Όντως εκπληκτικό βίντεο. Οι παράλληλοι βίοι ανθρώπων και ζώων που ζουν χωρίς σπίτι και φροντίδα έχουν τόσα κοινά σημεία. Από εμάς ξεκινάει να τα αλλάξουμε όλα. Σε ευχαριστούμε.
Σήμερα όλη μέρα κλαίω γιατί βλέπω τέτοια βίντεο. Και διαπίστωσα ότι κάθε μέρα αυξάνονται τα αδέσποτα της περιοχής.. μήπως κάπως πρέπει να προβληθούν όλα αυτά στην τηλεόραση; Ίσως τότε ξυπνήσουν κάποιοι..
Οχι απλα αυξανονται, γινεται της κολασεως στους δρομους. Προσπαθεις να σωσεις ενα και πεταγονται απο διπλα αλλα 5 τουλαχιστον. Το βιντεο εκπληκτικο αλλα αν δεν εχεις αισθηματα δεν σε αγγιζει.
Δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα έξω... Συγκλονιστικό βίντεο!
Πέρα από τους παραλληλισμούς και τα αλληγορικά μηνύματα που μας περνάει... δυστυχώς υπάρχουν παιδιά που ζουν χειρότερα από αυτό που περιγράφει το βίντεο και σκυλάκια που την περνάνε πολύ χειρότερα και από που εμείς θεωρούμε εφιάλτη.
Υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι εκεί έξω.. δεν θα τους κάνω την χάρη να τους πω ζώα....
Τι μου το θυμησατε παλι αυτο το videaki!! Θυμαμαι το ειχα βαλει στο fb και μερικοι με ειχαν πει υπερβολικη.. Δεν θελω να σκεφτομαι τι τραβανε τα κακομοιρα καθε μερα εξω, δεν αντεχω ουτε στη σκεψη!!