GONZZO EARL ANTONIUS

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για να δούμε ...

Ενα από τα πιο πετυχημένα rottweiler των τελευταίων χρόνων, κατά τη γνώμη μου και εκτροφικά, που τείνει να γίνει και από τα πιο πετυχημένα στην ιστορία ... μην κατηγορηθούμε για Γερμανοληψία ... :D

Gonzzo Earl Antonius

F: Noris von der Alten Festung
ADRK Ks 2001 SG1, CH.M.HR

M: Ria Flash Rose
CH-B.Yug HD-O IPO-I

Eδώ όπως συνήθως το Pedigree ...

http://pawvillage.com/pedigree/dynprofile.asp?ID=UE6RKCLZLB

Μερικές φωτό ...

2 δικές μου από το Euro 2007 (το οποίο και κέρδισε) να με συγχωρείτε για την ποιότητα, αλλά το στριμωξίδι ήταν απίστευτο, και είμαστε μέσα στον στίβο, και όχι πολύ άκρη, όπως βλέπετε ... :D

Και 2 βίντεο, λίγο κίνηση και οι φωτό της νίκης - Gonzzo και αριστερά Dack Flash Rose, o νικητής της κατηγορίας νέων ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Falko said:
το μπροστινο του δεν ηταν τοσο καλο...
Τι εννοείς? Ας συζητήσουμε βρε παιδιά και κανένα κυνοτεχνικό θέμα…

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
ROTTIE said:
Falko said:
το μπροστινο του δεν ηταν τοσο καλο...
Τι εννοείς? Ας συζητήσουμε βρε παιδιά και κανένα κυνοτεχνικό θέμα…
Τον ειδα ζωντανα στο Πανευρωπαικο..και δεν μιλαω απο φωτγραφιες...
Τα Πελματα του ειναι πολυ ανοιχτα και αντι για ισιο ειναι αριστερα δεξια ...
Πως να το εξηγισω...(τα ελληνικα μου...)
Αμα δεις το 2 Video που εχει βαλει ο Denis θα το δεις..

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Δε θα ζευγάρωνες για το μπροστινό ?
Δεν θα ζευγαρωνα μια σκυλα με επισης χαλια μπροστινο μαζι του.. :wink:
Μια σκυλα που ειχε φοβερο μπροστινο θα την ζευγαρωνα μαζι του.. :wink:

Δεν υπαρχει ο τελιος σκυλος ολοι εχουνε-εχουμε ελατωματα... :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γιατί, ας πούμε ότι έβγαζε ένα αντίγραφό του, και έκανε πάπια μπροστά, και γινόταν παγκόσμιος και πανευρωπαικός πρωταθλητής, ενώ έδινε και τέτοιες ομάδες απογόνων σαν αυτές που έχουμε δει ... θα σε χάλαγε?
ΜΗΠΩΣ αλλού είναι το πρόβλημα, μήπως ο σκύλος αυτός στην Ελλάδα δεν θα κέρδιζε πουθενά λόγω του μπροστινού, ούτε θα ζευγάρωνε παρά μόνο με τις σκύλες τις δικές σου και ενός δύο φίλων σου, γιατί θα λέγανε ότι έχει λάθος πόδια, και θα σνομπάρανε ???? Μήπως δεν μπορούσε να γίνει ούτε πρωταθλητής λόγω του σάπιου ομίλου?
Συμπέρασμα ? Μηδέν εις το πηλίκον, ας χαζέψουμε κανα σκυλάκι αλλουνού και αφήστε τα κυνοτεχνικά ... :wink:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Γιατί, ας πούμε ότι έβγαζε ένα αντίγραφό του, και έκανε πάπια μπροστά, και γινόταν παγκόσμιος και πανευρωπαικός πρωταθλητής, ενώ έδινε και τέτοιες ομάδες απογόνων σαν αυτές που έχουμε δει ... θα σε χάλαγε?
ΜΗΠΩΣ αλλού είναι το πρόβλημα, μήπως ο σκύλος αυτός στην Ελλάδα δεν θα κέρδιζε πουθενά λόγω του μπροστινού, ούτε θα ζευγάρωνε παρά μόνο με τις σκύλες τις δικές σου και ενός δύο φίλων σου, γιατί θα λέγανε ότι έχει λάθος πόδια, και θα σνομπάρανε ???? Μήπως δεν μπορούσε να γίνει ούτε πρωταθλητής λόγω του σάπιου ομίλου?
Συμπέρασμα ? Μηδέν εις το πηλίκον, ας χαζέψουμε κανα σκυλάκι αλλουνού και αφήστε τα κυνοτεχνικά ... :wink:
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν παιζει κανενα ρολο ποιος ειναι ο ιδιοκτητης ενος σκυλου?
και δεν παιζει ρολο τι ονομα εκτροφειο εχει?

Οταν ενας σκυλος κανει 150 ζευγαρωματα ειναι παραξενω να δουμε 20-25 καλους απογονους του?

Δεν ειπα οτι ο σκυλος ειναι μαπα..ειπα οτι θα μπορουσε να ειχε καλυτερο μπορστινο για τοσους τιτλους!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
O ιδιοκτήτης του σκύλου είναι από τους καλύτερους σε αυτήν την δουλειά παγκοσμίως, όχι στην εκτροφή μόνο αλλά σε όλα ... ο πόλεμος που έφαγε για τον Gonzzo ήταν τεράστιος, και τον ξεπέρασε ... με τον Α ή Β τρόπο ...

Σχετικά με τα ζευγαρώματα, τον συγκρίνουμε με άλλους που έχουν κάνει αντίστοιχα ... με ποιόν θα τον συγκρίνουμε ?

Σχετικά με το μπροστινό, όπως είπες όλοι έχουν ελαττώματα, μακάρι να'χαμε αυτόν τον σκύλο στην Ελλάδα, κι ας είχε και κομμένο πόδι :D
Εγώ θα ζευγάρωνα, αν ήθελα τις γραμμές αυτές, τις οποίες δεν προτιμώ (ακόμα :wink: )

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
O ιδιοκτήτης του σκύλου είναι από τους καλύτερους σε αυτήν την δουλειά παγκοσμίως, όχι στην εκτροφή μόνο αλλά σε όλα ... ο πόλεμος που έφαγε για τον Gonzzo ήταν τεράστιος, και τον ξεπέρασε ... με τον Α ή Β τρόπο ...

Σχετικά με τα ζευγαρώματα, τον συγκρίνουμε με άλλους που έχουν κάνει αντίστοιχα ... με ποιόν θα τον συγκρίνουμε ?

Σχετικά με το μπροστινό, όπως είπες όλοι έχουν ελαττώματα, μακάρι να'χαμε αυτόν τον σκύλο στην Ελλάδα, κι ας είχε και κομμένο πόδι :D
Εγώ θα ζευγάρωνα, αν ήθελα τις γραμμές αυτές, τις οποίες δεν προτιμώ (ακόμα :wink: )
Δεν θα ηθελα να συγκρινω κανενα σκυλο με κανεναν..και δεν εχω δει και τους απογονους του για να μπορω να μιλησω..

Καλα το μονο σιγουρο θα ηταν μακαρι να υπηρχε αυτος ο σκυλος στην Ελλαδα!!!!!!!!!!
Και σιγουρα η ποιοτητα!!!
Αλλα ενα καλο ερωτημα...ποιος θα ερχοταν να ζευγαρωσει μαζι του???
και δεν μιλαω για εξωτερικο...(που σιγουρα δεν θα ερχοντουσαν)...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Εμενα εαν μ'αρεσει ενας αρσενικος ..δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του...
Δεν θα τον παντρευτω..ουτε τον κανω μαγκα που εχω ακουσει οτι τον κανεις απο ολους...
"Θα κανω μαγκα τον...... και θα ζευγαρωσω με τον αρσενικο του"
Κανεις το ζευγαρωμα γιατι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει εκτροφικα...
Ουτε επειδη ο σκυλος εχει τιτλους ουτε ποιος τον εχει!

Κανεις το ζευγαρωμα,το πληρωνεις και φευγεις...Γιατι ειναι τιποτα δυσκολο για πολλους αυτο?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
KANONIKA έτσι είναι ... αλλά άμα έχεις γίνει και κώλος με κάποιον, δεν μπορείς να πάς να ζευγαρώσεις ... γιαυτό δεν πρέπει να γίνεσαι κώλος με κανέναν, αλλά αυτό δεν γίνεται ... γιατί είμαστε ηλίθιοι ... και θα γίνουμε περισσότερο ηλίθιοι στο μέλλον ... :D :wink:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
KANONIKA έτσι είναι ... αλλά άμα έχεις γίνει και κώλος με κάποιον, δεν μπορείς να πάς να ζευγαρώσεις ... γιαυτό δεν πρέπει να γίνεσαι κώλος με κανέναν, αλλά αυτό δεν γίνεται ... γιατί είμαστε ηλίθιοι ... και θα γίνουμε περισσότερο ηλίθιοι στο μέλλον ... :D :wink:
Εγω και κ... να εχω γινει με καποιον εαν μ'αρεσει ο σκυλος του θα ζητησω να ζευγαρωσω μαζι του..εαν εκεινος μου πει οχι ...
Υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!!!!!!! :wink: :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.304
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L