Gus the Labrador

Spiros 34

Member
8 Μαρτίου 2014
6
0
Κασλησπέρα, πριν από λίγες ώρες αγοράσαμε ένα λαμπραντόρ 2 μηνών.Είναι πολυ καλό και τα πάει καλά με τα παιδιά μου.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω.....Επειδή λείπουμε σχεδόν όλοι από το σπίτι τις καθημερινές μέρες το πρωί(εγω είμαι σπίτι δευτέρες,τετάρτες)δεν ξέρω αν θα πρέπει το κουτάβι να βρίσκεται μέσα σε crate ή μέσα στο δωμάτιο.Του έχουμε πολλά παιχνίδια και ένα kong :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κασλησπέρα, πριν από λίγες ώρες αγοράσαμε ένα λαμπραντόρ 2 μηνών.Είναι πολυ καλό και τα πάει καλά με τα παιδιά μου.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω.....Επειδή λείπουμε σχεδόν όλοι από το σπίτι τις καθημερινές μέρες το πρωί(εγω είμαι σπίτι δευτέρες,τετάρτες)δεν ξέρω αν θα πρέπει το κουτάβι να βρίσκεται μέσα σε crate ή μέσα στο δωμάτιο.Του έχουμε πολλά παιχνίδια και ένα kong :)
Kαλησπέρα, από που το αγοράσατε;

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Γιατί επιλέξατε το ηλεκτρονικό puppymillάδικο από ένα εκτροφείο παρόλο που γνωρίζατε τον σωστό τρόπο ;

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
:mad::mad:Ψωνισατε σκυλο σαν να ψωνιζατε παντοφλες? Κριμα!
Πειτε αληθεια, οι εκπτωσεις σας επεισαν ε?

Last edited:

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Θέλεις να γνωρίσεις τους γονείς του κουταβιού σου;

Δες λίγο εδώ... https://www.google.gr/search?q=pupp...HftAa8zYGoCg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667

Μπορείς να διαβάσεις και αυτό Puppy Mills - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αλλά και πολλά άλλα..... Αλλά βέβαια είναι πολύ λογικό πρώτα να αγοράζουμε μια ψυχή και μετά να ενημερωνόμαστε... Αλήθεια για το κινητό σου πόσο καιρό έψαχνες πληροφορίες πριν το αγοράσεις...?????

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Γιατί δεν ρωτάτε εκεί που το πήρατε....
Δυστυχώς χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΙΣΤΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ..

ο αλλος συγκρινει το σκυλακι με τις παντοφλες...ΕΛΕΟΣ!
Ασε μας!! Ψώνισε σκυλί online!!! Χώρια που είναι τρολ, σε άλλο θέμα διαπιστώθηκε..
Οταν μάθεις να διαβάζεις θα δεις οτι δεν ειμαι εγω που συγκρινα το σκυλο με τις παντοφλες, αλλα αυτος που τον εβαλε στο ''καλαθι'' και πατησε checkout..

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ηρεμία...
το spiros 34 ειναι troll account και ο χρηστης που το εχει εμπλεξε τα μπουτια του και τα accounts του χθες με αποτελεσμα να γελαμε μεχρι δακρυων.
απορω γιατι οι διαχειριστες δεν έχουν κλειδώσει το τοπικ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ποιος spyros34? A! Ο nikos1234,ε, που προσπαθεί ως spyros34 στο άλλο νήμα να πείσει τη μάνα του να πάρουν σκύλο ε; Και θα τον παίρνουν μαζί τους και στα ταξίδια :)

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Να ήταν και μόνο αυτοί (άλλο πρόσφατο θέμα με jack russel κλπ), έχει πολύ ελεύθερο χρόνο ο κόσμος στις μέρες μας μου φαίνεται..

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Να ήταν και μόνο αυτοί (άλλο πρόσφατο θέμα με jack russel κλπ), έχει πολύ ελεύθερο χρόνο ο κόσμος στις μέρες μας μου φαίνεται..
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα???:(:( Γιατί πραγματικά έκανα λάθος και ποσταρα αλλού!!:(:(:(

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα???:(:( Γιατί πραγματικά έκανα λάθος και ποσταρα αλλού!!:(:(:(
tarantoula ουτε καν! Κάποιος ζήταγε jack russel πριν λίγο καιρό όλως τυχαίως οι απαντήσεις του ήταν ακριβώς οτι έπρεπε για να σηκωθούν θύελλες!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
tarantoula ουτε καν! Κάποιος ζήταγε jack russel πριν λίγο καιρό όλως τυχαίως οι απαντήσεις του ήταν ακριβώς οτι έπρεπε για να σηκωθούν θύελλες!
ναι παιζει να ηταν ο ιδιος. έαν τροπος να καταλαβαινεις τα trolls είναι ο τρόπος που γράφουν.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
ok!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D