Hachiko - A Dog's Story

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
Thn εχουμε δει. Ψαξε στο ιντερνετ να μαθεις την αληθινη ιστορια. Ειναι πιο συγκινητικη.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι την είδα πριν μέρες και ήταν και η κοπέλα του κολλητού μου η οποια έτυχε να έχει akita, και δεν σταμάτησε να κλαiέι μου ρχόταν να την βγάλω έξω

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ειναι η ονομασια τησ ταινιασ ειναι καταπληκτικη ταινια ... οσοι δεν την γνωριζουν ᾳξιζει να την δουν... πολυ συγκηνητικη ιστορια.... :(

http://www.youtube.com/watch?v=xJbS_nZQsiM&feature=related
απαπα την ειδα μια φωρα οικογενειακος στο σπιτι και εκλαψα για πρωτη φωρα μπροστα τους και πηγα τρεχοντας στο μπανιο. απιστευτη ιστορια και η αλιθινει οντος ειναι πολυ ποιο συγκινητικη!

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
34
Cyprus
και εγω και τις 2 φορες που το ειδα εκλαψα ειναι καταπληκτικη ταινεια....

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ναι την είδα πριν μέρες και ήταν και η κοπέλα του κολλητού μου η οποια έτυχε να έχει akita, και δεν σταμάτησε να κλαiέι μου ρχόταν να την βγάλω έξω
καλα και εγω σε ολη την ταινια ημουν βουρκομενη ως που ο μικρος μου μπρο αρχισε να με βριζει που τους εβαλα να δουνε τετια συγκινητικη ταινια με αποτελεσμα να ημαστε ολοι μες στις χαρτοπετσετες τοτε ειναι που με επιασε και το κανονικο κλαμα. και απο τοτε οταν του λεω να δουμε το hachiko μου λεει οχι γιατι δεν θελει να κλαψει παλι xD

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
και εγω και τις 2 φορες που το ειδα εκλαψα ειναι καταπληκτικη ταινεια....
ειναι ταινια που πραγματικα αξιζει να την δει πολυς κοσμος αρκει να μην καταλιξουν να παρουν ακιτα εξετιας της ταινιας χωρις να γνωριζουν την φυλη. :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και εγω το ειχα δει και απορώ πως δεν έμεινα με τόσο κλάμα που έριξα !εχει και μια συγκινητική μουσική σε όλο το έργο!!και να μετα απο αυτη τ ταινία ήθελα ακίτα :Ρ

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ειμαι απο τις τυχερες που ειχαν Ακιτα πριν δω την ταινια...αλλα το δυστυχες ειναι οτι καταλαβα μετα την ταινια ποσο τυχερη ημουν...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είμαστε εδώ μέσα πόσοι ιδιοκτήτες διαφορετικών μεταξύ τους φυλών καθώς και ημίαιμων; Όλοι έχουμε κάποια συγκινητική ιστορία να σκεφτούμε, να πούμε, να θυμηθούμε. Εγώ νομίζω πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Μα και κάθε σκύλος είναι μοναδικός. Αυτό τί μας λέει τελικά; Πώς εμείς οι ίδιοι εμπνέουμε τα σκυλιά μας. Ήταν ο άνθρωπος, ήταν και ο σκύλος. Δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως αν πάω τώρα να πάρω ένα Ακίτα ότι θα έχω την ίδια σχέση με το Χάτσικο. Εμένα με νοιάζουν άλλα πράγματα. Δείτε την εποχή που πραγματεύεται η ταινία. Πόσοι φιλόζωοι υπήρχαν τότε; Σίγουρα τώρα είμαστε περισσότεροι. Ένας άνθρωπος εμπνεύστηκε από ένα σκύλο και ο οποίος ενέπνευσε ζωή και αγάπη στο σκύλο του. Μια πρώην κοπέλα μου είχε ένα γκριφόν κανίς και ήταν ασθματική. Ήμουν μπροστά σε κρίση που έπαθε η κοπέλα και είδα με τα μάτια μου το σκύλο να έρχεται να με βρει στο διπλανό δωμάτιο και να κυλιέται στο πάτωμα κάνοντας πως δε μπορεί να ανασάνει και μετά να σηκώνεται να γαβγίζει και να με προτρέπει να το ακολουθήσω. Ούτε εκπαιδευμένο ήταν, ούτε σκύλος βοήθειας. Γι' αυτό τελειώνω το κείμενο όπως το ξεκίνησα. Καθένας μας είναι μοναδικός και τα σκυλιά μας το ίδιο και η σχέση μας μαζί τους μοναδική. Εγώ μπορεί να είμαι Έλληνας, Τούρκος, Άγγλος, αρτιμελής, παραπληγικός, ασθματικός, φυματικός κι ο σκύλος μου να είναι Ροτβάιλερ, Λάσα Άπσο, Λαμπραντόρ, ανάπηρο, παγκόσμιος πρωταθλητής μορφολογίας και οτιδήποτε άλλο. Είναι όμως το δικό μου σκυλί και είμαι ο δικός του άνθρωπος και η σχέση μας μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται ούτε αντιγράφεται. Μπράβο όμως σε όσους επέλεξαν μέσω αυτής της ταινίας να την εξυμνήσουν. Κρίμα όμως που οι άνθρωποι είμαστε τόσο τυφλοί και βλάκες και δε βλέπουμε πέρα απ' τη μύτη μας. Και συγκρατούμε μόνο τις λέξεις Ακίτα, Κόλι, Αγίου Βερνάρδου. Σίγουρα έχουν χαρακτηριστικά τα ζώα στις χαρακτηροδομές τους, αλλά μετράει η φυλή, οι ιδιαίτεροι γονείς και εμείς οι ίδιοι. Κι εγώ αυτή τη στιγμή αν ξαναγυρίσω με γνώμονα τα νέα οπτικοακουστικά μέσα και τέλεια μουσική υπόκρουση τη Λάσι θα δούμε πάλι ένα κάρο thread για ανθρώπους που σκέφτονται να πάρουν Κόλι όπως έγινε παλιότερα με τα Snowdogs και μια αντίστοιχη ταινία με τον Paul Walker. Δε μπορούμε τελικά να δούμε ανάμεσα στις γραμμές. Και μη σας ξεγελάνε όλοι αυτοί που ξαφνικά θέλουν Ακίτα, δε γίνανε ξαφνικά φιλόζωοι, άνθρωποι μόνοι είναι που αναζητούν μια σχέση μοναδική που θα τους εμφυσήσει συναισθήματα. Και μόνο μερικοί απ' αυτούς τελικά θα μεταστοιχειωθούν σε φιλόζωους.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Ήταν ο άνθρωπος, ήταν και ο σκύλος. Δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως αν πάω τώρα να πάρω ένα Ακίτα ότι θα έχω την ίδια σχέση με το Χάτσικο...

...Είναι όμως το δικό μου σκυλί και είμαι ο δικός του άνθρωπος και η σχέση μας μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται ούτε αντιγράφεται....
Αγαπητέ Grifos,

Οσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να αλλάξω κάποια από τις λέξεις σου...
Απλά, παραθέτω δύο αποσπάσματα, έτσι, για να τα απολαύσω και απομονωμένα...:)

Και, ποιός ξέρει, ίσως τα απολαύσει και κάποιος επισκέπτης, που θα μπει βιαστικά και δεν θα έχει το χρόνο να διαβάζει μεγάλα κείμενα...:cool:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εννοείτε οτι έτσι είναι τα πράγματα!εκανα χιουμορ οταν έγραψα οτι μετα απο αυτη τ ταινία ήθελα ακιτα και αναφερόμουν σε εκείνους που μετα απο αυτη τ ταινία θα έπαιρναν ενα ακιτα απο οπου να είναι και όπως να ναι

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
αναφερόμουν σε εκείνους που μετα απο αυτη τ ταινία θα έπαιρναν ενα ακιτα απο οπου να είναι και όπως να ναι
και πηστεψε με δεν ειναι και λιγοι τετιοι ανθρωποι!

οποτε παλι καλα που υπαρχει και αυτο το θεμα και αυτα που εγραψε ο grifos και τα εγραψε συνοπτικα και ο johnk για να θυμιζουν πως η καθε σχεση μεταξυ ανθρωπου και ζωου ειναι διαφωρετικη και μοναδικη!:)