...Η μητρότητα με άλλαξε, ιδιαίτερα στην αρχή! Προσκολλήθηκα στο γιο μου.
Ξαφνικά με έχασε, ξαφνικά ερχόταν δεύτερος και ζήλευε σαν τρελός. Όμως, η πρώτη λέξη του γιου μου ήταν το όνομα του....
Τακ τακ...Θυμάμαι την ημέρα της επέμβασης με πήραν τηλέφωνο το βράδυ.Μου είπαν ο σκύλος πεθαίνει, να του κάνουμε μετάγγιση αίματος; Είπα "ναι , έρχομαι"...
Μένω στην άλλη άκρη της πόλης έκανα μια ώρα να φτάσω. Θυμάμαι μπήκα μέσα και τον είδα...Ετοιμοθάνατο.Χυμένο πάνω σε ένα χειρουργικό τραπέζι...Σωληνάκια παντού κι αίματα και γάζες.Το βλέμμα του κενό, άδειο... Τα δάκρυα έφευγαν από μόνα τους και βάζοντας το στόμα μου στο αυτί του ψιθύρισα το όνομα του...δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έγινε....ακούστηκε ένα τακ τακ τακ...πάνω στο τραπέζι κι οι δύο γιατροί της βάρδιας κοιτάχτηκαν ξαφνιασμένοι...
Κάθε άνθρωπος που έχει αγαπήσει ένα σκύλο κι έχει αγαπηθεί από αυτόν ξέρει τι σημαίνει αυτό το τακ τακ τακ....της ουράς του συντρόφου του!!
Ειναι το: "Ήρθες!! σε περίμενα.Μπορώ να σε περιμένω μια ζωή"!
...Υπάρχουν στιγμές που θέλω να φύγω.Να εξαφανιστώ από όλους για λίγο και το μόνο πλάσμα που θα ήθελα κοντά μου είναι εκείνος...κανένας άλλος. Μόνο εκείνος, ο σύντροφος της σιωπής μου....
Tα είπες όλα....Διαβάζεις κάτι τέτοιο
έχεις νιώσει κάτι τέτοιο
τόσο μοναδικό, τόσο απόλυτο
κι ύστερα διαβάζεις γελοία θέματα μίζερων
ανθρώπων για το σκύλο που θα θέλανε
για να συμπληρώσει τη φούσκα κάποιας
ονείρωξης που δε μπορεί αλλιώς να
πραγματοποιηθεί και τότε κυριολεκτικά
ΠΑΓΩΝΕΙΣ!
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα... Μα που ειναι αυτο το κουμπι με τα 1.000.000.000 thanks...
Διαβάζεις κάτι τέτοιο
έχεις νιώσει κάτι τέτοιο
τόσο μοναδικό, τόσο απόλυτο
κι ύστερα διαβάζεις γελοία θέματα μίζερων
ανθρώπων για το σκύλο που θα θέλανε
για να συμπληρώσει τη φούσκα κάποιας
ονείρωξης που δε μπορεί αλλιώς να
πραγματοποιηθεί και τότε κυριολεκτικά
ΠΑΓΩΝΕΙΣ!
Ετσι και εγω!Ε
Ρε παιδιά? Είμαι πολυ γαιδούρα που δεν έκλαιγα με αυτά που διάβαζα, αλλά με την σκέψη ότι θα το περάσω αυτό? :lloroso::lloroso::lloroso:
Εννοώ... πολύ συγκινητική ιστορία, αλλά το βλέμμα πήγε δίπλα μου κ τότε με πήραν τα ζουμιά :-?