Σε αυτό έχεις δίκιο τώρα το θυμήθηκα εμάς το Χειμώνα μας είχε πει να μην την βάζουμε και να αρχίσουμε ξανά Μάρτιο-Απρίλιο.την αμπούλα έβαλα και μου είπε ότι επειδή τώρα είναι χειμώνας να μην τν βάζουμε κάθε μήνα αλλά κάθε τρίμηνο..
Καλως σου ειπε.την αμπούλα έβαλα και μου είπε ότι επειδή τώρα είναι χειμώνας να μην τν βάζουμε κάθε μήνα αλλά κάθε τρίμηνο..
Καλά και δεν έχει ζόρι η ίδια από τους ψύλλους;εχω νευριασει τοσο πολυ με την σκυλα της διπλανης..γιατι αυτη εχει ψυλλους. της εχω πει απειρες φορες οτι εχει ψυλλους να της βαζει σπρευ και δεν το κανει. την εχει μονιμα εξω. και το χειροτερο ειναι οτι εχει γεννησει σγρ 3 φορες. την τελευταια χωρις την θεληση της πηδηξε τα καγγελα ενα σκυλι και την καταφερε. ελεος....
Η ταινία είναι παράσιτο,πολύ μεγάλο που ζει στο στομάχι και τρέφετε απο την τροφή που τρώει ο σκύλος ή ακόμα και ο άνθρωπος.Είναι σε σχήμα φίλμ,εξού και το όνομα "ταινία".πηγα στον κτηνιατρο και μ εδωσε αμπουλα και ενα χαπι να το δωσω την κυριακη το πρωι γτ μπορει να εχει ''ταινια'' δεν καταλαβα τι ειναι αυτο.μου ειπε οτι φετος επειδη εκανε πολυ αργα κρυο οι ψυλλοι υπηρχαν και επρεπε αφου ειχε ζεστη να του βαλω και τους 2 προηγουμενους μηνες!
η αλλη σκυλα ειναι γεματη. δεν χρειαζεται απλα αμπουλα θελει ψεκασμο. και πριν τον σκυλο της ειχαμε κανει παρατηρηση γιατι ειχαμε γεμισει στην γειτονια. αλλα η συγκεκριμενη δεν καταλαβαινει.
Δεν πέρνει ο σκύλος τα συστατικά της τροφής.Οπότε τα συμπτώματα είναι μάλλον αυτά της πείνας.Δεν ξέρω αμά το έχεις ακούσει αλλά παλιά,όταν κάποιος ήταν πολύ αδύνατος τον ρωτούσαν "μα καλά,ταινία έχεις?"και τι συμπτωματα εχει? πως καταλαβαινουμε οτι εχει αυτο ο σκύλος μας??πρώτη φορά το ακούω! το μόνο που έχει αλλάξει στον σκύλο είναι ότι σήμερα μ έκανε 3 φορές εμετό το πρωί.