English Bulldog - Απλά ο σκύλος δεν υπάρχει....

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μμμμμμ! σιιιιιιγά! και τι κάνει δηλαδή; Χμ! ο δικός μου σκύλος είναι σαφώς καλύτερος! ΧΜ! (φαίνεται ότι ζηλεύω ή να προσπαθήσω περισσότερο;):D

εν τω μεταξύ, μου έρχεται να του τραβήξω τις ζάρες του :p
Είναι τέλειος! :p
Πώς μπορώ να μάθω το Ρούμπυ να τα κάνει όλα αυτά;
Εδώ καλά καλά το κάτω δεν μπορεί να μάθει! :p

Blanki

Member
28 Μαρτίου 2014
6
4
47
Γλυφάδα
Η τυπισσα εχει αφιερωσει απιστευτο χρονο και εχει κοπιασει αρκετα για να τον μαθει να κανει
ολα αυτα. Ειναι τελειος ο χοντρομπαλας! :)
Πωπω... μην λετε τα μπουλντογκ χοντρομπαλαδες...
ο πατερας μου ειπε την δικια μας ''Η χοντρομπαλου'' πριν απο μηνες κ ακομα το σκεφτομαι κ στεναχωριεμαι
υποτιθεται πως ειναι χαριτωμενο αλλα δεν ειναι
τα μπουλντογκ δεν ειναι χοντρα εχουν εναν σωματοτυπο διαφορετικο απ αυτον που θεωρειται ωραιος σ εναν ανθρωπο (μεγαλο κεφαλι, φαρδυ σωμα-ολο μυες ωστοσο κλπ)
νομιζω οτι ειναι ρατσιστικο και υποτιμητικο!
εχουν πολυ καλο χαρακτηρα και πιο ζεστα αισθηματα απο τους περισσοτερους ανθρωπους
δεν νομιζω πως υπαρχουν για να γελαμε μαζι τους αλλα για να μας στηριζουν ψυχικα και να μας δινουν την αγαπη που δεν μπορουν πια να μας δινουν οι συνανθρωποι
εφοσον προκειται για μια απιστευτα τρυφερη ρατσα παρα το αντιθετο στερεοτυπο(μα εντελως εντελωςεσφαλμενο!) του επιθετικου σκυλιου
δεν εχουν ιχνος κακιας κι επιθετικοτητας
αντιθετως αν και καπως κουραστικα σκυλια καποιες φορες λογω του πεισματος μοιαζουν συχνα με φυλακες ή προστατες καθως διαισθανονται την οποιαδηποτε δυσφορια σου και μπορει να στεκονται σαν φρουροι διπλα σου με τις ωρες μεχρι να γινεις καλυτερα!
οχι ο χοντρομπαλας/η χοντρομπαλου
ο αντρακλας/η κοπελιτσα!!!

Attachments

• Like
Reactions: spyv

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
@Blanki μην τρελαίνεσαι και παίρνεις τοις μετρητοίς αυτούς τους χαρακτηρισμούς, δεν τα λέει κανένας υποτιμητικά, με χιούμορ και πολύ αγάπη λέγονται αυτά.

Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ τα "κοπρόσκυλα" φυσικά και δεν το εννοώ φαίνονται αυτά μέσα στα κείμενα. Δεν αμφισβητείται ούτε η ομορφιά ούτε το ταμπεραμέντο ούτε ο χαρακτήρας του σκύλου! ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και εμενα τη λένε πατσαβούρα τη μικρή... όταν ξερω όμως ότι το λένε με χιούμορ, γιατι να χαλαστω? Οι λέξεις αποκτουν χροιά μεσα από τη δική μας διάθεση και πρόθεση. Όπως σου λέει και η @Elli μην τρελαίνεσαι. Κανεις δεν γελάει με κανενα σκυλι!

Οπότε πηγαινε κάνε μια σωστη παρουσίαση της δικιάς σου, με μπόλικες φωτογραφίες και μην στενοχωριέσαι με ανουσια πράγματα.

• Like
Reactions: d-friend and Blanki

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Blanki σε καταλαβαίνω κι εγώ έχω τέτοιες ευαισθησίες και αν και αποκαλώ τον ένα μου σκύλο μου χαλβά , χοντρομπαλά, μούργο και κόπρο και τον άλλο αλληταρά και μούτρο δεν μου αρέσει να τους αποκαλούν έτσι οι άλλοι :p
Περιμένουμε παρουσίαση, ήδη με ενθουσίασαν πολύ αυτά που έγραψες για τα english bulldogs.

• Like
Reactions: Blanki

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
:eek: Μετά τους δικούς σας χαρακτηρισμούς, πιστεύω δεν παρεξηγούνται οι δικοί μου που τενεκέδες τους ανεβάζω, σαχλαμπούχλες τους κατεβάζω.

Πάντως Blanki ο δικός σου πράγματι δεν μοιάζει με χοντρομπαλάς (με την χιουμοριστική έννοια,μην παρεξηγείσαι). :)

(Εννοείται ότι ελάχιστοι έχουν το προνόμιο να αναφέρονται με παρόμοιους χαρακτηρισμούς στα σκυλιά μου) :rolleyes:

• Like

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πωπω... μην λετε τα μπουλντογκ χοντρομπαλαδες...
ο πατερας μου ειπε την δικια μας ''Η χοντρομπαλου'' πριν απο μηνες κ ακομα το σκεφτομαι κ στεναχωριεμαι
υποτιθεται πως ειναι χαριτωμενο αλλα δεν ειναι
τα μπουλντογκ δεν ειναι χοντρα εχουν εναν σωματοτυπο διαφορετικο απ αυτον που θεωρειται ωραιος σ εναν ανθρωπο (μεγαλο κεφαλι, φαρδυ σωμα-ολο μυες ωστοσο κλπ)
νομιζω οτι ειναι ρατσιστικο και υποτιμητικο!
Νομίζω οτι αν τα μπουλντογκ δεν ηταν ετςι χοντρά δεν θα ηταν και τόσο συμπαθητικα και όμορφα. Αυτή η σωματοδομή ειναι που τα κάνει όμορφα και δημοφιλή.
Ελάχιστοι τα λένε χοντρά για να τα υποτιμήσουν, οι περισσότεροι το λένε πιο πολυ περίπαιχτικα. Για παραδειγμα τον δικό μου τον λένε "Gordo" που στα ισπανικά σημαίνει χοντρός. Δεν τον φωνάζουμε ετσι για να τον μειώσουμε αλλα γιατι του ταιριάζει, και κακά τα ψέμματα αυτά τα σκυλιά εχουν μεγάλη δόση κωμωδίας στην καθημερινότητα τους και δεν μπορω να τα φανταστώ σοβαρά.

• Like

Blanki

Member
28 Μαρτίου 2014
6
4
47
Γλυφάδα
Χτες η μανα μου δεν ενοιωθε καλα και ξαπλωσε για ωρες.
Η συνηθως ατακτη μικρη σε ηλικια Aubrey για αλλη μια φορα ηταν διπλα της σαν πιστος φρουρος!

Attachments

• Like
Reactions: spyv

Blanki

Member
28 Μαρτίου 2014
6
4
47
Γλυφάδα
εχει και την πλακα της δεν λεω
αλλα την βλεπω περισσοτερο σαν μελος της οικογενειας παρα σαν σκυλο!

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Η χαρακτηρισμός "σωματώδης" αντί "χοντρομπαλάς", είναι σίγουρα πιο εύστοχος και πολιτικώς ορθός.. αλλά ρε παιδί μου.. δε μιλάς στην τηλεόραση ούτε και μιλάς για ανθρώπους στην Αγγλία ή αλλού ώστε να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς ώς ρατσιστής και αν βρεθείς αντιμέτωπος με τις ενοχές σου, αν όχι με το νόμο.

Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν είμαστε τόσο ενοχικοί ως λαός ακόμα, ούτε και τόσο κολλημένοι με την πολιτική ορθότητα, οπότε μπορούμε να λέμε ένα ανέκδοτο, ή ένα σκύλο χοντρομπαλά χωρίς να κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε ως ρατσιστές ή αγενείς. Δεν υπάρχουν ρατσιστικές, ανήθικες, ή κακές λέξεις.. υπάρχουν μόνο ρατσιστές, ανήθικοι ή κακεντρεχείς άνθρωποι.

Σίγουρα στο γραπτό λόγο χάνεται το ύφος, που κάνει τι διαφορά, αλλά κρίνοντας κι από τον εαυτό σου, θα καταλάβεις ότι εδώ μέσα ανεξάρτητα από τη ράτσα ή τη "φάτσα" που έχει ο καθένας προτιμήσει για κολλητό, αγαπάει όλα σκυλιά, και σίγουρα επιλέγει αυτή τη λέξη χαριτολογώντας για να μη το ματιάσει το "χοντρομπαλά".. :D

• Like
Reactions: Ricos and Blanki

Blanki

Member
28 Μαρτίου 2014
6
4
47
Γλυφάδα
το πα και στον πατερα μου σημερα το πρωι το αγχος/παραπονακι
μου απαντησε πως την βρηκε χαριτωμενη εκεινη τη στιγμη που ανεβηκε στο κρεβατι και το ειπε χαιδευτικα
ισως και να χω νταντυ ισους που τραγουδαγε και ο ωστιν παουερς
σας ευχαριστω ολους και ολες για την αγαπη που δειχνετε οχι μονο στα σκυλακια σας αλλα και σ ενα νεο συμφορουμιτη
θα σας ενδιαφερε μια περιγραφη των γενικων χαρακτηριστικων της ρατσας απο μενα σε ξεχωριστο ποστ;

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Εννοείται θα μας ενδιέφερε! Ομάδα 2 είναι τα αγγλικά;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
το πα και στον πατερα μου σημερα το πρωι το αγχος/παραπονακι
μου απαντησε πως την βρηκε χαριτωμενη εκεινη τη στιγμη που ανεβηκε στο κρεβατι και το ειπε χαιδευτικα
ισως και να χω νταντυ ισους που τραγουδαγε και ο ωστιν παουερς
σας ευχαριστω ολους και ολες για την αγαπη που δειχνετε οχι μονο στα σκυλακια σας αλλα και σ ενα νεο συμφορουμιτη
θα σας ενδιαφερε μια περιγραφη των γενικων χαρακτηριστικων της ρατσας απο μενα σε ξεχωριστο ποστ;
Και εχεις ήδη αργήσει, να μας παρουσιασεις τη μικρή σωστά και να μας κάνεις και το ποστ για τη φυλή της!