Got snow?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Χαρούμενος κούκι στις φωτό!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Τώρα που βγαίνει η νέα Νίκοn που έχει μηδενικό θόρυθο ακόμη κ σε λήψεις με ελάχιστο φωτισμό, θα βγάζουμε τέλειες φωτό ό,τι ώρα να'ναι (μόνο 4.500€ έχει το σώμα...) χαχαχα
Χαχαχα τρίβω τα χέρια μου!! Είναι δικιά μου!!! :p

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Tέλεια!!Τις ζήσαμε και εμείς αυτές τις στιγμές χθες,δυστυχώς φωτογραφικό υλικό δεν υπάρχει (μάλλον γτ εγώ έπαιξα περισσότερο από αυτά). Το απολαύσαμε και οι 3 όσο δεν πάει!! Σαν τρελά έκαναν,αυτό με το κεφάλι στο χιόνι το έκανε και ο Μπέμπης μου και εγώ γέλαγα υστερικά και η Λούση με κοίταγε! Εννοείται ότι εγώ και ο Μπέμπης γυρίσαμε σπίτι βρεγμένοι ως το κόκκαλο και η Λούση (κιουρία όπως πάντα) με βρεγμένα μόνο τα πόδια (αναγκαστικά) και λίγο κοιλίτσα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Η τελευταία;; Άπαιχτη!!!!! Αλλά και η πρώτη μαρέσει πολύ που κοιτάζονται τα κουκλιά..
Νέο ακιτάκι στη παρέα;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ολο και πιο ωραίες φωτο μας εμφανίζεις!!! Εχεις μεγάλο ταλέντο το ξέρεις? Καλά,να μη πω για το....φωτομοντέλο,παίδαρος!!!
Δεν κάνεις καμμιά έκθεση φωτογραφίας με θέμα το κούκλο σου στα χιονισμένα τοπία???;)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ολο και πιο ωραίες φωτο μας εμφανίζεις!!! Εχεις μεγάλο ταλέντο το ξέρεις? Καλά,να μη πω για το....φωτομοντέλο,παίδαρος!!!
Δεν κάνεις καμμιά έκθεση φωτογραφίας με θέμα το κούκλο σου στα χιονισμένα τοπία???;)
Χαχαχα και ποιος θα πάει να τη δει;; :D