Frontline

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εχω παρει το σπρευ της Frontline,ο κτηνιατρος μουπε οτι διαρκει 1 μηνα,1)σχυει?2ον μπορω να βαλω στο κουταβι σπρει σιτρονελας η μπορει να κανει παρενεργειες,το εχει δοκιμασει κανεις?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Επίσης δουλεύει εκτός από το αντιπαρασιτικό να ψεκάζεις το σκύλο με διάλειμμα βανίλιας και νερού αντί για σιτρονέλλα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Βαζω σπρέυ Frontline σε σε τρια σημεία, στην κορυφή πίσω απο το κεφάλι, εκει που ξεκινάει η ουρά πάλι στην κορυφή και πίσω απο τα ποδια στις "μασχάλες". Ανανεώνω ανα 15 περιπου γιατι έχω την εντύπωση ότι δεν κρατἀει ένα μήνα. Ειδικά αν στο ενδοιάμεσο κάνεις μπάνιο τον σκύλο, σίγουρα πρέπει να ανανεώσεις.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πάντως το spray frontline γραφει ότι προστατεύει απο ψύλλοι για 3μήνες και για τσιμπούρια 5εβδομάδες...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Πάντως το spray frontline γραφει ότι προστατεύει απο ψύλλοι για 3μήνες και για τσιμπούρια 5εβδομάδες...
Κι εμενα η δικιά μου μεσοκαλόκαιρο γιατι ξύνεται;;; Φαινεται να φαγουριζεται όντως οταν ξυνεται κι οχι γιατι βαριέται. Στην αρχη του καλοκαιριου κι ενω είχε πάνω της Frontiline μετά απο λοχεία κι ολας, βρηκα στο σώμα της κάτι ψύλους που προσπαθούσα με κόπο να τους βγάλω απο πάνω της. Είχε και κάτι έξτρα ζέστες τότε.
Τώρα την βλέπω ξυνεται συχνα πυκνα πίσω απο το αυτι και στη πλάτη ενώ δεν εχει τιποτα και ενω παλιότερα δε ξυνότανε ποτέ. Σημειωταίον έχει χάσει και κάτι τσουβάλια απο το τριχωμά της, κι ίσως εχει γίνει πιο επιρρεπές το δέρμα της σε εξωπαράσιτα. Τι να πω;; Βάζω Frontline κάθε 15. Δεν εχω κατι άλλο να κάνω. Μηπως υπάρχει τιποτα καλύτερο στην αγορά; Μιας και το συζητάμε;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το advantix ειναι καλυτερο κατα την εμπειρια μου, με τους ψυλλους. Για τσιμπουρια δεν ξερω γιατι δεν ειχαμε προβλημα μεχρι τωρα.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Υποτιθεται οτι το σπρευ frontline αντικαθιστα το κολαρο,αλλα πιστευω οτι το κολαρο ειναι καλυτερο.To 1o kollaro ηταν scalibor ομως του το εβγαλα μετα απο κανα 5ωρο γιατι παραπατησε,ζαλιζοταν η γιατι ηταν μικρος καπου 2-5-3 μηνων η γιατι ειναι αλλεργικος στο scalibor.Αν και το ειχα αφησει να ξεθυμανει 5-6 μερες εξω.Το 2ο κολλαρο ηταν Bolfo για κουταβια απο κτηνιατρο αλλα του το εβγαλα και αυτο την αλλη μερα το μεσημερι επειδη ξυνοταν σαν τρελο και εκανε εμετο οποτε δεν ηξερα αν εφταιγε το Bolfo, η η ζεστη,αν και για τον εμετο υποψιαζομαι οτι υπαρχει περιπτωση να τον πειραξε η χλωρινη που ειχαμε σφουγαρισει.Ετσι πηρα το σπρευ,του εβαλα 1 φορα και δεν τον πειραξε.1)Αν βραχει ο σκυλος λιγο επιφανειακα χανεται η ουσια του σπρευ?2)Μπορει 1 σκυλος να φορεσει Frontline σπρευ και κολλαρο?Ειχε κανεις σας παρομοιες περιπτωσεις?

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
47
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλημέρα σας :)

Frontline & Advantix χρησιμοποιώ και εγώ εναλλάξ. Έχουν διάρκεια 1 μήνα!!!
Θεωρητικά το δεύτερο είναι λίγο ποιο "ισχυρό" απλά το πρώτο θέλει 2 ημέρες πριν και δυο μετά να μην έρθει σε επαφή με νερό το 4άποδο ενώ το δεύτερο θέλει 5 ημέρες πριν και μετά χωρίς επαφή με νερό!