Guardian SR

giorgosathens

Well-Known Member
18 Νοεμβρίου 2010
51
0
Γεια σας,ειμαι κατοχος bull terrier 7,5 μηνων.Πριν λιγες ημερες πηγα σε εναν κτηνιατρο και μου ειπε πως αντι να δινω καθε μηνα το Milbemax για τα σκουληκια μπορω να του κανω ενα εμβολιο και να ειναι καλυμμενος για ενα χρονο.Το εμβολιο αυτο λεγεται Guardian SR. Τελικα του το εκανα και μου ειπε ανα 3 μηνες να του δινω και Milbemax.Σημερα ομως ρωτησα εναν κτηνιατρο και μου ειπε πως αυτο μπορει να προκαλεσει καρκινο.Εχετε ακουσει κατι?Ευχαριστω!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
και εγώ θα ήθελα πληροφορίες για το εν λόγω εμβόλιο...
ο ένας κτηνίατρος που παρακολουθεί το έκτορα είναι υπέρ...ο άλλος πάλι μου είπε ότι υπάρχει φόβος για παρενέργειες στο μέλλον απο την χρήση του και να προτιμήσουμε το milbemax ανα μήνα...

για το εμβόλιο πάντως μου είχε πεί οτι κάνουμε δύο δόσεις το έτος...και είναι και σχετικά ακριβό εμβόλιο...όποτε με ενδιαφέρει να δώ τι παίζει...αξίζει σαν εμβόλιο παρά το κόστος ή όντως υπάρχουν φόβοι για παρενέργειες ??????????

20 Ιουνίου 2015
21
5
27
Ξερει κανείς απο τι ηλικία μπορει να γίνει αυτό το εμβόλιο; ή εστω απο τι ηλικία το χάπι;

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Ανάμεσα σε εμβόλιο και χάπι (Μilbemax) θα σου πρότεινα το δεύτερο.
Νομίζω ότι μπορεί να δοθεί και σε κουτάβια, αλλά επειδή πρέπει να προηγηθεί μια εξέταση πριν δώσεις για 1η φορά, καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ρώτα τον κτηνίατρο. Εγώ ξέρω ότι δεν πρέπει να το δώσεις σε κουτάβι που ζυγίζει λιγότερο από 1 kg.

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
28
Παρε γνωμες και από αλλους κτηνιατρους που εμπιστευεσε. Εμενα παντως ο δικος μου δεν με εχει ενημερωσει για το εν λογο εμβολιο.