Dog Dancing - Tina & Chandi

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καταπληκτικές οι κοπελιές! :)
Πράγματι!!

Τώρα αν σας πω ότι πολλές φορές όταν βλέπω dog dancing συγκινούμαι, θα με πάρετε για πολύ χαζό? :oops:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Οταν λες... συγκινούσαι... αυτό με την σταγονίτσα στο ματάκι; Γιατί τότε είμαστε δύο πολύ χαζά :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τώρα εμένα ποιος θα μου λύσετε την απορια;
Γιατί συγκινήστε με το dog dancing;

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
1)γιατι βλεπω ποσο προσπαθουν να ευχαριστησουν τον ιδιοκτητη!
2)γιατι βλεπω ποσο δυσκολα ειναι αυτα που μαθαινουν!
και μετα σκεφτομαι και αυτους που τα κακοποιουν και νομιζουν οτι δεν αξιζουν τιποτα και μετα συγκινουμαι!
επισης σκεφτομαι ποσο ηλιθια ειναι τα δικα μου που δεν κανουν τιποτα και τοτε να δεις κλααααμα (κρυο χιουμορακι το τελευταιο:D)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χαχα!!
Το έχεις φιλοσοφήσει το ζήτημα...όχι αστεία!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συμφωνώ και εγώ..
και εγώ συγκινούμαι..
Είναι πράγματι απίστευτο το τι κάνουν για να μας ικανοποιήσουν..και όπως και να έχει θεωρώ πως με το dog dancing υπερβαίνουν τον εαυτό τους.., να πηγαίνουν με ρυθμό..να ακολουθούν..να χορεύουν..

Είναι απίστευτα πλάσματα τα άτιμα..

:)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εγω θα συγκινηθω οταν μαθει η μπεμπα να κατουραει εξω και οχι μεσα στο σπιτι!!!
Περα απο την πλακα θεωρω πολυ ομορφο αυτο το δεσιμο αναμεσα σε ιδιοκτητη και κατοικιδιο.
Περναει σε αλλο επιπεδο η σχεση.

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηρθα κι εγωωωω.... ο κρυόκωλος του φορουμ :p
Τι συγκινουστε βρε κοριτσια? Ο σκυλος δεν δουλευει για να μας ευχαριστησει. Καποια ανταμοιβη υπαρχει παντα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
K ι εγώ συγκινούμαι!!! Ειδικά οταν πρόκειται για πρώην αδέσποτα, αλλά και γενικότερα! Και στο σκυλομπάχαλο συγκινήθηκα!! :)

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
Ηρθα κι εγωωωω.... ο κρυόκωλος του φορουμ :p
Τι συγκινουστε βρε κοριτσια? Ο σκυλος δεν δουλευει για να μας ευχαριστησει. Καποια ανταμοιβη υπαρχει παντα.
ακομα κι ετσι να ειναι προσωπικα δεν με νοιαζει και δεν το πιστευω οτι ο σκυλος κατι τα παντα μονο για την ανταμοιβη!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ τρελαίνομαι να τα βλέπω να αδημονούν να 'εργαστούν' κ να απολαμβάνουν τις ασκήσεις με μια σκυλοφάτσα με ένα χαμόγελο ως τα αφτιά!!:!:8)

Μου αρέσει να μαθαίνω κολπάκια στη λώρυ, αλλά πιο πολύ ξέρω ότι ευχαριστιέται στο agility... πρωταθλήτριες θα γίνουμε:lol::lol:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και στο Ελλαδα εχεις ταλεντο πηγε ενας κυριος με ενα σκυλι και εκανε dog dancing!
Δεν ξερω αν το ειδατε!

Εμεις οι γυναικες ειμαστε της συγκινησης!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αυτό δεν ήταν dog dancing, αν λες για το σόου του κ. Αραχωβίτη... Ένα βίντεο πρόβαλε στο wall με κομμένες-ραμμένες σκηνές από πίστα agility κ μετά... προσπάθησε να κάνει κάτι κολπάκια με τη λήδα του (τα οποία δεν πήγαν καλά, γιατί όπως μας είπε ο εκπαιδευτής της "δεν είναι το φυσικό περιβάλλον αυτό του σκύλου")... η οποία ήταν τόσο κατατρομαγμένη που η άμοιρη κατούρησε πάνω στη σκηνή στο τέλος του acting.:-|
Δεν θα έπρεπε να βάλει το σκύλο σε τέτοια διαδικασία κατ' εμέ, ή κ που το έκανε θα μπορούσε να στείλει έστω κάποιο μήνυμα για τη θετική εκπαίδευση κ.λπ. κάτι τέσπα, υπέρ της φιλοζωίας.

Σόρρυ κιόλας αλλά η λώρα ξέρει περισσότερα κόλπα από αυτό που είδα...
κ δεν είμαι καν εκπαιδεύτρια κ δεν την μπουκώνω καθε ένα δευτερόλεπτο όταν κάνουμε tricks:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν κρινω απο το παραπανω βιντεο οχι δεν ηταν καθολου πετυχημενο!
Εχω δει κατι βιντεακια που εχεις ποσταρει και ομολογω οτι εισαστε εκπληκτικες!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
1)γιατι βλεπω ποσο προσπαθουν να ευχαριστησουν τον ιδιοκτητη!
2)γιατι βλεπω ποσο δυσκολα ειναι αυτα που μαθαινουν!
και μετα σκεφτομαι και αυτους που τα κακοποιουν και νομιζουν οτι δεν αξιζουν τιποτα και μετα συγκινουμαι!
+ 1.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Αυτό δεν ήταν dog dancing, αν λες για το σόου του κ. Αραχωβίτη... Ένα βίντεο πρόβαλε στο wall με κομμένες-ραμμένες σκηνές από πίστα agility κ μετά... προσπάθησε να κάνει κάτι κολπάκια με τη λήδα του (τα οποία δεν πήγαν καλά, γιατί όπως μας είπε ο εκπαιδευτής της "δεν είναι το φυσικό περιβάλλον αυτό του σκύλου")... η οποία ήταν τόσο κατατρομαγμένη που η άμοιρη κατούρησε πάνω στη σκηνή στο τέλος του acting.:-|
Δεν θα έπρεπε να βάλει το σκύλο σε τέτοια διαδικασία κατ' εμέ, ή κ που το έκανε θα μπορούσε να στείλει έστω κάποιο μήνυμα για τη θετική εκπαίδευση κ.λπ. κάτι τέσπα, υπέρ της φιλοζωίας.

Σόρρυ κιόλας αλλά η λώρα ξέρει περισσότερα κόλπα από αυτό που είδα...
κ δεν είμαι καν εκπαιδεύτρια κ δεν την μπουκώνω καθε ένα δευτερόλεπτο όταν κάνουμε tricks:p
+1.000.000