Harness για σκύλους που φοβούνται

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Μικρό διαφημιστικό διάλλειμα, γιατί χρειάζονται, και δεν θυμάμαι με σιγουριά, να τα έχω ξαναδεί.

Harness για σκύλους που φοβούνται.

36692363_10155410976240588_1347630995112722432_n.jpg
- Ειδικά σχεδιασμένο για σκύλους που φοβούνται εύκολα και προσπαθούν να ξεφύγουν

- Βέλτιστη προστασία με ειδικά ρυθμιζόμενους ιμάντες.

- Άνετο και εύκολο στη χρήση.

- Επένδυση από neoprene

- Αφαιρούμενη ζώνη μέσης

Size: XS-S
Stomach circum.: 30-40 cm/10 mm
for e.g.: Yorkshire Terrier

Size: S-M
Stomach circum.: 40-65 cm/15 mm
for e.g.: West Highland Terrier

Size: M-L
Stomach circum.: 50-75 cm/20 mm
for e.g.: Border Collie

Size: L-XL
Stomach circum.: 75-100 cm/25 mm
for e.g.: Labrador Retriever

Διαθέσιμα όλα τα μεγέθη στο PETS.GR
τηλ. 211 0127672
— στην τοποθεσία Pets.gr.

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να ελέγξεις ένα σκύλο που φοβάται χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο στηθόλουρο. Είναι τελείως λάθος για την εφαρμογή σε φοβικό σκύλο και το μόνο που θα καταφέρει κάποιος είναι να μην μπορεί να τον κατευθύνει.

Το παλιό καλό περιλαίμιο μας καλύπτει πλήρως και σε αυτήν την περίπτωση..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να ελέγξεις ένα σκύλο που φοβάται χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο στηθόλουρο. Είναι τελείως λάθος για την εφαρμογή σε φοβικό σκύλο και το μόνο που θα καταφέρει κάποιος είναι να μην μπορεί να τον κατευθύνει.

Το παλιό καλό περιλαίμιο μας καλύπτει πλήρως και σε αυτήν την περίπτωση..
Το έχεις δοκιμάσει? Πώς εξηγείς αυτό που υποστηρίζεις?

• Like
Reactions: mareco

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
@Nizinny είναι σχεδιαστικά προφανές από τον σχεδιασμό του. Το λουρί δένει στην μέση του σκύλου. Όταν θέλουμε να δώσουμε κατεύθυνση όμως γιατί κινείται άτακτα και ανισόρροπα από τον φόβο του δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό από την μέση του και το κέντρο βάρους του. Θα πρέπει να τον κατευθύνουμε από την άκρη του και συγκεκριμμένα τον λαιμό του. Δεν έχει καν ένα χερούλι στο ακρώμιο να πείς ότι θα πιάσεις από εκεί και θα τον κατευθύνεις.

Μιλάμε για έναν σκύλο φοβικό πάντα, που αντιδράει ανισσόροπα οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει εκπαιδευτεί και μπορεί να κινηθεί ισοροπημένα με το στηθόλουρο.

Μπορείς να δείς το σχέδιο στην φωτογραφία εδώ:
https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn....=1df07f44183882dc9584f2563422e76d&oe=5BD28980

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.446
8.461
Εννοει νομιζω ιδανικο για να μη το σκασουν/βγουν απο το σαμαρακι κυριως ...ενας μεγαλος κινδυνος οταν κανουν προς τα πισω απο το φοβο.Ο τριτος ιμαντας της μεσης λόγω διαμετρου δε μπορει να περασει απο το στηθος και ετσι δε βγαινει το σκυλι.
Η γραμμη μεταξυ των 2 κυκλικων ιμαντων επισης λειτουργει μια χαρα ως χερουλι για να συγκρατεις το σκυλο.

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
Εννοει νομιζω ιδανικο για να μη το σκασουν/βγουν απο το σαμαρακι κυριως ...ενας μεγαλος κινδυνος οταν κανουν προς τα πισω απο το φοβο.Ο τριτος ιμαντας της μεσης λόγω διαμετρου δε μπορει να περασει απο το στηθος και ετσι δε βγαινει το σκυλι.
Κατάλαβα. Πάρα ταύτα, η ανάλυση μου και πάλι το βγάζει λάθος για την συγκεκριμμένη περίπτωση του φοβικού σκύλου.

Η γραμμη μεταξυ των 2 κυκλικων ιμαντων επισης λειτουργει μια χαρα ως χερουλι για να συγκρατεις το σκυλο.
Αν καταφέρεις να την πιάσεις όταν είναι σε ένταση και κινείται πάνω κάτω. Προσπάθησε να σκύψεις να την βρείς σε ένα 5κιλο σκύλο. Τα στηθόλουρα με χειρολαβή θα είχαν περισσότερο νόημα σε αυτήν την περίπτωση. Για παράδειγμα:

http://www.big-dog-breeds-supplies....g-nylon-harness-padded-lightweight-H6-big.jpg

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1OumG...-Extra-Big-Large-Medium-Small-Dog-Harness.jpg

http://www.fordogtrainers.com/images/dog-harnesses/Nylon-dog-harness-multifunctional-big.jpg

Αυτά από εμένα, καλή νύχτα!

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
υσ. μάλλον ο τίτλος θα ήταν καλύτερα να είναι "στηθόλουρο που δεν βγαίνει"...!

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Εγώ πάντως θα το παραγγείλω για τον μαύρο δαίμονα, διότι όσα σαμαράκια έχω πάρει μέχρι σήμερα (και julius K9) τα έχει βγάλει όλα τις πρώτες 48 ώρες εφαρμογής. Μετά σταματά την προσπάθεια να ξεφύγει. Έχω την εντύπωση ότι μου λέει με το τρόπο της ότι μπορεί να την κοπανήσει όποτε γουστάρει, αλλά δεν το κάνει από σεβασμό. Από την άλλη μπορεί να φαντάζομαι πράγματα. Τέσπα, thanks @mareco

• Like
Reactions: mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.446
8.461
Εγώ πάντως θα το παραγγείλω για τον μαύρο δαίμονα, διότι όσα σαμαράκια έχω πάρει μέχρι σήμερα (και julius K9) τα έχει βγάλει όλα τις πρώτες 48 ώρες εφαρμογής. Μετά σταματά την προσπάθεια να ξεφύγει. Έχω την εντύπωση ότι μου λέει με το τρόπο της ότι μπορεί να την κοπανήσει όποτε γουστάρει, αλλά δεν το κάνει από σεβασμό. Από την άλλη μπορεί να φαντάζομαι πράγματα. Τέσπα, thanks @mareco
Μια απο τα ιδια.... Μαλιστα το ειχα καιρο σταμπαρει απο ενα γερμανικο σαιτ και μου ρθε κουτι οταν το εβαλε η Μαρεκο απο ελληνικο σαιτ. Και στο τζουλιους μπορεις να κανεις την πατεντα, εγω πηρα ενα μεγαλο περιλαιμιο ιμαντα φτηνο να πιανει μετα το στηθος και το εραψα στο πισω μερος . Απλα το παραπανω το θελω για βουνο, θαλασσα( εγω αρχικα αυτα στο γερμανικο σαιτ ως λουρια για εξοχη, κυνηγετικους σκυλους τα βρηκα)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.446
8.461
@ChrisApo @medusa αφού υπάρχει ενδιαφέρει αν θέλετε γράψτε και τις εμπειρίες σας..!
δε το δοκιμασα ακομα :) Μας τα φαγαν οι γιατροι τα λεφτα προς το παρον. Αλλα εχω δοκιμασει το αυτοσχεδιο δικο μου τζουλιους με ιμαντα στη μεση. Ο σκυλος μου ομως δεν ειναι φοβικος, ειναι απλα χουντινι. Με μεγαλη επιδεξιοτητα σκυβει το κεφαλι, τεντωνει τα μπροστινα ποδια και κανει πισω να βγει. Οπως ειπα παραπανω ο τριτος ιμαντας δε μπορει να περασει απο το στηθος στην οπισθεν γιατι η μεση ειναι στενοτερη και κρατιεται το σαμαρι. Ο ελεγχος στη πορεια ειναι καλυτερος σε αυτα που προτεινεις παραπανω αλλα το θεμα ειναι ομως οτι μπορει να φυγει απο ολα ( ή στην οπισθεν ή οταν τον δεσεις σε ενα σημειο πχ καρεκλα στη καφετερια) και το εχει αποδειξει ηδη αρκετες φορες.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
υσ. μάλλον ο τίτλος θα ήταν καλύτερα να είναι "στηθόλουρο που δεν βγαίνει"...!
Μα αυτό λέει η περιγραφή της Mareco στο πρώτο μήνυμα ότι είναι για σκυλιά που προσπαθούν να ξεφύγουν επειδή φοβούνται κι όχι για να μην φοβούνται. Αλίμονο αν με ένα λουρί τους έφευγε ο φόβος. :D

Το είδα πάντως χθες τυχαία εδώ στο Βανκούβερ που μένω και θυμήθηκα ότι το μελετούσαμε εδώ στο φόρουμ. Αν είχα σκυλί χουντίνι θα το δοκίμαζα, επίσης επειδή πιάνει την ευαίσθητη περιοχή της κοιλιάς θεωρώ ότι θα μειώνει και το τράβηγμα για όσα σκυλιά τραβάνε πολύ.

• Like
Reactions: mareco and medusa

alexxela

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2017
200
84
41
Μα αυτό λέει η περιγραφή της Mareco στο πρώτο μήνυμα ότι είναι για σκυλιά που προσπαθούν να ξεφύγουν επειδή φοβούνται κι όχι για να μην φοβούνται. Αλίμονο αν με ένα λουρί τους έφευγε ο φόβος. :D
Αλίμονο ναι.. Ε, ο τίτλος είναι άκυρος και εδώ και στο fb για αυτό το έγραψα..

επίσης επειδή πιάνει την ευαίσθητη περιοχή της κοιλιάς θεωρώ ότι θα μειώνει και το τράβηγμα για όσα σκυλιά τραβάνε πολύ.
Με τα 50ε που κάνουν τα στηθόλουρα συνήθως, δώσε 40ε σε δύο εκπαιδευτικά μαθήματα για να διορθώσεις το τράβηγμα και 10ε σε μία καλή αλύσιδα... Ο λαιμός δεν είναι ευαίσθητος σε αντίθεση με την κοιλιά, θέλω να πώ δεν θέλουμε να έχουμε σκοπό το πόνο σε μία ευαίσθητη περιοχή, κατά προτίμηση σε καμία. Άλλος ένα λόγος είναι ότι το σημείο που περιγράφεις πιθανά συνδυάζεται με τους πνεύμονες και την αναπνοή του σκύλου..

Βανκούβερ ε; Πω........ Να μας γράψεις ιστορίες αν δεν το έχεις κάνει ήδη!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.446
8.461
Review μετα απο 30 μερες χρησης. Προσωπικα με βολεψε πολυ για καλοκαιρι, εξοχη γενικοτερα, θαλασσα , βουνο. Κυριως με φλεξι το χρησιμοποιησα. Ειναι ελαφρυ, εχει απο μεσα επενδυση νεοπρεν, στεγνωνει γρηγορα και δε τριβεται στις μασχαλες. Το προηγουμενο χωρις το νεοπρεν ειχε κανει κοκκινιλα στο γκρεμλιν. Το πισω τμημα στο στομαχι το εχω αρκετα χαλαρο, να χωρανε 4-5 δαχτυλα και δε τον ενοχλει. Δε ξερω αν θα το χρησιμοποιουσα για σκυλο μεγαλυτερο, δε με εμπνεουν τα κλιπ , κατασκευη για μεγαλες δυναμεις. Το γκρεμλιν παντως δε μπορει να δραπετευσει για πρωτη φορα απο στηθολουρο.
Σε γενικες γραμμες θα ελεγα ειναι καλο για δραστηριοτητες στην εξοχη και για δραπετες !

Last edited:
  • Like
Reactions: Nizinny and mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.446
8.461
Review μετα απο 30 μερες χρησης. Προσωπικα με βολεψε πολυ για καλοκαιρι, εξοχη γενικοτερα, θαλασσα , βουνο. Κυριως με φλεξι το χρησιμοποιησα. Ειναι ελαφρυ, εχει απο μεσα επενδυση νεοπρεν, στεγνωνει γρηγορα και δε τριβεται στις μασχαλες. Το προηγουμενο χωρις το νεοπρεν ειχε κανει κοκκινιλα στο γκρεμλιν. Το πισω τμημα στο στομαχι το εχω αρκετα χαλαρο, να χωρανε 4-5 δαχτυλα και δε τον ενοχλει. Δε ξερω αν θα το χρησιμοποιουσα για σκυλο μεγαλυτερο, δε με εμπνεουν τα κλιπ , κατασκευη για μεγαλες δυναμεις. Το γκρεμλιν παντως δε μπορει να δραπετευσει για πρωτη φορα απο στηθολουρο.
Σε γενικες γραμμες θα ελεγα ειναι καλο για δραστηριοτητες στην εξοχη και για δραπετες !
Ξεχασα να πω οτι η τιμη του ( το πηρα απο αλλο ελληνικο σαιτ τελικα) ειναι αρκετα δελεαστικη για πειραματισμο, για το μεγεθος Μ-L ηταν κατω απο 20.

• Like
Reactions: Nizinny and mareco