Got snow?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εμείς μπόλοικο!

Χιονίζει από το πρωί, θα συνεχίσει να χιονίζει και απόψε, και θα χιονίζει και αύριο... Τι θέαμα θα ανταμώσουμε αύριο στην πρωινή μας βόλτα Θέε μου; :eek:

Εκανα κοπάνα απ' τη δουλειά λίγο νωρίτερα σήμερα (όχι πως δούλεψε και κανένας - ούτε καν αυτοί που καθαρίζουν τους δρόμους - τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο, πράγμα που δε θυμάμαι αν έχει συμβεί ποτέ στα 27 χρόνια που ζω εδώ και έχω δει χιόνι και χιόνι!), την κοπάνησα λοιπόν, λέω, και βγήκα με το γουρουνάκι έξω το οποίο, ως συνήθως, ξετρελάθηκε.

Το χιόνι είναι έρωτας *agapoylas*

Φωτό

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εντάξει απλά κάθε φορά που βλέπω post με το Nick σου εύχομαι να είναι φωτό για να κολλήσω την μούρη μου στην οθόνη και να χαζεύω !!!!
Πανέμορφες φωτό για ακόμα μια φορά!!!!!!!
(εμείς καθόλου snow γκρρ! :p )

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Μόλις στεγνώσω τα χείλη μου απ' το πράσινο υγρό θα κάνω like, συγνώμη, thanks εννοούσα!!:mad::D:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Το πρότυπο του Labrador πρέπει να αλλαχθεί...το ύψος ακρωμίου πρέπει να αυξηθεί γιατί σε λίγο βλέπω να τον χάνουμε τον Κούκη μέσα στα χιόνια...

Ε το 5χρονο πως κατσικιάζει ρε!!!

Γεια σου Έλενα με τον Κούκη σου!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το χιόνι είναι έρωτας αλλα τελικά μόνο απο κάποιες φωτογραφιες τυχερών το βλέπουμε, άντε να πάμε και καμια εκδρομη στα βουνά...

Τέλειες οι φωτο, φοβερός και ο σκύλος σου... :)

Έχω σκάσει απο τη ζήλεια μου και θα με πιάσει η γκρινια μου.... :rolleyes: :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και εκ μέρους του γουρουνακίου

Εντάξει απλά κάθε φορά που βλέπω post με το Nick σου εύχομαι να είναι φωτό για να κολλήσω την μούρη μου στην οθόνη και να χαζεύω !!!!
Πανέμορφες φωτό για ακόμα μια φορά!!!!!!!
(εμείς καθόλου snow γκρρ! :p )
Καλά, τον τελευταίο καιρό όλα τα θέματα που ανοίγω είναι φωτογραφίες... :eek: :D

έχεις καταλάβει βέβαια ότι βλέπω τις φωτό και με πιάνουν σύγκρυα....

τι υπέροχος σκύλος όμως και καλοζωισμένος :)
Χαχαχα, ναι, το έχω καταλάβει, καλά είσαι όμως στην Αθήνα, 12 βαθμούς είχατε σήμερα, εμείς -12 :p

Το πρότυπο του Labrador πρέπει να αλλαχθεί...το ύψος ακρωμίου πρέπει να αυξηθεί γιατί σε λίγο βλέπω να τον χάνουμε τον Κούκη μέσα στα χιόνια...

Ε το 5χρονο πως κατσικιάζει ρε!!!

Γεια σου Έλενα με τον Κούκη σου!
Ποιος 5χρονος;; :p Εντάξει, έχουμε μια-δυο άσπρες τρίχες στη μούρη... αλλά αυτό είναι όλο, γιατί τα μυαλά είναι ενός κουταβιού 5 μηνών :D
Αύριο θα τον χάσουμε στο χιόνι αν συνεχίσει να χιονίζει έτσι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
θα θελα ρε Μπέρνα να 'μουνα εκεί με το γατόπαρδο έχουμε πολλά χρόνια να πάμε σε χιόνια, αλλά εννοείται εγώ με πενήντα μπουφάν :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
θα θελα ρε Μπέρνα να 'μουνα εκεί με το γατόπαρδο έχουμε πολλά χρόνια να πάμε σε χιόνια, αλλά εννοείται εγώ με πενήντα μπουφάν :D
Εγώ έβαλα τρία ζευγάρια κάλτσες εκ των οποίων το ένα ζευγάρι ήταν μάλλινες, και πάλι πάγωσαν τα πόδια μου :rolleyes:

Και όχι, το κρύο δεν το μπορώ, με τίποτα, αλλά η παρέα του Κούκη και η χαρά του με βοηθάνε να το αντέξω! :D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μα τα πόδια είναι το θέμα? :eek:

Τα χέρια που τραβάνε αυτές τις φωτό πώς την παλεύουν; :D

Εγώ βόλτα την πάω και φτάνω σε ένα σημείο μετά από καμία ώρα που δεν μπορώ ούτε να ανάψω τσιγάρο! Δεν λυγίζει το δάχτυλο για να ρολάρει η πέτρα στον αναπτήρα! χαχαχα!!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Εγώ βόλτα την πάω και φτάνω σε ένα σημείο μετά από καμία ώρα που δεν μπορώ ούτε να ανάψω τσιγάρο! Δεν λυγίζει το δάχτυλο για να ρολάρει η πέτρα στον αναπτήρα! χαχαχα!!!!
Και τα χέρια και τα πόδια έχουν θέμα, αλλά με τα χέρια τι να κάνω εκτός από το να βάλω γάντια, που δεν βοηθάνε απολύτως σε τίποτα;
Τσιγάρο δεν μπόρεσα να ανάψω σήμερα... Χμμμ καλό αυτό :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα

κι όμως αν και είμαι λάτρης της κακής συνήθειας, όταν βγαίνουμε, βγαίνουμε για 'κεινες, δεν παίρνω τσιγάρα ούτε για πλάκα, αλλά μοιάζω σα να πηγαίνω εκδρομή μπουκαλάκια μπολάκια κρακεράκια μόνο το τάπερ με τους κεφτέδες λείπει κι η καρό κουβέρτα :D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Και τα χέρια και τα πόδια έχουν θέμα, αλλά με τα χέρια τι να κάνω εκτός από το να βάλω γάντια, που δεν βοηθάνε απολύτως σε τίποτα;
Τσιγάρο δεν μπόρεσα να ανάψω σήμερα... Χμμμ καλό αυτό :)
χαχα! ναι μας κάνουν καλό στη υγεία τα μωρά μας! Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν προλαβαίνω! :)

Πάντως δεν βλέπω να σε επηρεάζει καθόλου το κρύο στα χέρια, μάλλον έμπνευση σου δίνει για ακόμα πιο υπέροχες λήψεις!
Ειλικρινά είναι επαγγελματικού επιπέδου οι φωτογραφίσεις σου!!!!! Δεν ξέρω αν είναι η δουλειά σου ή όχι αλλά βρίσκεις τις σωστές γωνίες και αναδεικνύεται και το μοντέλο και το τοπίο ! ;) :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
χαχα! ναι μας κάνουν καλό στη υγεία τα μωρά μας! Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν προλαβαίνω! :)

Πάντως δεν βλέπω να σε επηρεάζει καθόλου το κρύο στα χέρια, μάλλον έμπνευση σου δίνει για ακόμα πιο υπέροχες λήψεις!
Ειλικρινά είναι επαγγελματικού επιπέδου οι φωτογραφίσεις σου!!!!! Δεν ξέρω αν είναι η δουλειά σου ή όχι αλλά βρίσκεις τις σωστές γωνίες και αναδεικνύεται και το μοντέλο και το τοπίο ! ;) :D
Εγώ ψυχολογία τελείωσα και δουλεύω ως γραμματέας/μεταφράστρια, οπότε καμία σχέση με τη φωτογραφία, η φωτογραφία είναι το χόμπι μου.
Οι σημερινές φωτό βγήκαν κάπως σκοτεινές γιατί είχε ήδη αρχίσει να βραδιάζει όμως (φαίνεται ειδικά στις τελευταίες).

Επηρεάζει το κρύο τα χέρια, επηρεάζει, αλλά αν δεν βγάλω φωτό του γουρουνακίου στα χιόνια πότε θα το βγάλω;; :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Χαρούμενος κούκι στις φωτό!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Τώρα που βγαίνει η νέα Νίκοn που έχει μηδενικό θόρυθο ακόμη κ σε λήψεις με ελάχιστο φωτισμό, θα βγάζουμε τέλειες φωτό ό,τι ώρα να'ναι (μόνο 4.500€ έχει το σώμα...) χαχαχα