H ιστορία του Nando

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Με έκανες να κλαίω...
Αυτό το σκυλάκι αγαπήθηκε πολύ!!!
"Κάθε άνθρωπος που έχει αγαπήσει ένα σκύλο κι έχει αγαπηθεί από αυτόν ξέρει τι σημαίνει αυτό το τακ τακ τακ....της ουράς του συντρόφου του!!
Ειναι το: "Ήρθες!! σε περίμενα
"

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
:'( :'( με έκανες να κλάψω πρωί πρωί. τόσο βαθιά αγάπη ελπίζω όλοι μας να αγαπήσουμε τόσο τα φιλαράκια μας και αυτά εμάς όπως ο nando...

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Kλάμα πρωι πρωι...Αυτό είναι το μεγαλείο της αγάπης...ανιδιοτέλεια!
Κρίμα που κάποτε θα φύγουν...αν και ελπίζω να ζήσουν για πάντα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
:(μακαρι ολοι να μπορουσαν να διαβασουν την ζωη τους.:(
Ολα τα σκυλακια που περασαν απο την ζωη μας θα τα εχουμε παντα σε μια ζεστη γωνια της καρδιας μας.....

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Η μητρότητα με άλλαξε, ιδιαίτερα στην αρχή! Προσκολλήθηκα στο γιο μου.
Ξαφνικά με έχασε, ξαφνικά ερχόταν δεύτερος και ζήλευε σαν τρελός. Όμως, η πρώτη λέξη του γιου μου ήταν το όνομα του....
...

Θυμάμαι την ημέρα της επέμβασης με πήραν τηλέφωνο το βράδυ.Μου είπαν ο σκύλος πεθαίνει, να του κάνουμε μετάγγιση αίματος; Είπα "ναι , έρχομαι"...
Μένω στην άλλη άκρη της πόλης έκανα μια ώρα να φτάσω. Θυμάμαι μπήκα μέσα και τον είδα...Ετοιμοθάνατο.Χυμένο πάνω σε ένα χειρουργικό τραπέζι...Σωληνάκια παντού κι αίματα και γάζες.Το βλέμμα του κενό, άδειο... Τα δάκρυα έφευγαν από μόνα τους και βάζοντας το στόμα μου στο αυτί του ψιθύρισα το όνομα του...δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έγινε....ακούστηκε ένα τακ τακ τακ...πάνω στο τραπέζι κι οι δύο γιατροί της βάρδιας κοιτάχτηκαν ξαφνιασμένοι...
Κάθε άνθρωπος που έχει αγαπήσει ένα σκύλο κι έχει αγαπηθεί από αυτόν ξέρει τι σημαίνει αυτό το τακ τακ τακ....της ουράς του συντρόφου του!!
Ειναι το: "Ήρθες!! σε περίμενα.Μπορώ να σε περιμένω μια ζωή"!
Τακ τακ...

Υπάρχουν στιγμές που θέλω να φύγω.Να εξαφανιστώ από όλους για λίγο και το μόνο πλάσμα που θα ήθελα κοντά μου είναι εκείνος...κανένας άλλος. Μόνο εκείνος, ο σύντροφος της σιωπής μου....
...

-------------------------

Διαβάζεις κάτι τέτοιο

έχεις νιώσει κάτι τέτοιο

τόσο μοναδικό, τόσο απόλυτο

κι ύστερα διαβάζεις γελοία θέματα μίζερων

ανθρώπων για το σκύλο που θα θέλανε

για να συμπληρώσει τη φούσκα κάποιας

ονείρωξης που δε μπορεί αλλιώς να

πραγματοποιηθεί και τότε κυριολεκτικά

ΠΑΓΩΝΕΙΣ!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Διαβάζεις κάτι τέτοιο

έχεις νιώσει κάτι τέτοιο

ΠΑΓΩΝΕΙΣ!
Tα είπες όλα....

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
...

Διαβάζεις κάτι τέτοιο

έχεις νιώσει κάτι τέτοιο

ΠΑΓΩΝΕΙΣ!
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα... Μα που ειναι αυτο το κουμπι με τα 1.000.000.000 thanks

φφφ dgiorgio μας πεθανες
Πλανταξα μεσημεριατικα...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Είχα δει τον τίτλο από το πρωί αλλά μόλις είδα τα σχόλια, δν ήθελα να το ανοίξω το λινκ.
Τώρα το διάβασα...

Ρε παιδιά? Είμαι πολυ γαιδούρα που δεν έκλαιγα με αυτά που διάβαζα, αλλά με την σκέψη ότι θα το περάσω αυτό? :lloroso::lloroso::lloroso:
Εννοώ... πολύ συγκινητική ιστορία, αλλά το βλέμμα πήγε δίπλα μου κ τότε με πήραν τα ζουμιά :-?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ε
Ρε παιδιά? Είμαι πολυ γαιδούρα που δεν έκλαιγα με αυτά που διάβαζα, αλλά με την σκέψη ότι θα το περάσω αυτό? :lloroso::lloroso::lloroso:
Εννοώ... πολύ συγκινητική ιστορία, αλλά το βλέμμα πήγε δίπλα μου κ τότε με πήραν τα ζουμιά :-?
Ετσι και εγω!

Το εχω περασει και εγω- και ξερω οτι θα το ξαναπερασω και φοβαμαι απο τωρα αυτες της στιγμες, επειδη ξερω οτι θα πονεσω πολυ!
Αλλα επειδη το εζησα- και αρκετες φορες μεχρι τωρα, ξερω επισης, οτι μετα απο τον πονο ερχεται αυτη η μοναδικη ευτυχια, που εγω ημουν ο τυχερος ανθρωπος που ειχε την ευκαιρα να ζησει με αυτα τα υπεροχα πλασματα!
Τους αγαπαω τρελα- και ζουμε την καθε μερα, σαν να ειναι η τελευατια μας!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Το είχα διαβάσει εδώ και καιρό και φυσικά το δάκρυ ήταν κορόμηλο. Εμείς που έχουμε χάσει σκυλιά ξέρουμε τον πόνο.. ποτέ όμως δεν μπήκα στο τρυπάκι μερικών πόνεσα γι αυτό δεν θα ξαναπάρω σκύλο. Η ζωή χωρίς σκύλο είναι άδεια.

Να βγω και λίγο εκτός θέματος. Χθες είχα επισκέψεις, τα πεθερικά ( η πεθερά κοπρόσκυλο το ανεβάζει το μωρό μου, βρωμιάρικο το κατεβάζει) και ένα ζευγάρι θείοι του άντρα μου. Μιλώντας για σκυλιά λέει ο μπάρμπας για ένα σκυλί που είχε και πνίγηκε, πιάστηκε το κολάρο του στα κάγκελα όταν προσπάθησε να πηδήξει από πάνω τους ενώ δεν ήταν κανείς στο σπίτι να το δει κ να το κατεβάσει.Όταν μιλούσε κοιτούσε το ταβάνι, ξέρετε για να μην τρέξουν τα δάκρυα. Εντάξει λέω δικός μου άνθρωπος είναι αυτός...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Ένας σκύλος που έζησε και έφυγε με την αξιοπρέπεια που ταιριάζει σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα .
Ένας άνθρωπος που ξέρει να αγαπά και να σέβεται τις επιλογές του .
Και τέλος, ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πολύ συγκινητική ιστορία,και φυσικά το δάκρυ πήγε κορόμυλο!!

Διαβάζοντας τέτοιες ιστορίες αναρωτιέμαι αν θα είμαι ποτέ έτοιμη να αντιμετωπίσω το "τέλος" του δικού μου!!! Αποκλείεται να το αντέξω,και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!!!!!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Απο χθες που το διαβασα 1η φορα, με χει ριξει παρα πολυ..πφφφ41

(το 41 το πατησε ο Σπαικ με το ποδαρακι του γιατι ηθελε να ανεβει στο γραφειο και το αφησα)

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
το αντιγραφω χωρις σχολια........
''Μου έμαθε πολλά μα το πιο σημαντικό, τι σημαίνει αγάπη. Δίχως όρια, δίχως αντάλλαγμα, δίχως εξηγήσεις, δίχως αυριο....Μόνο το τώρα και η απλή καθαρή, βαθιά αγάπη του!!!''

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πιστεύω οτι είναι απο τα πιο ωραία και αληθινά κείμενα που έχουν γραφτεί για τα σκυλιά ...
Πριν φτάσω στη μέση δεν μπορούσα να διαβάσω απο το κλάμα !