hills large breed η royal canin giant junior?

Marios10

Member
7 Απριλίου 2013
15
0
καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ.εχω ενα πρεσα καναριο 8 μηνων θηλυκο και εχω ενα μικρο προβληματακι με τις προηγουμενες τροφες (mera dog,sams field) εκανε πολλα κοπρανα και δεν ηταν φυσιολογικα ηταν σαν χειλος και μου εχουν προτεινει την hills large breed και την royal canin giant junior ποια απο τις δυο να παρω?ευχαριστω

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εγώ θα σου ελεγα καμια από τις δύο. Υπάρχουν απειρες εταιρίες με πολύ καλύτερης ποιότητας τροφές!
Ο κτηνιατρος στις πρότεινε αυτες τις δύο?
Δες για acana, earthborn holistic, arden grange, proplan κλπ

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Συμφωνω με την απο πανω!!!

Εχε στο μυαλο σου, πως οποια τροφη παρεις, θα πρεπει να κανεις σταδιακα τη μεταβαση, απο την παλια στη νεα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Marios10

Member
7 Απριλίου 2013
15
0
ο κτηνιατρος που προτεινε την hills και εγω την royal διαβασα στο site της royal canin οτι η τροφη αυτη περιεχει μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα (πρεβιοτικά: FOS, MOS) που συμβάλλει επίσης στην καλή ποιότητα των κοπράνων

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ο κτηνιατρος που προτεινε την hills και εγω την royal διαβασα στο site της royal canin οτι η τροφη αυτη περιεχει μια ισορροπημένη εντερική χλωρίδα (πρεβιοτικά: FOS, MOS) που συμβάλλει επίσης στην καλή ποιότητα των κοπράνων
Bρες μια τροφή premium/ super premium, ιδανικά χωρις σιτηρα και γλουτένη. Από εκει και πέρα κάνε την μετάβαση σταδιακά όπως είπε aouimbae, λιγη νέα ξηρά με περισσότερη από την παλια, σταδιακά αυξάνεις την νέα και μειώνεις την παλια. Ωσπου στο τέλος τρώει μόνο την νέα ξηρά τροφή
Η rc σαν τροφή είναι μέσης ποιότητας με πολύ επιεικείς κριτικές!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εσυ ποια θα μου προτεινες?
Εγω ειμαι φαν της arden grange, αλλά οφειλω να πω ότι θα προτιμούσα να δινω την earthborn αλλά η μικρή μου ειναι λιγοφαγη και σκατοσκυλο.... δεν εκτιμα το καλο φαι! :p
Δεν ειναι αποκλειστικά θεμα ποια θα σου προτεινουμε εμεις, ειναι και θέμα ποια θα κάτσει στον σκύλο σου και αυτο θα το δεις από τα κοπρανα, από το τριχωμα, από την ενέργεια που θα εχει το σκυλι!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μεταξυ των δυο θα ελεγα royal canin.
Ειδικα αφου εχει περιεργο πεπτικο το κουταβι σου πηγαινε σε κατι δοκιμασμενο,οχι πειραματα.

jimar

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
46
75
μαριε εγω εχω ενα καναριο 5 μηνων, εδω και 1 μηνα περιπου του δινω ακανα και ΔΕΝ την συνιστω...τα κοπρανα της ειναι τις περισσοτερες φορες ρευστα και τα τελευταια της ημερας σχεδον νερουλα....η κτηνιατρος μου ειπε να συμπληρωνω λιγο ρυζι αλλα και παλι δεν ειδα βελτιωση...ειμαι κα γω σε αναζητηση νεας τροφης (μαλλον royal canin)