικης προδιαθεσης δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα...
αυτο ομως μπορεις να το καταλαβεις εφοσον ειδες τους γονεις. ή να ρωτησεις τον εκτροφεα... σου...