Eίναι αδύνατο στην κοιλιά

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Ξέρω 'γω?Φαρινάπ.
Καταρχήν είναι πολύ μικρούλι.Δεν πειράζει να είναι λίγο αδύνατο.Αν του δίνεις την συνηστώμενη ημερίσια δοσολογία για την ηλικία του και τις ανάγκες της φυλής σου(κάποια ξηρά για large breed puppy) δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Για οτιδήποτε extra να συμβουλευτείς τον κτηνίατρό σου.

Τι τρώει και πόσα κιλά είναι?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
γειά σου,πρώτον μην γράφεις με αγγλικά και δεύτερον η ερώτηση σου είναι κάπως αστεία συγγνώμη έχει όμως βάση.;)

τι τροφή του δίνεις ακριβώς?θα σου πρότεινα να πάρεις κάποια καλή μάρκα όπως orijen,acana και στην τελική αν δεν δείς αλλαγές πήγαινε στον κτηνίατρο μήπως κάτι άλλο συμβαίνει.

4 Απριλίου 2013
13
0
συγγνώμη για τα αγγλικά δίνω Royal Canin giant puppy. είναι 21 κιλά.τις δίνω και ρύζι πολλές φόρες. ακόμα ανακατεύω αυγά καρότο σκυλοτροφη γιαούρτι και ρύζι ! μου έχουν πει αρκετοί οτι δεν υπάρχει πρόβλημα άμα φαίνονται λίγο τα κοκαλα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
δεν ειναι καλη μαρκα μονο η ακανα κ η οριτζεν.εχει τοσες αλλες.ψαξε καλα τι θα δωσεις ,α δεις τι θα ταιριαξει στον σκυλο.απεφυγε την πολυ πρωτεινη,δε χρειαζεται κ θα σου προτεινα να δινεις κ ωμα.κατα τα αλλα,το σκυλι δεν χρειαζεται να φουσκωσει,δεν ειναι κεικ,δεν ειναι τσουρεκι,εκτος κ αν πρασινιζει κ φουσκωνει κ το παιζει χαλκ.μην παραφουσκωνεις το ζωο κ το μπουκωνεις με φαγητο.απο που την πηρες?

4 Απριλίου 2013
13
0
δεν ειναι καλη μαρκα μονο η ακανα κ η οριτζεν.εχει τοσες αλλες.ψαξε καλα τι θα δωσεις ,α δεις τι θα ταιριαξει στον σκυλο.απεφυγε την πολυ πρωτεινη,δε χρειαζεται κ θα σου προτεινα να δινεις κ ωμα.κατα τα αλλα,το σκυλι δεν χρειαζεται να φουσκωσει,δεν ειναι κεικ,δεν ειναι τσουρεκι,εκτος κ αν πρασινιζει κ φουσκωνει κ το παιζει χαλκ.μην παραφουσκωνεις το ζωο κ το μπουκωνεις με φαγητο.απο που την πηρες?

έχεις presa φιλε? δεν θελω το σκυλι να φουσκωσει με την ενοια του χαλκ :p ... απλα φενονται λιγο τα κοκαλα για αυτο κ μονο. η royal πιστευω ειναι απο τις καλυτερεs. εχεις καποια σκυλοτροφη να προτείνεις?

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Φίλε μηπως του δίνεις λίγη ποσοτητα τροφης?έχεις κοιταξει την δοσολογία?Κ εγω rc δίνω στον δικό μου που είναι σχεδον 5 μηνών και ειμαι ευχαριστημενος,αν και τα κουταβια ειδικα μεγαλων φυλών καλυτερα να ειναι λιγο πιο αδυνατα παρα υπερβαρα

4 Απριλίου 2013
13
0
Φίλε μηπως του δίνεις λίγη ποσοτητα τροφης?έχεις κοιταξει την δοσολογία?Κ εγω rc δίνω στον δικό μου που είναι σχεδον 5 μηνών και ειμαι ευχαριστημενος,αν και τα κουταβια ειδικα μεγαλων φυλών καλυτερα να ειναι λιγο πιο αδυνατα παρα υπερβαρα

βλεπω τη δοσολογια και τις δινω οσο λεει. δεν ειναι και πολυ αδυνατη. απο κιλα μια χαρα.

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Ναι τα 21 κιλα που λες οτι είναι μια χαρα μου ακουγονται για την ηλικια της,απλα θα σου "γεμίσει" οταν γίνει πιο μεγαλο,τωρα που είναι μικρο το περνει σε υψος

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Πολυ ωραία είναι αν και καθεται και δεν μπορω να καταλαβω τα κιλας της,μια χαρα την βλεπω ομως

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Μια χαρα νομίζω πως είναι αλλα αν θέλεις μπορείς να του δώσεις λιγη ακομα τροφή παραπάνω,σιγα σιγα οσο μεγαλώνει θα γεμίζει ομως

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
μια χαρα ειναι η σκυλα.μην την φορτωνεις κιλα.απο που την πηρες?καλο ειναι αν μπορεις να μην την εχεις συνεχεια δεμενη.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
κατι απο τα δυο ειναι διακοσμητικο παντως,, η η αλυσιδα η ο σκυλος ==)) η αλυσιδα φαινεται αληθινη και βαρια μπορει να χρειαστει να δεσεις και το αμαξι να το ρυμουλκησεις,,.. το κολαρο στενο,, ισως και σφιχτο,, οποτε το διακοσμητικο ειναι ο σκυλος,,, και τα αυτια κομενα,,, ισως να υπαρχει και καποιο βαρελι εκει κοντα,, οποτε αλλο ενα αγριεμενο βαρελοσκυλο γεννιεται,,, μια φωτογραφια χιλιες λεξεις,,,==))