jack russell terrier

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Απ' οτι καταλαβα το κουταβι ειναι περιπου 4 μηνων, οποτε και εκτροφικο να ειναι δυσκολα θα εχει pedigree. Για τα υπολοιπα πραγματικα συμφωνω και επαυξανω!
Γιατί να μην έχει pedigree? Εγώ πήρα και τα 2 κουτάβια μου 3 μηνών και τα 2 είχαν ήδη το pedigree.

Σας ευχαριστώ για την πληροφορία θα μιλήσω με την κοπέλα που μου το έδωσε για να δω τι παίζει.Οσο για την τροφή θα του την αλλάξω.Μηπως γνωρίζετε καμιά καλή τροφή που μπορώ να του δώσω;
ωραία, έχει πολλές καλές τροφές, βεβαια πρέπει και να κάτσει καλά στο κουτάβι. Καταρχήν τουλάχιστον μέχρι να κλείσει 12 μήνες ζωής πρέπει να του δίνει τροφή puppy. Δοκίμασε N&D Low Grain, Acana, Pronature Holistic, Fromm Gold, EARTHBORN. Η πρώτη είναι πολύ καλή και έχει και καλή τιμή.

Last edited by a moderator:

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Γιατί να μην έχει pedigree? Εγώ πήρα και τα 2 κουτάβια μου 3 μηνών και τα 2 είχαν ήδη το pedigree.
Το ειπα επειδη εχω διαβασει[εδω στο forum] πως η εκδοση Pedigree μπορει να παρει και ενα ολοκληρο χρονο. :X3:Προφανως και κατι παραπανω θα ξερεις απο εμενα που ειμαι ακομα στη θεωρια.(y)
...Οσο για την τροφή θα του την αλλάξω.Μηπως γνωρίζετε καμιά καλή τροφή που μπορώ να του δώσω;
Μερικες απο τις πιο γνωστες ειναι Origen, Acana, Naturea, Earthborn, Barking Heads
Απο εκει και περα ψαξου λιγο ΕΔΩ και ΕΔΩ.

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το ψάξω το θέμα να δω μήπως βρω καμιά καλή τροφή.Γιατι μου έλεγαν διάφοροι ότι είναι καλή τροφή η petigree αλλά θα την αλλάξω.οντως βλέπω μεγάλη διαφορά στα ποσοστά των συστατικών.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκυλάκι ούτε είχε ..ούτε έχει "σωστά" αυτιά βάση του προτύπου της φυλής. Σε κάθε περίπτωση θα το δεις πως θα εξελιχθεί όταν τελειώσει η φάση με τα δόντια του. Το pedigree που σου αναφέρει το παιδί είναι ο γενεαλογικός χάρτης του σκύλου. Εκτός από το επίσημο όνομα του σκύλου (αυτό που δηλώθηκε κατά τη γέννα του από τον εκτροφέα), την ημερομηνία γέννησης και άλλα τέτοια στοιχεία θα δείτε κανονικά το γενεαλογικό δέντρο με τους προγόνους του σκύλου σου (και τους αριθμούς των δικών τους pedigree), αν ήταν πρωταθλητές και άλλες πληροφορίες ...αυτό ΑΝ το σκυλί προέρχεται από εκτροφείο. Αν το σκυλάκι είναι από γέννα του φίλου, των φίλων, των γειτόνων που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει μάνα, ότι είναι κρίμα να πάει τέτοια ομορφιά χαμένη ή ας βγάλουμε κάνα φράγκο ...τότε το σκυλί ΔΕΝ έχει χαρτιά και θεωρείται ημίαιμο jack russell. Θα πρέπει λοιπόν ..ίσως να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μπορεί το αυτί να παραμείνει έτσι και να μην είναι αυτό που προσδιορίζει το πρότυπο της φυλής.
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις τροφή και να φύγεις από τις τροφές του super market.

dimitrispik

Member
4 Ιουνίου 2015
16
3
38
Αθήνα
Το σκυλί να είναι καλά και δεν με πειράζει καθόλου θα δω πως θα παει.Οσο για την τροφή θα την αλλάξω.Σε ευχαριστώ άλλη μια φορά για τις πληροφορίες να είσαι καλά!!!!

• Like
Reactions: stamatia

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκυλί θα είναι μια χαρά.....απλά μην μπεις και εσύ στη διαδικασία ζευγαρώματος...δεν υπάρχει κανένας λόγος :)