Εξονυχιστικη ερευνα δεν υπηρξε, το ειδα ,ειδα τη μανα του ,σε φωτο τον πατερα του και τον πηρα. Στην επιλογη κουταβιου ειναι δεδομενο οτι δεν εγινε σωστα αλλα απο τη στιγμη που το εχω και εχει εναν απιστευτο χαρακτηρα δεν το μετανιωνω. Οποτε το μονο που θελω ειναι να το θεραπευσω.
Και πολύ σωστά σκέφτεσαι, δεν διάβασα όλο το θρεντ για το αν είναι εκτροφικό ή όχι το σκυλάκι σου αλλά επειδή πάρα πολλά εκτροφικά κουτάβια έχουν δυσπλασία πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεχτικοί στην επιλογή του εκτροφέα αν θέλουμε καθαρόαιμο.
Δυστυχώς είναι πολύ υψηλές οι τιμές για αυτά τα χειρουργεία, και ο Βλαχόπουλος που είναι κορυφή πληρώνεται αδρά, και καλά κάνει δηλαδή δεν το λέω ως κατηγόρια, αλλά ένας άνθρωπος που δεν τα έχει αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Και δεν μιλάω για αυτόν που τα τσιγγουνεύεται για τον σκύλο του, μιλάω για ανθρώπους που στην φάση που ζούνε δεν έχουν να ξοδέψουν τόσα χρήματα. Τα σκυλιά τους δηλαδή στο πηγάδι κατουρήσανε? Έχω γνωστό που λατρεύει τον σκύλο του έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στο ένα πόδι χρειάζεται και το άλλο και απλά το καθυστερεί με συντηρητικές αγωγές γιατί δεν έχει να δώσει άλλα τόσα. Είναι μεγάλο πρόβλημα κι αυτό, και μόνο οι ασφάλειες για έξοδα ιατρικά κατοικιδίων ζώων θα μπορούσαν να δώσουν μία λύση.
Ελπίζω να βρεις λύση, ξέρω για κάποιος που ταξίδευαν Βουλγαρία αν δεν κάνω λάθος και έκαναν αυτά τα χειρουργεία πολύ φθηνότερα. Αν έχει κάποιος το λινκ ας το βάλει.