Doberman & Pincher μαζι...γίνεται;

joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Ηταν να μην κάνω την αρχή.
Παντα αυτές οι δύο φυλές μου αρεσαν , για διάφορους λόγους. Εδώ και ενα μηνα ειμαι κηδεμόνας ενος πίνσερ και το τεστ στο σπιτι και τα παιδιά βαίνει καλώς... Αποφάσισα να παρω και και τον αλλο μεγαλο μου ερωτα που λεγεται Ντοπερμαν . Σκεφτομαι να το κανω συντομα για να μεγαλώσουν μαζι. Θελω να ρωτησω μερικα πραγματα.
Πρωτον , μια τετοια συμβίωση ειναι εφικτή σε σκυλια τετοιας διαφορας μεγεθους;
Δευτερον , το πινσερ μου ειναι αρσενικό το ντοπερμαν τι θα ηταν καλυτερο να ειναι για πιο αρμονική συμβίωση;
και τριτων , με το πινσερ την πατησα ασχημα (και με ενα γουεστι 1 εβδομαδα πριν το πινσερ) που το πηρα από πετ σοπ και εχω συνεχεια προβληματα υγειας κτλ. Τι θα πρεπει να μαθω για το ντοπ πριν το παρω.(ενοήται απο εκτροφείο και οχι απο πετσοπ)
ευχαριστω εκ των προταίρω.
Να σημειώσω οτι είχα 16 χρόνια σκύλο αλλά ποτέ δεν χρειάστικα τετοιου είδους συμβουλες γιατί απλως ηταν άψογη...:)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φυσικα και γινεται και προσωπικα σε τετοια διαφορα μεγεθους, δεν θα σκεφτομουν οτι αποτελει προβλημα το ιδιο φυλο.
το οτι ειχες επιλεξει ομως να παρεις γουεστι απο το πετ σοπ και να μεινετε μαζι τοσα χρονια( ασχετα απο το αποτελεσμα) , δεν με πειθει οτι το ντομπερμαν και το μινι πιντσερ ειναι οι αγαπημενες σου φυλες :cool:

Last edited:

joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Το γουεστι ηταν ξαφνικός ερωτας της κορης μου...και εφοσων ηθελα σκυλο, το δεχτηκα. Τωρα πια που ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρα πινσερ , ρωταω για το ντοπ. Αλλιως θα ρωταγα , γουεστι και ντοπ μαζι γινεται; :)

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Ναί γίνεται αλλά συμφωνώ με τον BasKal και θα σου πρότεινα να πάρεις θηλυκό για πολλούς λόγους.