dogos argentinos ερώτηση

darkipos

New Member
12 Δεκεμβρίου 2007
3
0
Καλημερα σε ολους!ειμαι νεος στο forum διαβαζω σε οτι σαιτ βρω πληροφοριες για τα dogos και θ α ηθελα εαν μπορειτε και εχετε χρονο να μου πειτε εαν οσοι εχετε εαν ειχατε κανενα περιστατικο οπου να ειναι επιθετικα προς ανθρωπους.ειμαι εμπειρος με σκυλους πολλα χρονια τωρα και σκεφτομαι να παρω ενα κουταβι μιας και μου αρεσει τρελα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
darkipos said:
εαν ειχατε κανενα περιστατικο οπου να ειναι επιθετικα προς ανθρωπους.ειμαι εμπειρος με σκυλους πολλα χρονια τωρα και σκεφτομαι να παρω ενα κουταβι μιας και μου αρεσει τρελα.
ενα επιθετικο ζωο σημαινει οτι ειναι ειτε μη κοινωνικοποιημενο. δεν υπαρχει καμια φυλη που να ειναι μισανθρωπικη!

το ερωτημα που πρεπει να κανεις ειναι-μπορω να το χειριστω? εγω οταν ρωτησα τον εαυτο μου κατεληξα οτι δεν μπορω.

darkipos

New Member
12 Δεκεμβρίου 2007
3
0
οσοι εχουν dogo και μπορουν ας κανουν ενα reply καποια στιγμη να μουν εντυπωσεις απο το δικο τους βλασταρι να ξερω.οσα διαβασα στο ιντερνετ ηταν ολα καλα :D περιμενω ευχαριστω ολους.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Σκύλος που επιτίθετε σε ανθρώπους = προβληματικός σκύλος.

είτε το πρόβλημα λέγετε ελλειπής κοινωνικοποίηση

είτε τρέλα

είτε μαλακία (του αφεντικού)

Fileiro

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2006
452
1
Athens
Κυριαρχικό και σκληρό ζώο που θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να ξέρει οτι ΔΕΝ είναι Νο1 στην αγέλη - οικογένεια.
Η κοινωνικοποίηση είναι ύψιστης συημασίας κομμάτι αλλά θα πρέπει να γίνεται μην ξεχνώντας ποτε οτι μιλάμε για Dogo και όχι για Γ. Ποιμενικό για παράδειγμα...

krisai

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
224
3
εαν θελεις ντογκο ξεκινα με ενα θυληκο ζωο πολυ πιο ηπιο και λιγοτερο δυνατο για φυλακες πολυ λιγα ζωα βγαινουν ειναι επικινδυνα και δεν ανταποκρινονται στο πραγματικο ντογκο ,το ντογκο ειναι σκυλος λειας και οχι σκυλος φυλαξης αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι ανθρωποι

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
krisai, είθισται τα νέα μέλη να κάνουν ένα intro στην ενότητα «Νέο μέλος». Περιμένουμε λοιπόν να μας γράψεις λίγα πράγματα για ‘σενα και τη σχέση σου με τα σκυλιά για να σε καλωσορίσουμε επίσημα στο forum! :wink: :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix